Eğitim & Kariyer Hangi bölümü okumam daha mantıklı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hem coğrafyayı hemde tarihi çok severim seneye ünivsersite tercihi için hangisini yazsam daha doğru olur.Hangisinin sizce iş imkanı daha fazladır? Hangi bölümü okumam daha mantıklı? Cevapla Tarih Soruları İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl kafanin bastigi tabiki mk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cevaplamak zorunda değilsin canım Yorumla
selambengeldim10 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Coğrafya bence 1 9 Yorumla atax001 1 yıl Güzel bir branş Yorumla selambengeldim10 1 yıl Hiç sevmem dhmshsmwhd tarihide cografyayida Yorumla atax001 1 yıl Nedir sizin sevdiğiniz , xper yok bu arada yazamadım Yorumla selambengeldim10 1 yıl Benim branş ingilizce Yorumla selambengeldim10 1 yıl Ama ben mat cog tarih fizik kim biy hepsinden nefret ederim hdjshsksjx Yorumla selambengeldim10 1 yıl Bi turkce iyi bide Yorumla atax001 1 yıl Çok hoş İngilizce speking yapabilirmiyiZ Yorumla selambengeldim10 1 yıl Hayır Yorumla atax001 1 yıl Tabii ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Coğrafya gibi
kafanin bastigi tabiki mk
Cevaplamak zorunda değilsin canım
Coğrafya bence
Güzel bir branş
Hiç sevmem dhmshsmwhd tarihide cografyayida
Nedir sizin sevdiğiniz , xper yok bu arada yazamadım
Benim branş ingilizce
Ama ben mat cog tarih fizik kim biy hepsinden nefret ederim hdjshsksjx