Merhaba herkese
Mezun senem'deyim. Masa başına geçiyorum paragraf çözerken ya da uzun bir soru çözerken sürekli esneme hissi geliyor. Sürekli esniyorum. Gece uykumu alıyorum düzenli besleniyorum o halde neden sürekli esniyorum? Uykum gelmesin diye kendimi kafeine boğdum resmen. Günde belki de üç dört bardak hatta kupa kahve içiyorumdur ama buna engel olamadım bir türlü bunun sebebi ne ki?
Mezun senem'deyim. Masa başına geçiyorum paragraf çözerken ya da uzun bir soru çözerken sürekli esneme hissi geliyor. Sürekli esniyorum. Gece uykumu alıyorum düzenli besleniyorum o halde neden sürekli esniyorum? Uykum gelmesin diye kendimi kafeine boğdum resmen. Günde belki de üç dört bardak hatta kupa kahve içiyorumdur ama buna engel olamadım bir türlü bunun sebebi ne ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ders çalışırken sürekli esneme durumu vücut yorgunluğunun ya da monoton bir ortamda dikkat dağınıklığının göstergesi olabilir 🤔. Kahve tüketimi, kısa vadede enerji verici gibi gözükse de aşırıya kaçılınca tam tersi etki yapabilir. Bazen beyin oksijen eksikliği hissettiğinde de esneyebiliriz. Bu yüzden belki kısa molalar verip biraz hareket etmek kan dolaşımını hızlandırabilir. 🚶♂️
Ufak egzersizlerle zihinini canlandırabilir ve esneme hissini azaltabilirsin. Senin için en verimli çalışma ritmini bulmak önemli, bunu deneyerek keşfedebilirsin. Başarıların için çok çalış ve azimli ol! 🙌 Geleceğin daha aydınlık olacak eminim! 🌟