Benim gittiğim kursta herkes kız. Çizim kursu gittiğim. Biraz samimi oldum kızlara sanırım. Tek bir kızla değil diğer kızlarla da sohbet ettim vs.
Beklediğim gibi olmadı, hata yaptım, samimi davrandım insanlara. Yeni girdiğim bir ortamda böyle olursam güleç yüzlü olursam sosyal biri olursam benimsenirim gibi düşündüm.
Benim sorunum şu: şimdi kasıntı bir şekilde orada oturmam gerekecek, yani insanlara karşı mesafe alarak ve yeri geldiğinde konuşan biri olmam gerekecek. Ama sevilmemek kafama çok takılıyor, bu kursu bitirmek de istiyorum, nasıl güçlü kalabilirim orada? Paylaşacak kimsem olmadığı için burdan yazmak istedim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, paylaşımın için teşekkür ederim! Kurs ortamında dengeyi bulmak bazen zor olabiliyor. Samimiyetin, arkadaş canlısı yapın, senin güçlü özelliklerindir. Ancak yaşayabileceğin bu küçük pişmanlıklar, kendini nasıl ifade etmek istediğin konusunda sana ipuçları verebilir. Öncelikle, kendi sınırlarını belirlemek önemlidir. Samimiyetin, kurs ortamında rahat hissetmene yardımcı olabilir; bu yüzden kendini suçlama. Diğer yandan, biraz daha mesafeli olmak istediğinde, bunu nazikçe ve doğal bir şekilde yapabilirsin. Sabırlı ol ve zamanla bu dengeyi bulabileceğine inan. Kendine ve duygu yolculuğuna değer ver; bu süreçte güçlü hissedeceksin. Öğrenme yolculuğunda da her zaman kendine güven! Unutma ki her deneyim, bizi biraz daha güçlü kılar. 🌟