İş görüşmelerinde böyle yapmaya hakları var mı?

İngilizce öğretmenliği için bi kaç özel okula başvurdum. Bir tane okul bi kaç ay önce çağırdı gittim görüştüm dediler 2. 3. mülakatlarımız oluyor girer misin bende o an kafam karıştı tamam dedim neyse mülakat hakkında bilgilendirmediler bende türkçe olacak sanıyorum birden ingilizce sorular sormaya başladı online üzerinden bende normalde anksiyete var biraz da sosyal değilim sosyal anksiyetede var o yüzden bir şeyi iyi bilsem bile özgüvensizlikten tedirginlikten aktaramıyorum kısa cevaplar verdim genelde. Yani bana zaman lazım. Bu seferde başka bir okuldan aradılar online görüşme olacak dediler. Yüksek ihtimal yine ingilizce düzeyi ölçecekler yani matematik, türkçe, fen hocası alırken ölçüm yapıyorlar mı ki ingilizce hocası alırken ingilizce mülakata takmışlar ben anlamadım. Yani diyeceksiniz belki bölümün ingilizce niye kasıyorsun dediğim gibi bende anksiyete var biraz heyecan çok yapıyorum ve özgüvenimde bu iş arama sürecinde iyice düştü bana saçma geliyor zaten diplomam var anlamadım yani. Sizce online görüşmeye girmesem mi? Görüşme tam nasıl gerçekleşcek bilmiyorum zaten bilgide vermedi ama kafam karıştı.

İş görüşmelerinde böyle yapmaya hakları var mı?