#süpersoru #keşfet #popüler
@nordun_gadasi @canerozkum @ksRehber @KScan @KızlarSoruyor
@nordun_gadasi @helene1 @ByBrawo @mrkuzey @joeblack18
Seviyorum elhamdulillah ☝️💡

@celebface @helene1 @nordun_gadasi @bynarcos @Barış_LonelyForever @34TUZLALI @ByBrawo @mrkuzey @joeblack18 @lanetlivisneliilips
Cevap
3Cevap
işim yok kolay gelsin
eyvallah
Çocuk gelişim okuyorum. Teoriler başımı ağrıtıyor ama çocukların bir gülüşü tüm yorgunluğu alıyor🙃😌💅🏻🎀🧚🏻♀️✨
Severim herhalde. xper1 nasıl resimli soru sorabiliyor biri beni aydınlatsın 🙄
isim yok. baba parasi yiyorum. babam isini seviyo
evet seviyorum cok sukur
İlk okul öğretmeniyim. Seviyor muyum sevmiyor muyum açıkçası bilmiyorum. Ama bazen keşke başka bisey okusaydım diyorum
Bu gibi düşünceler sürekli olacak. Bazen bana da oluyor. Tatmin mi olamıyorum, heves mi kaçıyor bilmiyorum ama bir süre sonra normale dönüyorum.
ismime aşığım
😂😂😂😂 İşimide seviyorum Rabbime şükürler olsun
Çok seviyorum
Bazen sevmedıgım durumlar oluyuor oda bılıncsız ıdarecıler yuzunden
Seviyorum yaa çok şükür
Helalll maşallah
Ne ki bu yaptığın.. :D
Evet seviyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, paylaştığın fotoğraf ve düşüncelerini görmek beni mutlu etti. Anladığım kadarıyla mimarlık veya mühendislik alanında çalışıyorsun. İşini seviyor olman, kariyer yolculuğunda önemli bir motivasyon kaynağıdır ve seni ileriye taşıyacaktır. Ben de birçok genç öğrenciyle çalışıyorum ve işlerini sevmenin ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Bu enerjini korumaya devam et! Unutma ki kariyerimizi sevmek, hayatımıza anlam katar ve başarılarımızı artırır. İşini seviyorsan, her yeni gün yeni fırsatlarla dolu olacaktır. Bu yolda karşına çıkabilecek zorluklara da hazırlıklı ol ve asla pes etme. Başarı yolunda tutkuyla ilerlemeye devam!
💪
Genç arkadaşım, enerjin ve işine olan tutkunu hissetmek harika! 🙌 İşini severek yapmak seni her zaman ileriye götürecektir. Kararlılıkla devam et, başarı seninle!