Artık üniversite sınavından ümidim kalmadı. Gerek instagramdan gerekse youtubeden kendi işimi kurmak istiyorum bir nevi girişimci yani. Nerden başlamam gerek ne yapmalıyım üniversite okumadan nasıl zengin olunur?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
22Cevap
Merhaba
öncelikle üni okumadan zengin olmayı bilsek emin ol burda konuşuyor dahi olmazdık girişimci olmak istiyor isen bir konuda kendini geliştirmiş veye fazlasıyla bilgi sahibi olman gerek daha sonrasında bu konuyla ilgi araştırmalar yapıp piyasaya bakman gerek. vs. vs00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sana önerim, takı toka işine girme.
İnsanların en çok ihtiyaç duyduğu yemek sektörü. Bunun üzerine bir şeyler yapabilirsin.
Evde sarma sarıp s atabilirsin, turşu, salça, yoğurt, peynir, zeytin, asma yaprağı, bu tarz şeylerden başlayabilirsin. Bunları satacak çevre de lazım.
Çalışan insanları, en ucuza doyutabilecek şey makarna ve noodle. Makarnacı açarsın. Her gün dışarıda dürüme en aşağı 10 tl vermektense, sana gelip 5 tl vermek daha çok işlerine gelir00 Yorumla Acadebi firması ile e-ticaret yapmak istersen yardımcı olurum.
https://www.youtube.com/embed/4DBrynglVR800 Yorumla- +1 yıl
Vlla zbenim ablam trendyoldan kimono şal mayokini falan satıyor tasarlıyor, diktiriyor kumas buluyor vs vs ama bunları öğrenmek için de 2 3 yıl nisantasında bir moda evinde çok emek verdi çalıştı.. mal nerden alınır kime diktirilir vs hepsini ögrendi sonra da patron oldu 😏
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben 3. sınıftan başladım bişeylere, 4. Sınıfın başlarında kendi şahıs şirketimi kurdum hemde sıfır sermeye ile. şu an internet üzerinden trendyol, hepsiburada, gittigidiyor, dolap vs uygulamalarında satış yapıyorum. Dilersen sor bana yardımcı olurum
12 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Merhaba, öncelikle "nasıl zengin olunur?" kısmını geçmenizi istiyorum, hiç bu felsefeyle yola çıkıpta başarılı olan bir girişime denk gelmedim. Biraz sermayeniz ve iş yapacağınız alanda bilginiz olmalıdır.
00 Yorumla yurtdışına satış yaparsanız daha çok kazanırsınız. önemli olan ABD'de ihtiyaç ürünleri tespit edip satmak. ben bu sayede çok kazanıyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Bı arkadaşım bit pazarlarından ucuz ikinci el giyim ayakkabı falan alıp alıp sattı, şimdi dükkanı var
00 Yorumla - +1 yıl
Zengin olmak iş kurmak için servete ihtiyacın var. Ne kadar birikimin var? En az 200 binin var mı köşede? Yoksa işin zor.
00 Yorumla Her varmak istenilen hedef gibi bahsettiğiniz bu alan da emek ister yani önce kafa yormak gerekir.
00 YorumlaÖnceliğin bir işinin ve düzenli gelirinin olması Nasip olursa zengin de olursun Hayırlı Cumalar
00 Yorumla- +1 yıl
Bence üniversite sınavını tek çırpıda kenara atma youtube'da bir çok başarı hikayesiyle dolu ilgili videolar var emin ol bunları izlemek seni motive edecektir.
10 Yorumla - +1 yıl
Bence toptancıdan ürün alarak dolap veya Trendyol dan ürün satabilirsin böyle başlarsın
00 Yorumla - +1 yıl
Sana tavsiyem etsy de digital products (dijital ürün ) üretmen maliyet düşük ve ihracat yapıyorsun araştır benimde düşüncem bu yönde kpss mağduru olarak 😅
00 Yorumla - +1 yıl
işin alanına bağlı ama hem piyasa hakkında hem kendi alanın hakkında ders çalışır gibi çok detaylı bir araştırma yapmadan adım atmamanı öneririm.
00 Yorumla sanırım tüm türkiye’nin gençleri böyle düşünüyor :(
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Eğer birikimin veya gelirin varsa küçük dükkan ya da evde butik neye ilgin varsa açabilirsin istagramdandan satış yaparsın ya da trendyolla falan anlaşır satış yaparsın bu da benim fikrim olsun
00 Yorumla - +1 yıl
Kolay değil neler yapabileceğine bağlı aslında
00 Yorumla - +1 yıl
Cevabını bulunca bana da söyler misin?
01 Yorumla- +1 yıl
Hxjsdnsksjwk banada :D
sermaye varsa birlikte kuralım :)
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
karnını doyur sen önce küçük ergen...
14 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçme
- Cevap sahibi+1 yıl
@petiborlice dalga geçmek için yazmadım... gerçek hayatla, Yaşadığı hayal alemi arasında dünyalar var.
- +1 yıl
Kız zengin milyoner olmak istiyorum dememiski okumadan nasıl rahat para kazanabilirim demiş ve haklı artık üniversite mezunları işsiz geziyor bence gayet mantıklı bir soru
- Cevap sahibi+1 yıl
@petiborlice yav git bi yaaa.
Replika ayakkabı ve ürünleri satmak olabilir.
10 Yorumla- +1 yıl
Kuramazsin
00 Yorumla - +1 yıl
Sektör?
00 Yorumla - +1 yıl
Girişimci olarak..
00 Yorumla - +1 yıl
Bir yerde çalışsan?
00 Yorumla Maddiyat lazım yoksa önce çalışıp birikim sonra
00 Yorumla- +1 yıl
var ya çok zor ya
00 Yorumla - +1 yıl
Sermaye ve hırs
00 Yorumla - +1 yıl
Cevren var mı
00 Yorumla - +1 yıl
Şaka mı bu
00 Yorumla - +1 yıl
Kurarsın
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Benim ol zengin ol
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Öncelikle kendi işini kurmak öyle çabucak zengin olmak anlamına gelmiyor.
Bu, önemli bir konu. Girişimci olmak için üniversite gerekli olmasa da, okumak sizi alanınıza göre güçlendirip işinizde başarı getirebilir. Bununla birlikte ticaret çok başka yetenekler gerektiriyor.
Girişimci olmak için en temelde;
https://m.youtube.com/watch?v=M75SKlT0aKgGirişimcilik kaçılıp gelinen bir yer değil, tutkuyla koşulup istenen bir yerdir. Basite alarak yola çıkmak maalesef sonucu hüsrana çıkarır.
Eğer gerçekten istiyorsanız yukarıdaki 👆🏻 maddeleri yerine getirin ve sadece süreç olduğunu kabul edin. Kısa yol maalesef yok.
Yolunuz açık olsun.🙋🏻♀️
Bu konuya dair birkaç linki bırakıyorum.
https://m.youtube.com/watch?v=QDEjdNzSXm8Girişimcilikte Tutku
İşe başlamadan önce bilinmesi gerekenler
Tm..