PDR mi ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ Mİ (Lütfen Okuyun ) ?

Meslek seçimi benim için hep belirsizlikti. Her gün fikrimi değiştiriyordum sınav zamanı. Şu an 21 yaşındayım çocuk gelişimi okuyordum ama yarım bıraktım idealim değildi korona falan çıkınca bı anda tercih vermek zorunda kaldım. Psikolojiye ilgim olduğunu fark ettim bu zaman diliminde , ilgimi de çekiyor. Psikoloji bölümünü kendi psikolojik durumumdan kaldiramam diye düşünüyorum ama PDR yine o kadar detay değil ve bir eğitim alanı. Bir yanım her bölümde iş sıkıntısı var en azından sevdiğini yap diyor , PDR bin iş imkanı yok o kadar diye biliyorum ama en azından sevdiğim işi yapacağım yükselirim belki. Bi yanım da özel eğitim öğretmenliği şu an revaçta ve iş alımı ve maaşı iyi diye biliyorum. Matematigim çok iyi değil ama çabalarım PDR ye. Özel eğitim sözel. Maalesef Türkiye idealler ülkesi değil içim acıyor. Paraya ihtiyacım çok ailevi nedenlerden. Hatta okulumu bile bir işe girip yaktım öncesinde. Şu an okulu kazansam da bir yıl dondurup çalışıp öyle gitmeyi düşünüyorum ama fakirlik belgesi falan istiyorlar üstümüze ev görünüyor çıkmıyor diye Çıkmazdayım, bir fikir bir yol arayışında bocalayiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden 🌼🙏💞🕊️

PDR mi ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ Mİ (Lütfen Okuyun ) ?