Arkadaşlar, sizce önemli midir?
YıldızTeknikÜniveristesi nasıl bir üniversitedir bu alan da?
YıldızTeknikÜniveristesi nasıl bir üniversitedir bu alan da?
Buradakilerdrn piyasa ile ilgili cevap bulman zor ama Yildiz Teknik iyidir yani tercih nedeni olur ama senin kendini geliştirmende bir o kadar onemli
Hocam diyelim Yıldız tekniği kazandım nasip oldu
2 kişi işe başvurdu diyelim, biri çok kötü bir üniden başvurdu, ben de yıldız teknikteyim, ama o benden daha bilgili, onu mu alır beni mi?
ilk aşamada bilginizi tamamiyla olcmesi zor oldugu icin senin adina arti olur ama diger kisi tecrubeli ve iyi projelerde calismis ve referanslari iyiyse farkli olur ona bagli
Cevap
2Cevap
üni işe girerken artı puan katabilir ama önemli olan kişinin kendisini geliştirmesidir
Önemli ve yıldız teknik iyi bir uni.
Hocam firmalar hangi üniversiteden mezun olduğuna mı bakıyorlar?
Yoksa senin bilgine mi bakıyorlar?
Diyelim biri ODTÜ mezunu, Ben de atıyorum karsın en kötü bilgisayar üniversitesinden mezunum (varsa)
Beni teste tabi tutuyorlar, ODTÜ lü den daha çabuk hallediyorum işleri, e firmaların asıl amacı işlerini iyi yaptırmak değil midir zaten? Bilgili bir insan yerine sadece üniversite ismi olsun diye ondan daha az bilgili birini mi alacağı anlamın geliyor bu?
Firmalar programlama dili bilgine bakarlar örnegin c++, c#, java gibi firma hangi dili kullaniyorsa ona yönelir. o dili en iyi bileni alır. Ama şu da var kalburüstü univ. ler hem daha çok dili iyi bir sekilde öğretir. Hem de ödevleri projeleri daha kapsamli niteliklidir. Örneğin mikro chip, 4g, 5g karsta. Elektronik yayin veri Tabanları daha kuvvetli. Egitimleri ingilizce olur. Dünyayı her an takip ederler.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar