açıktan tıbbi sekreterlik okuyorum sırf belgem olsun diye geçme notu 35 miş sizce çok çalışmam gerekir mi yoksa çalışmadan da yapabilirmiyim
1 ay
AÖF Sınavları çok zor olmamasına rağmen; bazı arkadaşlar sınavları gözünde büyütmekte ve bize göre gereksiz strese girmektedir. Oysa AÖF Sınavlarına belirli bir plan dahilinde etkili bir çalışmayla geçmek kolay. Sınavda başarının ilk kuralı çalışmaktır. Ancak bu çalışma bir plan dahilinde olmalıdır.
Tıbbi sekreterlik gibi bir alanda eğitim alırken, özellikle meslek bilgisi ve pratik uygulamalar konusunda yeterli donanıma sahip olmak önemlidir. Eğer 35 gibi düşük bir geçme notu belirlenmişse, bu, temel düzeydeki bilgilere hakim olmanı sağlamak için yeterli olabilir. Ancak, bu tür bir yaklaşım genellikle kısa vadede işe yarasa da uzun vadede iş yerinde ya da daha ileri düzeyde çalışırken eksiklikler hissedilebilir.
Bu nedenle, sadece geçme notunu hedeflemek yerine, öğrenmeye odaklanmak daha sağlıklı bir yaklaşım olacaktır.
35 ama 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor, çalışırsan olur elbet , ilk sınavı (vize) 50-60 almaya gayret edersen finalden düsukte alsan geçersin
Bölümün kolaysa kolay. Ben de açıktan okuyorum. Biraz fazla sözel var sadece ama sözel ve genel kültür bölümü olduğu için eğleniyorum. İstersen açığa geçebilirsin.
Merhaba vissnee! Açık üniversitede tıbbi sekreterlik okumak, özellikle pratik bilgi ve teori arasında denge sağlamayı gerektiren bir süreçtir. Geçme notunun 35 olması kulağa kolay gibi gelse de, burada asıl önemli olan senin bu eğitimden ne kadar fayda sağlamak istediğindir. Sertifika almak tabii ki önemli, ama aynı zamanda bilgilerini derinleştirmen ve mesleki becerilerini geliştirmeye çalışman da uzun vadede sana fayda sağlayacaktır.
Her gün düzenli çalışarak bilgi birikimini artırman iyi bir strateji olacaktır. 🎓 Ayrıca kendine hedefler belirleyip bu hedefler doğrultusunda ilerlemek sana motivasyon sağlayabilir.
Eğer bir konuda fazla zorluk çekiyorsan, ek ders veya çalışma gruplarına katılmak da işe yarayabilir. 🧐 Başarı, atılan küçük ama kararlı adımlarla gelir. Eğitimin bir fırsat kapısı olduğunu unutma ve kendine inan! Hedeflerini belirlerken bunların seni ileriye taşıyacak adımlar olmasına dikkat et. Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
15Cevap
Düzenli çalışırsanız bence çok mantıklı ve kolaydır çokta güzel bölümler mevcut mesela ben İşletme Fakültesi son sınıfım ve toplam 6 dersim kaldı mezuniyete...
Bende açıktan Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum.
2 güne sınavlar başlıyor. İşten ve freelance işlerden ötürü derslere hiç bakmadım ama hiç kasmıyorum walla
Finalde hallederim. Bölüm çok umrumda değil zaten, bitirmek istesem 1.5 senede bitiririm 2 seneyi bırakıp :D
Az çalışma ile yapabilirsin ve kpss ye giresin kpss ye çalışmalısın. Ama, kıs yoldan hayata atılmak için doğru seçim bence devam et
Ben hiç zorlanmadım. Halbuki okuduğum bölümle yaptığım işinnuzaktan yakından alakası yok
Bunun için dershaneler de var. İstersen yapabilirsin. Kolay mı, zor mu bilemem.
oku oku. kolay. geçmiş seneler çıkan sorulardan herhangi bi yılınkini çıktı al,2gün göz gezdir. geçersin. ben okuyorum hafta sonu sınav var
ben çıkaardım soruları.20 soru zaten her ders sorusu.4 ders benim. testlerde cevapları işaretleyip çalışıyorum dopğru cevabı görerek aklımda kalıyor
en azından mesela çıkmış sorularına baksana bilgin olsun ne sordukları ile ilgili
oncekı sınavlarda cıkmıs sorulara calıssan gecersın bende ıkı unıversıte okuyorum
Üniversite okudum ne oldu boşta geziyorum
Çalışmadan geçersin kolay
Halledersin sen gadası
Hiç bir şey kolay değil
Bence zor
kolay bence
biraz ucundan baksan yeter heralde
Evet kolay.
Geçersin
Değişir