Onlarin yerinde olmayi cok isterdim.
Hem kadin olarak her şey altin tepside, erkek arkadasi şımartir hem de paraları da çoktur babadan hem de çok sosyaller. Fiziği muhteşem olup da zeki olmak... tanrı mı bunlar?
Bir insanin ulaşabilecegi en üst mertebe bu bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
işte bu dediğin doğru. güzel kızlar genelde apptal olur. zeki ve seksiyse insanı manyak eder:)
Guzel kizlar tam aksine zeki olurmus, asıl guzel olmayanlar zeki olmaz. En iyi üniversitelere git bak tum kizlar cok guzel
abi sen onların statüsünden etkileniyorsun sağlıklı düşünemiyorsun.
o ünv okuyanlar seks olamazmı yani illa inek tiplilermi olmalı
Ikisini nasil goturebiliyorlar? Hem seksi hem nasil öyle oluyor
Hem sosyal hayati dolu hem de en iyi okulda okuyor. O okulları kazanmak dunyanin en zor isi
O inek tipli dediklerin iyi okullarda degiller. Sosyal hayatin disindalar ya da kotu okullarda hepsi
ders calisiyo kendisini senin gibi gormuyo olabilir mi
Bendeki de ondaki de zekâ. Bunlar meyi farkli yapiyor anlamiyorum. Beni hayatta yonlendiren olmadi ki
Hata yapa yapa, her sene sifirdan basladım ilerlemeye
bazıları aileden şanslı. mesela kiz kardesimi ben egitiyorum. ben onun yasindayken kendim kesfedip ogreniyordum her seyi. yakisiklilik vardi da gerisi yoktu
Benzer kaderimiz. Ekstradan akran ve ögretmen zorbaligi yasadim 10 yil. Bu yuzden derslerde hic temel edibrmedim, ailemizin maddi durumu da iyi degildi. Hem derslerde hem de sosyal anksiyeteden muzdarip oldum yillarca.
Kendimi lise 3 te kesfedebildim universitede biraz ytoparlayabildim
Senin gibi karı erkek peşine düşeceğine iş peşine kosuyir
Kari kiz pesine dusmedim hicbir zaman.
Ama bunlarin hep erkek arkadasi oldu benim olmadi sadece calistim ama bunlar kadar olamadim
Yani kiz arkadasim olmadi*
Ne peşine düştun
Hayallerimin pesine dustum tabii ki de.
Hayaloin ne fabrikada çalışmak mi
Düzgün bir sosyal hayatim olmadi, sadece işim ve hayallerim icin calistim
Yurtdisinda ilk 100 üniversitede egitim gormek mühendislik alaninda
Bu arada fabrikada calismayi kucumseme orada donen parayi bilsen aklin ucar
Uff banada yollasana
Neyi?