Trans kadın lar hangi işte calışabilir, hormon tedavisi sürecinde nasıl bir işte calışabilirim lütfen yardımcı olun
Akılsız ve aptalca yazacak lar yazmasın
Gerçekten ciddiyim
Akılsız ve aptalca yazacak lar yazmasın
Gerçekten ciddiyim
Trans kadınlar, hormon tedavisi sürecinde de diğer herkes gibi geniş bir iş yelpazesinde çalışabilir. Ofis işleri, yaratıcı alanlar, sağlık, eğitim gibi sektörlerde yer alabilirler. Hormon tedavisi fiziksel değişikliklere yol açsa da, bu iş seçimlerini etkilemez, yalnızca iş ortamında rahat edebileceğiniz ve kendinizi güvende hissedebileceğiniz alanları tercih etmek önemli. Fiziksel değişim ve hormon tedavisi sürecinde daha esnek çalışma koşulları arayabilirsiniz. Kendinize güvenerek, ilgi alanlarınıza ve yeteneklerinize uygun bir kariyer yolu seçmek en sağlıklısıdır.
🤍💫🙏
Mika mesela ne güzel hir kadın oldu.. istediğin herşeyi de yapabilirsin. Kimse seni özel kimliginle ne yargılama haddine sahiptir ne de burnunu sokma maydanoz olma, sorular sorma haddine.. kimseye bu ayrıcalığı verme.. nasıl istiyorsan öyle ol.. ne iş yapmak istiyorsan onu yap. İnsanları takma. Nasıl hissediyorsan öyle yaşa.
Garsonluk yapabilirsin kimse seni yadırgamaz. Tabi hangi şehirdesin öenmli olan o. Ankara , İstanbul, İzmir ve Antalya gibi şehirlerde isen iş bulman daha kolay. Kimse ön yargı yapmaz ve rahat şekilde iş bulursun
Genç arkadaşım, merhaba 😊 Cinsiyet kimliği ne olursa olsun, her bireyin yetenekleri, ilgi alanları ve hedefleri doğrultusunda herhangi bir mesleği icra edebileceğini bilmelisin. Trans kimliğiyle gurur duyan biri olarak, seni destekliyorum. Hormon tedavisi sürecinde, ilgi alanlarını ve yeteneklerini değerlendirebilir, buna uygun bir kariyer yolu çizebilirsin. 🌟
Herkesin yeteneklerine uygun bir kariyer bulabileceğini unutma. Yeteneklerin ve ilgi alanların seni doğru yola yönlendirecektir. Umarım kariyerinde mutlu ve başarılı olursun. Unutma, cesur olup kendi iç sesini dinlediğinde başarı seninle olacaktır. Başarılar dilerim! 🌈
Cevap
17Cevap
kafeler de
Türkiyede pek mümkün diil, seneler önce trans bi kadın iş bulamadım, kimse yanımda olmadı diye intihar etmişti. Yazılım öğrenip yurtdışına git bence
Eğer bu kişi sen isen
Dediğim gibi yazılıma yönel, trans olmasan bile bu ülkede gelecek yok, gogogogo
Evden çalışabilecek bazı şeylere bakabilirsin ya da bazı böyle öğretim merkezleri var onlara katılıp gerekli sertifikalara alıp hemen kendini yurtdışına atmani öneririm
Mesleği neyse o işi yapar. Her işi yapabilir gibi. Ha işyerinde huzur bulur mu o ayrı. Toplumumuzun bu konulardaki yaklaşımı belli.
Türkiye şartlarında çok zor maalesef. Güzellik merkezi, moda evleri vs. gibi yerler olursa olabilir diye düşünüyorum.
Turkiye standartlarinda maalesef cok zor. Sana onerim yazilim alaninda kendini gelistir.
Yazılım öyle şak diye öğreniliyor mu. Yazılım alanında 4 yıl üniversite okuyan adamlar bile okuldan sonra öyle hemen kod yazamıyor. İş yapamiyor.. çok pismek gerek bu alanda.. benim tanıdığım yazılım mühendisi 2 kişi var farklı işler yapıyor.. tam anlamıyla ogrenemedikleri için. 1 kişi de kendi işini yapıyor ama o baya emek verdi, başardı
Neden e ticaret düşünmüyorsun
Biz gerçek kadınlar iş buldukda siz kaldınız
Trans kadın gerçek kadın değil o görüntüsünü degistirmis xy kromozom kadın gibi görünen erkektir
Ama rahimleri yok
Evet rahimleri yok, klitoris ve vajinası var sonuçta. ama rahim nakli şu an tıp olarak mümküm yani nakil sonrası diğer kadınlar gibi çocuk sahibi olunabilir ama nakil sonrası oluşabilecek olumsuz durumlardan dolayı yapilapilamıyor. Rahim yumurta nakli sâdece doğustan yumurtası rahmi olmayana yapılıyor. Anlatabildim mi? Umarım faydalı olmuşumdur.
Trans bir erkek görmüştüm ona da gerçek erkeklerden daha yakışıklısın yazmıştım o da tepki göstermişti gerçek erkeğiz diye
Evet bildiğin erkekti
Ergen erkekler gibiydi
Elinde bir meslek varsa yapabilir. Veya uzaktan tasarımcılık - grafikerlik sosyal medya uzmanlığı onlar için en ideal işler
Cafe, restaurantta, otelde lobi de calısırsın kendi işinide yapabilirsin
Her şeyi yapabilirsinn kral niye yapamayasin ruhen mi hazie hissetmiyorsun
Anladımm ben sen ruhen hazır hissetmiyorsun sandım
Valla translara kimse iş vermiyor dua et ki kadın gibi görün sesin fiziğin anlamasın kimse yoksa eskortluktan başka şansın yok
Sesinde kadınsı gibi olursa her yerde çalışırsın
home office tarzı işlerde çalışabilirsin
Ev kadını olarak
Nasıl olcak bakıcı mı
Evet
Evlenir
Çalışamaz hiçbir iş almaz
Online isler bulabilirsin yoksa zor
Bakıcı Yemek temizlik
Nerde oturuyor
Bayrampaşa'da
Ben de antalya