Atansam param olacak ama zamanım olmayacak? Atanmasam zamanim bar para yok? Bunun icinden nasıl çıkabilirim?

Atansam 8-5 calisacagim. Eve gelince vaktim pek kalmayacak. Bir haftasonum olacak o da isik hiziyla geciyor. Saglikci oldugum icin muhtemelen bayram izni vs de cogu zaman olmaz. Yillik 20 gun izin zaten. Neye yeter bilmem. Dinleneyim mi, gezeyim mi, calisirken, param yokken yapamadıklarımi mi yapayim ne yapayim bilmiyorum.

Atanmasam para yok. Hayallerim var ama iki tarafli da olmuyor. Ne bileyim gezmek, kendime vakit ayirmak. Ogrencilik hayatimda yapamadiklarimi, icimde ukte kalanlari yapmak istiyorum. Simdi ise para yok, atansam param olsa da zaman yok.

Ogretmenlik falan mi okusam diyorum zamani var diye. Gec mi kaldim bilmiyorum. Yasim 24. Bolume girsem 25 yasina girmis olacagim o sira. 30 da anca bolum biter. Atama vs derken artik kac olur yas bilmem. Ne yapayim bilemedim vallahi.

Atansam param olacak ama zamanım olmayacak? Atanmasam zamanim bar para yok? Bunun icinden nasıl çıkabilirim?