Okul adı gerçekten önemli mi?

Arkadaşlar şöyle ki ben 9 ve 10. Sınıfta ilimin gerçekten kaliteli bir imam hatip lisesinde eğitim gördüm. Bu sürede okulda bi sapık edebiyat hocası vardı ve bana bayağı takıntılıydı adam emekli oldu ama ben bayağı o okul bana hoş şeyler anımsatmadığından kaçarak gittim okuldan. Hocanın bana yaptıklarını okulda bilen hocalar idareciler bir de bazı öğrenciler biliyor. Hocaları güzeldi ilgiliydi. Ama dediğim gibi bayağı kaçarak gittim ki karnemi bile almaya gitmedim aylardır okulun önünden bile geçemiyorum korkumdan. Okul değiştirdim ama gerçekten bildiğiniz bir mahalle okulu tarzında imam hatip lisesi. Hocalar güzel ilgili, idare gerekli desteği veriyor falan ama işte adı olan köklü bir okuldan böyle bir okul.. gerçekten burada olmamalıydım diyorum ki annem geçen hafta veli toplantısı dönüşü bana “hocaların güzel evet ama sen gerçekten burada olmamalıydın” dedi ve açıkçası fazla dokundu bana. Geri dönmeyi düşünmeli miyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Şimdiki okulumun ortalaması düşük, öğrencilerin seviyesi fazla fazla düşük öğretmenler ilgili önceki okulumda deneme bile yapılmamış sene başından beri bizim şimdiki okulda her hafta tyt denemesi yapılıyor yani kararsızım.. kötü hissediyorum..

Okul adı gerçekten önemli mi?