- 25 gü
Ticari bir zekaya sahipseniz tabi ki kurabilirsiniz ama öncelikle bir sermayeye ihtiyacınız olacak en yetenekli olduğunuz konuları ele alın ben hangisinde başarılı olabilirim gibi ya da ne iş yaparsam çok iyi para kazanabilirim gibi. Bu konuda internette güzel iş fikirleri de mevcut araştırın derim, başarılar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 26 gü
Of bende kendi işimi kurmak istiyorum böyle küçük bir butik ve yavaş yavaş büyütmek en büyük hayalim ama hangi bütçe ile ya. Neyse birikim yapmaya devam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir iş düşüncen var mı var ise en dip basamaktan başla yaşadığın şehirde o işi yapan kişilere bak geliri gideri nedir mantıklı mı ben bu işi yaparsam bıkmadan çalışırmıyım diye kendine sor ilk önce gör sonra yavaş yavaş o en dip basamaktan tırman inşallah en üst basamağa ulaşırsın
00 Yorumla- 27 gü
Senin gibi gençlere hayranim
Bugün bir arkadaşımla konuştum 36 yaşında
Çocuk polisti polisken çalıştı SGK denetmen yardımcısı oldu
Ordayken dedi hukuk okuyorum
Dedim yalan atıyor bu güzel kardeşim
Bir baktım av olmuş
Evlenmiyo musun dedim
Kızlar çok geliyor da istemiyorum hocam dedi
Bak 36 yaşında adam bunları yaptı
Ve sendeki hırs kimsede yok dedim de
Millet neler yapıyor hocam inan en kötüsü bendim dedi
Lütfen cabala
Bat çık ama çabala olur mu00 Yorumla - 28 gü
KOSGEB destekli işler oluyor yatırdığın paranın bir kısmını geri alabiliyorsunuz
00 Yorumla Okul ya da mesleki açıdan kendinden bahseder misin?
00 Yorumla- 28 gü
İşin ne, kalifiye olduğun şeyler ne biz nereden bilelim de sana o sektöre uygun tavsiyeler verelim?
00 Yorumla Sıfırdan derken, işinizi kurmadan önce bir tecrübe edinseniz. Aksi taktirde elinide avucunda ne varsa gider.
00 YorumlaDostum, yurt dışına vize alabirsin. Çıkar çıkmaz elbet bir gün şansın tutar güven bana.
00 Yorumla- 28 gü
Yaşınız küçük sıfırdan her şeyi başarabilirsiniz.🙃
00 Yorumla - 28 gü
Sermayen olması lazım
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. para lazım onun için
00 Yorumla- 28 gü
Parayla tabiki
00 Yorumla Paran varsa kurarsın
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)28 gü
Parayla
00 Yorumla - 20 gü
Sakın deneme