23 gü
Cevabın nedir?
Her zaman yatırım yaparım, küçüklüğümden beri aileminde desteğiyle sürekli farklı alanlarda kendimi geliştirdim, 3 dil öğrendim türkçe dışında, Aşçılık eğitimi aldım, vs hala da hayatıma yeni şeyler katıp kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Çok kıymetli şeyler bunlar bence ve insanın hayatını çok değiştiriyor.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yapıyorum , kurslara falan gidiyorum 😉
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
9Cevap
- 23 gü
Kişisel gelişimim için en iyi yaptığım şeyin zıt görüşte olduğum insanlarla aynı sosyal ortamlarda bulunmak olduğunu düşünüyorum.
Onlarla iletişim kurdukça hem zıtlıklara karşı tahammül seviyem yükseliyor hem de bana zıt gelen şeylerin mantığını kavramam daha kolaylaşıyor.10 Yorumla Araştırarak okuyarak ve eyleme geçirerek kendimi yenilerim düşüncelerim ile birlikte.
20 Yorumla- s22 gü
Her zaman yaptım yapıyorum yapmaya da devam edeceğim. Kendini geliştirmeyen bir insan başkalarına da yaramaz.
10 Yorumla - 23 gü
Belediyenin kurslarına çok gittim, sertifika da almıştım. Çalışmam sebebiyle gitme fırsatım olmuyor ama Youtube dan yararlanıyorum.
10 Yorumla - 23 gü
Yapıyorum çok güzel instagram sayfaları ve pinterestte paylaşımlar var, inanılma geliştiriyor ya ilişkilerde hatalarımı gördüm
11 Yorumla- 23 gü
*inanılmaz
- 21 gü
Sürekli öğrenmeyi severim ama bildiklerimde bana yeterli.
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şimdilik yetiyor. Yetmezse kuvvet macunları var 😅
10 Yorumla- 23 gü
Kendimi okuyarak aşmaya çalışıyorum
30 Yorumla - 21 gü
Elimden geldiğince yapıyorum
10 Yorumla - 21 gü
Kendime her konuda geliştirmeye çalışıyorum
10 Yorumla - 21 gü
Yetmez, her gün bir şeyler öğreniyorum.
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 541 cevap paylaştı. Yeterli gibi sanki🙂
10 Yorumla- u23 gü
yapıyorum tabi ki de
10 Yorumla Yapmıyorum
10 Yorumla- 21 gü
Zaman zaman yapıyorum
10 Yorumla - 23 gü
Yapmaya çalışıyorum
10 Yorumla - 23 gü
Bazen yapıyorum bazen üşeniyorum
10 Yorumla - 23 gü
Yapıyorum
10 Yorumla - 23 gü
Evet
10 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kişisel gelisimine yatırım yapıyor musun? Yoksa var olan yetkinliklerin sana göre yeterli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar