Veterinerim yaşım 25. Sınava girip yazılımla ilgili bir bölüm okusam mezun olunca evden bu işi yapma şansım var mı, veterinerlikte doktora mı yapsam yoksa yazılım mı okusam
1 ay
Cevap
8Cevap
Eğer meraklı iseniz bence çok mantıklı çok geçerli bir bölümdür, başarılar dilerim...
veterinerligin maaşı işi daha net yazılımcı olursan her şey sana bağlı asgari ücret de alabilirsin cok maas da alabilirsin. iş bulman cok zor cunku yaşın 25 ve daha kod yazmayı bile bilmiyosun. Bu sektörde ögrenmeye erken başlanır genelde. Onlardan geri olacaksin dolayisiyla is bulman riskli
kafam olsaydı vet yazar yl doktora yapardım gittim hemş yazdım
hem ruhsal doyum hem de saygınlık açısından doktora mantıklı
Hayır özelde köle gibi çalıştırıp 60 80 bin veriyorlar evden çalışan çok nadir
Tıp oku daha iyi
60-80bin çok iyi para bu arada
Tıptan mezun olana kadar otuz yaşımı geçmiş olurum o sıkıntı
Çok iyi para değil ve herkese vermiyorlar 25 bin alanda var uzman olanlara o para verilir ilk senende 20 binden başlarsın 60 bine çıkana kadar zaten yıllar geçer tıp daha garanti
Ve ingilizce de şart yazılımda meslek için artı 1 yıl da ingilizce lazım
Ki herkes tıp kazanamaz zaten ben örnek verdim istiyorsan yazılım oku ama ben okumazdim
Veteriner hekimsin, veteriner değilsin. Kendi bölümün mis gibi işine adam gibi tutunmaya çalışsana sağa sola saldıracağina
Ben 25 yaşında tıpa ya da dişe gitmeyi düşünüyorum kime neye göre geç
En mantıklısı ama seviyorsan ve gerçekten yapabileceksen yazılımcı mezunu çok var ama sadece küçük bir kısmı çok iyi maaşlara çalışıyor
mantıklı yazılım konusunda kişisel gelişim olması bazı yollarda önünü açar
yazılım işi de yetenek işi elin yatkın değilse sıkıntı
yazılımda iyi para var benim bildiğim
Veterinerlik daha guzel
Yapay zekalı birleştirirsen olur
değil.
Evet şu an maaşlar 60bine çıkıyor
mantıklı
Evet güzel bir bölüm
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba!✨
Bakiym... Veterinerlikten yazılıma geçmeyi düşünüyorsun. 😊 Her iki seçenek de farklı tatlar sunuyor ve önemli olan senin için hangisinin daha fazla heyecan ve mutluluk vereceği. Yazılım dünyası sürekli büyüyor ve evden çalışma imkanları oldukça geniş. Bu alanda başarılı olmak için tutku ve sürekli öğrenme arzusu önemli.👩💻
Veterinerlik ise zaten uzmanlaştığın ve derinlemesine bilgi sahibi olduğun bir alan. Doktora, akademik kariyer kapılarını açabilir ve uzmanlık alanını derinleştirir.🐾
Benim önerim; kalbinin sesini dinle ve seni en çok neyin tatmin edeceğine odaklan. Her iki yolu da denemek için bir süre kendini gözlemleyebilirsin. Unutma ki hedeflerine doğru hangi yola baş koyarsan koy, kendine inanmak işin sırrıdır.✨#BirAdımÖne