Kadınların okumasinı ve calismasini kesinlikle savunuyorum ama o tip kadınlara karşı sempatim var ama kendimi savunmasız hissediyorum.
Sanki üstünlük ondaymış gibi geliyor bana. Ortalama tipteki bir kadın bana dünyanin en guzel kadini gibi geliyor. Niye böyleyim la ben ajshsnsnd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olabilir bu da bı fantezi
Ama şunu bil okuyandan daha altta değilsin kesinlikle şu an 1 ay çalışıp bile tde gibi bölümlere girilip okunabiliyor yani okuyan herkes zor bir şey basarmiyor tıp kazanmak gibi mesela. Bu arada ben eğitimli biri olmama rağmen böyle söylüyorum
Bahsettigim kızlar İTÜ ODTU, Ege üni, Bilkent, Boğazici gibi yerlerden mezun olanlar ya datıp okuyanlar. İçimden çok hayran oluyorum öylelerine hele ki az da güzelse
Ben elektrik elektronik muhendisiyim zaten ben de üni mezunuyum bu arada. Ayrica mühendislik okuyanlar da zeki biri havasi getiriyor.
Olabilir salyoseksuelsindir
Sapyoseksuel
Gözümde çok değerli oluyor o kadın tipleri neredeyse ruhumu teslim etcem aw neyse ajsnsjs
Harbiden farklı bir kafa yapısı hahzjaja
Cinstir biraz kendisi 🤣
Sen ne mezunusun ki eksik hissediyorsun
Elektrik elektronik muh. mezun olduğum okul türkiye ortalaması ne çok kötü ne çok iyi
Hangi üni ben bilirim iyi mi değil mi
Cbü
Cbü mü kötü ahjzzjjazjsj
Değil de İzmir'de yasayan biri olarak çevrem ege ünili dolu. Kampüs hayatı yaşayamadım ukde kaldi içimde. Ege'nin kampusu en güzel yer İzmir'de millet ballandkra ballandira anlatinca kendimi gariban gibi hissediyorum.
Alakası yok ya
Üniversite sınavına çok çalıstım ama 11. siniftan önceki konularda hiç bilgim yok birkaç travmatik yillardan dolayi
Takılma ya cbü kötü değil, benim oradan mezun arkadaşlarım var ikisi de iyi yerlerde