Asgari kazanıyorum. Yurtdışına çıkmayı çok isterim hiçbir şey yapamıyorum. Ne zaman hakkımız olanı alıcaz, alım gücü sıfır, yeni bir bölüm okumak istiyorum ama bazen bunalıma düşüp yanlış kararlar mı alıyorum diye sorguluyorum. Hayatımın böyle geçmesini de istemiyorum. Anne ve babama iyi bakmak istiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. 😣🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSenin gibi biriyken bende karamsar bir şekilde ne yapicam diyordum. Arkadaşlarım hepsi sevdikleri insanlarla evlendiler. Mal mülk sahibi oldular. Bende asgari ücrete bi yerde çalışıyordum. Şans güldü. Daha iyi bi işe girdim ve aylık kazancım baya bi yükseldi. Şimdi ise kendimin geçtiği yerden geçenleri görünce bi değişik hissediyorum. Kendimi artık büyük hissediyorum. Abi deyince insanlar vay be bende artık yaşlandım diyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel sizin adınıza sevindim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBende öyleydim aksak (topal) 50 yaşlarında diğer hoca beni barındırmadı kıskandığı için devam etmedim. Az paraya onun ağzı çekilmez. Çocuklardan hastalık geliyor sürekli hiç başımı kaldıramadım. Üstüne özel günlerde sigorta yok üstüne aldığın kıyafet vb yetmiyor.
00 Yorumla
Açıkçası yaşınız daha genç. İstiyorsanız ve şartlarınız uyuyor ise yks'ye girip güzel bir tyt puanı ile hostes olabilirsiniz.
yurt dışı planlarınız ve daha fazla maaş profilinize tam uyan bir meslek, fikrinizde kararlı iseniz gözden geçirin derim. 🙏🏿☺️00 Yorumla
1 yılE Ben mebdeyim yine kazandığımla yurt dışına çıkamam :) hayallerimizi gerçekçi tutmalıyız belki de. Yoksa sokaktan geçen kime sorsan herkes yurt dışı ister.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili dostum, böylesi bir dönemde hissettiğin duyguları anlamak kolay. Gelecek hakkında endişelenmek ve hayallerine ulaşmada zorluk çekmek çoğu insanın yaşadığı bir süreçtir. 🏫📚 Öncelikle, endişelenmenin doğal olduğunu bilmen önemli. Hayatında değişiklik yapmak istediğin için zaten bir adım öndesin. Yurtdışına çıkma hayalin var ancak bunu gerçekleştirebilmek için küçük adımlar atabilirsin; belki dil öğrenmek ya da küçük seyahatler planlamak gibi. Yeni bir bölüm okumak istiyorsan, bu isteğini daha detaylı değerlendirebilir ve hangi alanda mutlu olacağını düşünebilirsin. Ailenin pahasına değil, hayatını daha da zenginleştirmen için onları ileriye taşımaya devam edebilirsin. Unutma, motivasyon ve sabır bu süreçte en iyi dostun olacaktır. Her adımın seni ileriye taşıyacak. 🌟 Senin için hayat uzun bir yolculuk ve her zaman yeni fırsatlar karşına çıkacaktır. Başarılar diliyorum.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
41Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılsabret bir süre bence. yurt dışına da gidebilirsin bir gün imkan olursa.
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÖğretmenliğin değeri bilinmiyor o kadar oku sonra kpss çıkıyor karşına onda da liyakat yok, dil öğrenip yurt dışına yaşamak bir restoranda çalışmak bile belki daha iyi, en azından insan olduğunu bir nebze hissettiriyorlar
31 Yorumla- 1 yıl
Haklısın ben öğretmenlik de okumadım gerçi
1 yılRabbim yardımcınız olsun inşallah bizim de bir sürü hayalimiz var umutsuzluk var ama herseyden büyük rabbim var
11 Yorumla- 1 yıl
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
- Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı.
1 yılAçıkta önlisans sağlık bitir. Bende sağlık alanındayım ataması iyi olanlara hakimim sorabilirsin. Olmadı 4 hemşirelik oku da çalışırken zorlar onlar
12 Yorumla- 1 yıl
O*..
- 1 yıl
Ama lisans bitirdim. Ön lisans okuyup nasıl atanıcam. Kafamda farklı bi okul var zaten. Teşekkürler yine de
Gizli Üye(25-29)1 yılBu Toplum Hiçbir şeyi haketmiyor, Bu yüzden istediğini hiçbir zaman alamayacaksın. Her Toplum hak ettiği şekilde yönetilir. Cahil, varoş, kültürsüz bir Toplum hiçbir zaman Muhasır Medeniyetler seviyesine yükselemez. İnsanların kendilerine ait fikirleri düşünceleri yok bu ülkede, koyun gibi birilerinin arkasından gidiyorlar Çobanda güdüyor, Toplum koyun olmasa çobanda güdemez, iyi günler.
21 Yorumla- 1 yıl
Haklısın kardeşim. 👏🏼
Gizli Üye(30-35)1 yılbunları önceden düşünüp , devlette atanma olanaklarını gözden geçirip ona göre meslek seçseydin. kendi tercihini yaşıyorsun. bu ülkede öğretmenlik okuyan veya formasyon alan insanların atanan insanların 10 katı kadar olduğunu hesap edemedin mi yani? aklı olan öğretmenlik okumaz. yüksek miktarların hesabını yapan adam mühendislik , hukuk veya yazılım okur. devlete atansanda alacağın miktar belli. öğretmenlik para getirmez gönül mesleğidir daha çok.
28 Yorumla- 1 yıl
Mühendislik çok para getiriyor sanki hukuk elini sallasan hukuk mezunu yazılım da kendini geliştirmen lazım sandığın kadar deli paralar yok
- 1 yıl
Çok doğru , Siz ne iş yapiyorsunuz şu an
- 1 yıl
Bu ülkede şu başınıza gelenlerin tek bir sebebi var, fazla nüfus. İnsanlar çok olmasa rekabette bu kadar olmaz, herkes istediği bölümü rahatça okur, iş sahibi de olur, nüfus çok fazla meslek sahibi insan çok fazla meslek sahibi olmak bu kadar kolay olmamalı.
- 1 yıl
Mühendisiz biz de ev almayı hayal bile edemiyoruz ki herşeyi bitirdiler. Hayal bile kurmayı
- 1 yıl
@Tükendimçok2 aynen katılıyorum
- 1 yıl
Bak aptal. Ben 97 doğumluyum. Benim zamanımda bu meslek iyidi okuyan atanabiliyodu. Yeni düzenle değişti işler. Zaten matematik yapamadığımız bi ülkede nitelikli işe de izin vermiyorlar orası ayrı
- 1 yıl
@tükendimçok2 çok haklsın
Cevap sahibi1 yılEğer biraz matematik biliyosan ülkenin genç nüfususn fazla olduğunu, her geçen yıl üniversiteye giden öğrenci sayısının katlanarak arttığını (2017'de Yksye 2 milyon başvuru yapılırken 2024'te 4 buçuk milyon başvuru alındı) ve buna göre de öğretmenlik kontenjanlarının oranını ve kontenjana göre asla atama olamayacağını çünkü halihazırda kadroları tıkayan emeklilik maaşının yetersizliği ve ekonomik zaafiyet ile devletin o kadar alım yapamayacağını da hesaplaman gerekliydi değil mi?
Gizli Üye(25-29)1 yılResmen kendimi gördüm soruda. Ben de 26 yaşındayım ben de hayallerimi gerçekleştiremiyorum üstelik bana bu yıl ücretli bile çıkmadı benim yerime benim alanımdan mezun olmayan kpss de bile benden düşük alan insanlara verdiler görevimi. Kpss ye iyi hazırlanayım diyorum onda da sınav sistemi değişti üstelik yeni sınav sitemine dair açıklama da yapmadılar
15 Yorumla- 1 yıl
Umarım güzel olur sizin için 🙏🏼
- 1 yıl
Ah canım benim aslında bana da çıkmadı ki ücretli öğretmenlik. Beden eğitimi okuduğum için antrenörlük gbi bir şey yapıyorum. Ne yapıcaz bilmiyorum. Umarım senin için her şey yolunda gider. Güzel bir meslek bulursun
Cevap sahibi1 yıl@simulation teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yıl🌸
- 1 yıl
❤️
😀hepimiz öyleyiz yalnız değilsin bu ülkede kimse eneğinin karşılığını alamıyo alsanda fiyatlar yükseliyo maaş çöp oluyo
10 Yorumla
1 yılZamanla daha çok kazanacaksın, birden bire 100-150 bin kazanacağını 1 ayda araba 3 ayda ev 1 yıl sonra da ömür boyu çalışmaya ihtiyacın olmayacak para kazanacağını mı düşünüyordun.
12 Yorumla- 1 yıl
Bok kazanir
- 1 yıl
Aynen öyle bok kazanırım. Sen ne konuştun şimdi @mad_girl34 çok saçma konuşuyorsun. Birden bire para kazanmayı düşünmüyordum zaten. 😂
1 yılSadece siz değil çoğu memur yurtdışına çıkmamıştır. Bence hayallerinizle, hayatlarınoz arasındaki bağm daha sağlam temellere oturtun.
İnsta nın hayal dünyasına aldanmayın.
02 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka instanın dünyası. Bi ülke niye göremeyeceğiz o kadar çalışmamıza rağmen. Bence sen bu sabit kafayı değiştir.
- 1 yıl
Tamam
1 yılRabbim yardımcın olsun.
Başka işlere de yönebilirsin. Ek iş gibisinden. İnşallah hakettiğinizi alabilirsiniz. Duayı sakın eksik etme. Şükür her şey için.. :)
02 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız teşekkürler güzel yazınız için
- 1 yıl
Rica ederim.
- Eğitim & Kariyer konusunda 645 cevap paylaştı.
1 yılBence her şeye rağmen en iyisi fırsat buldukça KPSS'ye çalışıp kazanıp kadroya geçmek için çaba sarf etmek olur.
12 Yorumla- 1 yıl
Yeni okul düşünüyorum inşallah
- 1 yıl
Hayırlısı. 🙏
yurt dışı, ek iş, zengin koca. kadrolu olmak bile yetmez. baska bir sey gelmiyo aklima uzulerek soyluyorum. ulkenin geldigi nokta bunlari gerektiriyo maalesef.
00 Yorumla
1 yılSabırla kendi yolunda ilerle. Kendine süre ver. Az da olsa maaşının değerini bilerek mantıklı yatırımlar yapabilirsin. Hayalleri olmak çok değerli.
02 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı değerlendiremiyoruM. Telefonum bile eski değiştiremiyorum. Ailemden hiç pra istemeyen biri olduğum için en so kıyafetlerim hep üniversiteden kalma. Bi temel konuları hallediyim yatırım da yapıcam inşallah
- 1 yıl
Anladım kolaylıkla halletmeni dilerim, sıkıntılara rağmen 🧚🌺
Öğretmen hanım özeldeki birçok öğretmen birden çok okulda veya kurslarda çalışıyor. Tek okulla sınırlamdırmayın kendinizi.
04 Yorumla- 1 yıl
Omuyo bu dünyada kazanmak için şeytan olmak gerekiyot
- 1 yıl
Evet :(
1 yılÖnce kizlik zarindan kurtul. Kadın ol okcene bas. Yani bastır kendine. Gerisi gelir
02 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin o*pusu seni
- 1 yıl
Defol yorumlarımdan puşt
1 yılYine çok değil ama en azından 40k üzerine anlaşan özel kurumlar var. Ücretli öğretmenlik yerine, özel bir okula geçebilirsin bu süreçte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜcretli öğretmenlerin çoğunluğu eğitim fakültesi mezunu değil formasyon yok bir şey yok beklenti yüksek yanlış anlaşılmasın eğitim fakültesi mezunlarına bir şey dediğim yok tek yapmaları gereken atanmak
00 Yorumla
1 yılgel tanışalım. belki sevgili oluruz ve güçlerimizi birleştirip dünyaya meydan okuruz
02 Yorumla- 1 yıl
Yok kanka sağol önümüzde ki hedefleri yapamadan bu tür konuları düşünmüyorum
- 1 yıl
seni denedim aferin hep böyle ol
Hayat çok pahalı ücretli öğretmen maaşı hiç biseye yetmez. İstikrarlı ders çalışıp atanmani öneririm. Kendi ayakların üzerinde dur.
06 Yorumla
1 yılAlanın nedir? Ücretlide asgariden fazla kazanılıyor. Kaç saat derse giriyorsun?
02 Yorumla- 1 yıl
Ben 30 saat giriyorum ama asgariden fazla değil ynlız kim dediyse kandırmış.
- 1 yıl
Ben okul öncesi öğretmeniyim en son 22 aldım?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİşinde sebat etmek, mental ve fiziksel olarak sağlıklı ve fit kalmak, gözü açık olmak, doğru kararlar vererek, en az hatayı yapmak, doğru kişiyle evlenmek.. vs
03 Yorumla- 1 yıl
Yürü be ne alaka evlilik vs ne okudun da ne yazdın buraya
Cevap sahibi1 yılOkumak cehaleti alır (dı eskiden) , eşeklik baki kalır.
Umarım hayalini ettiğin şeylere de ulaşırsın. Bol kazançlar. Hangi şehirdesin?
01 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkürler hepimiz inşallah. İst
1 yılSektör. degistirmek bence ben pişmanım öğretmen olduğuma
11 Yorumla- 1 yıl
Hangi sektöre geçmek isterdin?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBence yeni bir bölüm okuyabilirsin. Ben 31 yasindayim su an 3. Siniftayim. Ticarete atil diyenlere bakma, sıfır parayla ticaret olmaz.
02 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkürler umut aşıladınız. Benim de düşüncelerim yeni bi okul okumak yönünde. 🙂
Cevap sahibi1 yılRica ederim 😇
Bence okumak yerine iş kurup girişimci olman daha sağlıklı
00 Yorumla
1 yılNe hayalinden bahsediyon biz aç kalirmiyiz sokakta kalirmiyiz diye korkuyoz bu hayal diyo
00 YorumlaYaş kaç bölüm ne hocam
Kpss atanma şansın var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOnline işleri araştırmanızı tavsiye ederim, gano gibi vs. Tanıdıklarım hayallerinizi yaşıyorlar bende başladım işe bakalım Bismillah
10 Yorumla
1 yılGel buraya baküye. Tüm masrafların benden
12 Yorumla- 1 yıl
Bakü’de de bir şey yapamam ki
- 1 yıl
Yapilir ya neden ki
Gizli Üye(25-29)1 yılBunada şükret sağlıklı isen gözlerin görüyor bacakların tutuyorsa şükür bazı insanlarda o da yok.
01 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki her güne şükürler olsun. 🤲🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılBunada şükret sağlıklı isen gözlerin görüyor bacakların tutuyorsa şükür bazı insanlarda o da yok.
01 Yorumla- 1 yıl
Ya delirdin mi sen tabiki her gün şükrediyorum. Ama bu konu daha farklı. Tabi ki şükrediyoruz. Lütfen yazdıklarımdan şükürsüz bir insan olduğumu çıkarmayın
Valla eğer az kazanıyorsan vede mutlu değilsen bırak abla öğretmenlik falan filan inan hiç önemli değil hayallerinin peşinden git bende öyle yapıcam bizim hayallerimiz dünyadan daha büyük
01 Yorumla- 1 yıl
Ah ya mesajının güzelliğini yerim. Haklısın. Senin hayalin nedir umarım hayaline ulaşırsın.
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlensene zengin biriyle ne düşünüyorsun böyle bir imkanın var
019 Yorumla- 1 yıl
Zengin erkek ömür boyu bakacağının garantisi var mı erkeklere gram guvenmiyroum
Cevap sahibi1 yılBakmasa ne olacak boşansan bir sürü nafaka alıyorsun bedavadan
Cevap sahibi1 yılYa ben yöneltmiyor sadece böyle bir imkanları var onu söylüyorum , keşke bizimde olsa yani
Cevap sahibi1 yılSenin nasıl var
Cevap sahibi1 yılSeninle evlenip sana bakmak isteyen zengin kadın mı var? Ben mi yanlış anladım
Cevap sahibi1 yılÇok mu zengin? Neyi var ki?
Cevap sahibi1 yılYani işte 3-5 tane gayri menkulü falan mı var dedim acaba
Cevap sahibi1 yılKeşke kadın olsak ya
- 1 yıl
Niye evleniyim ne alaka ya
1 yılBunu kazanamayanlarda var sen herzaman hedefini büyük tut
10 Yorumla
1 yılÖzel ders falan denesen bunun yanı sıra faydalı olur diye düşünüyorum ama bu seferde sana özel olan zamanından kısmak zorunda kalacaksın
00 Yorumla
1 yılAslında dershanelerin çok para verdiğini duymuştum benim hocalarım da dershane falan açtılar belki öyle bir şey düşünebilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
Ben bedenciyim ya
🥹🥹🥹🥹 üzücü halimiz bende isimden pek memnun değilim ama yasiyoz en azından maaşı iyi gibi
08 Yorumla- 1 yıl
Yaşıyoruz tabi yine bin şükür
- 1 yıl
İstanbul
- 1 yıl
boş ver
- 1 yıl
Evet
1 yılHayallerle yaşamaya alisacaksin ya da kendine iyi bir eş adayı bulacaksın ama para için değil hayatı paylaşmak için tabi
00 Yorumla
1 yılBen telefoncuyum bir telefonculuk tavsiye ederim 😂
01 Yorumla- 1 yıl
O işte para be dükkanım yok
1 yılBu devirde hayalleri gerçekleştirmek çok zor..
10 Yorumla
1 yılReisimiz sagolun ben suriyeli olarak maaşımida aliyom çalışıyorum da
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende ücretliyim maaşlar geç yatıyor emeğimizin karşılığını alamıyoruz gerçekten yetmiyor parada napmaliyim bende karaesiz kaldım
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen maaşlar tarihinde bile yatmıyor. Ay sonunu gerçekten yalansız kuru ekmek ve makarnayla geçiriyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılne öğretmenisiniz?
01 Yorumla- 1 yıl
Beden eğitimi
1 yılHocam ana sınıfı öğretmeni misiniz?
01 Yorumla- 1 yıl
Yok beden
1 yılSeçimlerde hükümeti değiştirecektin
02 Yorumla- 1 yıl
Nerden biliyorsun seçimimi
- 1 yıl
Seçimini bilmiyorum ama iyi çalışmadığınız için sonuç böyle oldu
Eğitim & Kariyer konusunda 360 cevap paylaştı. Düzelmez valla imkan varsa yurt dışı git derim
04 Yorumla- 1 yıl
En son çare o gözüküyor:(
- 1 yıl
Ben de çok hemde. Şu an içim o kadar kötü ki. Her şey kötü kalacakmış gbi. Bi de akraba arasında sürekli kıyaslanıyorum bu da psikolojimi yoran bir şey.
- Eğitim & Kariyer konusunda 981 cevap paylaştı.
1 yılOlsun bebeğim düzelir boş ver
01 Yorumla- 1 yıl
İnşallah. Ama yaş geçiyor keşke düzelse
Özel ders versene maaşının 2 katını kazanırsın
10 Yorumla
1 yılKanatlanmayı denesene ✈️😊
10 YorumlaBu devirde hiç bir şey olmaz
00 Yorumla
1 yılEn küçüğünden başla. Bş bakmışsın devamı gelmiş 😉
00 Yorumla
1 yılBazisina ucretlide çıkmıyor, yine iyisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTicarete atilcaksin
13 Yorumla- 1 yıl
Ticari kafam hiç yoktur.
Cevap sahibi1 yılSabit ucretle hayal kurmak zor be guzel
- 1 yıl
Evet zor
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz dişini sık ve kpss ile atanmaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbranş ne hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim yaşımda 26 işim bile yok :(
01 Yorumla- 1 yıl
Eğitim?
Aylık nekadar düşüniyon
02 Yorumla- 1 yıl
30 olsa bile olurdu
- Eğitim & Kariyer konusunda 664 cevap paylaştı.
1 yılEvlenek
02 Yorumla- 1 yıl
19 yaşındasın yazdığına bak kaç yaşındaki birine yazıyorsun bunu
- 1 yıl
26 olmazmk
1 yılZengin koca bul
06 Yorumla- 1 yıl
Yok yan
- 1 yıl
Hayat zor ama
- 1 yıl
Çok zor gerçekten.
- 1 yıl
Bu yüzden zengin biri olsa fena olmazdı
- 1 yıl
Neden bi erkeğe bel bağlıyım ki sırf parası var diye sevsem hadi neyse ama para için de asla evlilik yapmam
- 1 yıl
Bence haklısın ben evliliğe de karşıyım da o da ayrı konu ama insanın çok para kazanması da aşırı zor
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Yaş 26, ücretli öğretmenim. Az kazanıyorum, bir sürü hayalim var ama yapamıyorum. Öneriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler