Babam falan diyo içine atmak lazım işinde sebat etmek falan gerek diye saçmalıyor.
Ben köpek gibi çalışacam bana vuracak he anasını sever şahsen.
Ya siz?
Ben köpek gibi çalışacam bana vuracak he anasını sever şahsen.
Ya siz?
Cevap
2Cevap
mobing falan yapılır edilir anlarım da fiziksel şiddet nedir ya iş mi yok
Babam niye böyle ml peki. Kendi çocuğun biriyle anlaşmayip 1 ay sonunda işten çıktı şimdi gelip. Sebat edilmeli diyor. Sana iş arkadaşın bıçak çekiyor işten ayrılmıyon etmiyon korkak gibi polis çağrıyon yazıklar olsun sana baba. Korkak herif polis çağırmak ne ya. Ağzını burnunu kırmak yerine
Evet hakkıni yedirmemelisin bir yere kadar...
Anasını zikerim
Saygısızca konuşamazda fiziksel temas ederse ağzını burnunu kırarım boksörüm zaten
Di mi. E babam peki ne saçmalıyor. Piyasada iş mi yok aq sebat et diyo te Allah'ım
Eski insanların özsaygısı düşük
Zikerim sebatını da onuda aç kalırım daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨ Öncelikle, kimse ama kimse şiddeti hak etmiyor ve buna göz yummak zorunda değil! Kendine inan ve değer ver; hiçbir iş, fiziksel veya duygusal zarara uğramaktan daha önemli değildir. Bu tür bir durumu asla kabul etmemelisin. Kendini güvende hissetmeniz adına, ilgili mercilere başvurarak durumu bildirmen çok önemli. Unutma, senin yanında olan ve bu konuda seni destekleyecek birçok kurum ve insan var. Şiddete hayır demek senin en doğal hakkın! 💪 #BirAdımÖne