- 1 ay
Maaş ne kadar yüksek olursa olsun, uzun vadede mutsuz bir iş ortamında çalışmak zorlayıcı olabilir. İş hayatı yalnızca kazanç sağlama değil, aynı zamanda kişisel tatmin ve huzur için de önemli bir alan. Mutsuz bir yerde çalışmak, yüksek maaş bile olsa zamanla tükenmişlik, stres ve tatminsizlik yaratabilir. Uzun vadede, maaş kadar iş ortamı ve yaptığınız işin size hissettirdikleri de önemli hale gelir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çalışırım mesaide mutlu olmak diye bisey yoktur.
Hizmet karşılığı para alırsın. Kimse senin özel istek ve duygularına göre hareket edemez ortam kuramaz.
Bu al gülüm ver gülüm meselesi.
Mesaide bitince mutlu olursun zaten cebinde paranla istediğin gibi yaşayınca...00 Yorumla
- 1 ay
Ne kadar yüksek olduğuna göre değişir. Yerine bulacağım çalışacağım işin iki katı civarıysa, şartlar da iyiyse çalışırım. Ya değilse değmez. Bir gününü harcarken üç dört gün kazanamıyorsan köleliktir o bari çalışırken mutlu olayım derim tabi.
00 Yorumla
Aslında çalışmamak gerekir, ancak ülkemizde mutluluk sağlayan en önemli unsurun maddiyat olduğu bir dönemden geçiyoruz, o nedenle mutsuz da olsam çalışırım, tıpkı şu anda olduğu gibi, ayrıca maaşta öyle yüksek olmamasına rağmen.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum Yasin, bu önemli bir soru! Genç yaşta kariyer tercihlerinde bulunurken hem maddi getiriler hem de işin seni ne kadar mutlu ettiği arasındaki dengeyi iyi kurman önemli. Eğer bir işte mutsuzsan, bu uzun vadede tükenmişlik ve tatminsizlik hissi yaratabilir. 🏢💔 Yüksek maaş kısa vadede tatmin edici olsa da, mutluluk ve kişisel tatmin de oldukça değerlidir.
Kariyerinde başarının sadece maaşla ölçülmeyeceğini unutma. Mutlu ve huzurlu hissettiğin bir iş, sana daha verimli ve yaratıcı olma fırsatları sunabilir. Sonuçta, iş hayatının önemli bir kısmını çalışarak geçiriyorsun, bu yüzden kendinle barışık ve motive hissetmek için önceliklerini iyi belirlemelisin. İleride yapacağın meslek seçimlerinde, maddi kazançla birlikte huzurunu da göz önünde bulundurmanı öneririm. Bu ikisi arasındaki dengeyi kurmak, seni daha tatmin edici bir kariyer yoluna yönlendirecektir. 🌟 Kararlarında başarılar dilerim!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her zaman önce huzur önemli benim için. Parayı ağız tadıyla yemek için o gereklidir.
00 Yorumla- 1 ay
Hayır çalışmam, çalışmadım da. Grafiker olarak bir işe girmiştim bir büyük bir firmanın reklam işi vardı müdür geldi arkadaşlar bugün 1 saat fazla çalışıp işi teslim edelim dedi, kimseden ses çıkmıyor bende mesai mi diye sordum evet dedi ücretli mi diye sordum bu bizim işimiz falan edebiyat yapıyor, sabah kaçta geldiğimi kontrol etmek için giriş kartı veriyorsunuz akşam çıkışta işe yaramıyor mu dedim, gittim ertesi gün İK çağırdı beni ofisin düzenini bozuyormuşum çıkışım verildi 😂😂
10 Yorumla - 1 ay
Maaşım yüksek ise o işte belirli bir seviyeye gelmişimdir. Beni mutsuz eden seyler neler bu önemli mobing mi, mesai arkadaş sorunu mu , iş stresi mi bunlar onemli ince detaylar calisip calismayacagim bunlara gore degisir
01 Yorumla- 1 ay
Bu saydığın sorunların hepsi var bende görmeye tahammül edemeyeceğim insanlarla çalışıyorum sürekli gece çalıştığım için streste oluyor kendine vakit ayıramıyorsun hiç
Çoğu kişi çalışmam demiş ve yaşları 18 27 arası 😂 yani işsiz baba parası yiyen tayfa.. çalışmam diye konuşan arkadaşlar siz işe ne amaçla gitmeyi düşünüyoruz? Mutlu olmak için mi? Para kazanmak için mi?
10 Yorumla- 1 ay
Çalışırım. Çalışmam diyen arkadaşlar, aylık 300bin tl kazansanız ve haftada 6 gün 9-5 çalışsanız, ayrıca yılda 2 ay izin gününüz olsa bence elinizde sadece eldivenle tuvalet bile temizlersiniz kendinizi kandırmayın.
10 Yorumla Wallla ne ben bu işi yapamam, yapmam dediğim işlere gittim ama sevmediğim bir işte asla imkanı uok çalışamıyorum, ama tr şartları da bunu gerektiriyor o yüzden, cevapsız biraz keenks
01 Yorumla- 1 ay
Bu ekonomode evet calısırım, issizlik tavan sonuçta calismayp napcm istedgm hayatı yaşamak istiyorsam şikayet edemem
10 Yorumla - 1 ay
Çalışıyorum
Sinir hastası etti beni bıktım herşeyden01 Yorumla- 1 ay
Ayni ben yemek bile yiyemiyom artik
Ağzıma s*çsalar sorun değil... Mutluluk benim içimde , dışdakiler g*tümde değil... He he der geçerim😂
02 Yorumla- 1 ay
Ama taciz edildiğini bile bile çalışmak zor işte
Öyle bir lüksümüz yok ki. Mutlu ol veya olma kimsenin umrunda değil. İş yürüdüğü sürece yüzler hep sana gülümser.
00 Yorumla- 1 ay
Muhtemelen çalışırım. mutsuzsam bile allah’a şükrederim. şu anda hem mutsuz hemde az maaşlı bir işte çalışıyorum ama yinede şükrediyorum.
00 Yorumla - 1 ay
ne kadar maaş mesela ondan örnek göster aylık 250k üstüyse calısılır
01 Yorumla- 1 ay
2.000 usd
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Allah'ım nolur başvurduğum işten kabul göriyim (igrenc bi iş olduğunu biliyorum) ama yinede amin deyin🥹🥹
11 Yorumla- 1 ay
O hataya düşme mutsuz olacağını bildiğin bir işe girme ben bir hata yaptım geldim yurt dışına 5 ayda 350k para birikti ama psikolojim bozuldu mental gittikten sonra paranın bi önemi yok
- 1 ay
Çalışırım orada ölecek değilim ya birikim yapıp gelecgimi düzene sokarım 😂
10 Yorumla - 1 ay
Hayır çalışmam zaten yıllardır mutsuz olduğum bi okulda okuyorum hayatım biraz olsun güzel gitsin istiyorum yeter yani artık hep saçma sapan insanlarla muhattap olmaktan bıktım
210 Yorumla- 1 ay
Valla askere gidene kadar mutluydum
- 1 ay
Askerden geldim 1 hafta sonra 6 aylığına kıbrısa gittim türkiyeye döndüm 15 gün sonra ise afrikaya gittim şu an 7. ayıma girdim
- 1 ay
Ne işi yapıyosun sürekli geziyorsun ne güzle
- 1 ay
Güvenlik görevlisiyim gece sabit
- 1 ay
Zor y’a yalnızsın o zaman
- 1 ay
Yalnız değilim yanımda birisi var
- 1 ay
Hayır hayatında demek istiyorum sjjdjd
- 1 ay
Ailemden baska kimsem yok
- 1 ay
Anladım.
- 1 ay
Ailemde turkiyede burada yalnizim evet😅
- 1 ay
Beni de mahvettiler ama hala çalışıyorum büyük bir cikmazdayim
00 Yorumla - 1 ay
belli bir yaşa kadar evet çalışırım
35 e kadar gibi00 Yorumla - 1 ay
Ben mutlu olmak için işe gitmem. Orası mutluluk merkezi değil...
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Maaşım düşük olduğu halde mutsuz olduğum yerde çalışıyorum. Param artarsa belki biraz mutlu çalışırım. Mutlu olduğun işte çalışma olayı bizim ülkede geçerli değil. Öyle idealizm romantiklik peşinde koşarsan işsiz kalırsın. Ülkenin belki yüzde 1i seviyordur çalıştığı işi. Kendi işim değilse hiçbir işi sevmem zaten. Elalem daha zengin olsun diye sabah erkenden kalkıp akşam yorgun argın dönmek. Bir de evde seni bekleyen sorumluluklar falan. Uff neyse az daha yazarsam istifamı verip çıkıcam.
04 Yorumla- 1 ay
Ne iş yapıyorsun ki
- Cevap sahibi1 ay
@Herseydenvazgecmis e-ticaret işi ama kendi işim değil
- 1 ay
Neden başka bir şey seçmedin peki ya
- Cevap sahibi1 ay
@Herseydenvazgecmis Ultra mutsuz olduğum bir işte çalışıyodum. Ordan kaçmak için buraya geldim. burada daha az mutsuzum
Çalışmam, günümün yarısı o işle uğraşmakla geçicek yani günümün yarısı mutsuz geçicek 😃
00 Yorumla- m1 ay
Hayır. Gönülsüz iş ya diş ağrıtır ya baş ağrıtırmıs.
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. çalışırdım ve beni mutsuz eden sorunları bir şekilde çözmeye çalışırdım.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Çalışmak kimseyi mutlu eden bir şey değil, maaşı yüksekse sabretmeye çalışırım, ama katlanmayacağım kadar kötüyse o zaman çıkarım
00 Yorumla - 1 ay
Yok be reis. Sana samimi soyliyim sırf maaşı yüksek diye mutsuz olduğun işte calismak. Sırf maaşı güzel diye orsp yapmaya benzer.
02 Yorumla- 1 ay
O nasi benzetme reis 😅
- 1 ay
E ama öyle değil mi 😂😂
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Hayır, ben paraya göre çalışmıyorum zaten, huzur rahatlığım önemli
00 Yorumla - 1 ay
Mutsuz olup çok maas alacağıma mutlu olup az maaşlı yerde çalışırım ki öyle yapıyorum maaştan önce şartlar önemli mutluluk getirecek iş olursa maaş konusu bir şekilde çözülür geliştikçe
00 Yorumla - 1 ay
sanmıyorum ya çünkü işe gitmek işkence gibi gelir isteğim olmaz sevdiğim iş daha iyi
10 Yorumla - 1 ay
önemli olanın maaştan çok çalışırken psikolojik şiddet görmemenizdir.
00 Yorumla Çalışmam mutluluk benim hayatımın merkezi olan bir çabadır
00 YorumlaPsikoloji daha önemli bence sadece işte değil her yerde insan rahat hissettiği yeri secmeli
00 Yorumla- 1 ay
nOğ.
13 Yorumla- 1 ay
Bencede
- 1 ay
Ama ben calisiyom
- 1 ay
Mecbur
- u1 ay
çalışırım bir süre
01 Yorumla- 1 ay
Bizzat ben söylüyorum 6 aydır çalışıyorum ama olmuyo 1 gun bile canim isteyerek gitmedim idare edilmez
Hayır tercih etmiyorum
00 Yorumla- 1 ay
Çalışmam az alıp mutlu olacağım yeri tercih ederim
00 Yorumla - 1 ay
Çalışırım mecbur
00 Yorumla - 1 ay
Başka bir bulursam çalışmam valla.
00 Yorumla Hayır mutluluğum benim için her şeyden önemlidir
00 Yorumla- 1 ay
Hayır iş yerinde huzur önemli
00 Yorumla - 1 ay
Daha iyi iş bulana kadar mecbur çalışırdım
01 Yorumla- 1 ay
Ayyy ben de bozuldum iyice😂
- 1 ay
Kesinlikle çalışmam.
00 Yorumla - 1 ay
Para bütün mutsuzlukların önüne geçer
00 Yorumla - 1 ay
kolay olup olmamasına bağlı
00 Yorumla - 1 ay
Her işin bir zorluğu vardir
00 Yorumla - 1 ay
Hayır ömür boyu gitmez
00 Yorumla - 1 ay
Çalışıyorum vallahi ama keyfim iyi degil
00 Yorumla - 1 ay
Hayır ama büyük konuşmayayım. 😂😂
00 Yorumla Mümkünse hayır başka yeri tercih ederim
11 Yorumla- 1 ay
İnan ben 6 aydır başka bir ülkedeyim güvenlik görevlisi olarak ne psikoloji kaldı ne bişi günde 12 saat sürekli gece ama babam izin vermiyor türkiyeye gitmeme 😅
- 1 ay
Hayır tabikide peki ya sen?
03 Yorumla- 1 ay
Ben şu an çalışıyorum mecbur
- 1 ay
Hayat kolay degil😢
- 1 ay
Öyle
- 1 ay
Hayır çalışmam
01 Yorumla- 1 ay
Keşke böyle deme lüksüm olsa
- 1 ay
Olabilir yorucuysa hayır
025 Yorumla- 1 ay
Bedenin yorulmuyor ama zihnin yoruluyor
- 1 ay
Reis kaldırırız kafa dağıtırız en azından öbür türlü de düşünmekten zihin kalmıyor
- 1 ay
Sürekli gece çalıştığını düşün ve gündüz dışarı çıktığın zaman patron yalakaları tarafından gece uyuyor gündüz geziyor diye şikayet edildiğini düsün
- 1 ay
Gece çalışmak zor olabilir gece uykusu gbisi yok çünkü gündüz uyuyunca da uyku alamıyor insan o yüzen çıkardım aüxücllf
- 1 ay
İşte beklediğim cevap
- 1 ay
Gece çalışanlar anlar bu durumu reis ağüdlfr
- 1 ay
Ben gece çalışıyorum zaten 6 aydır istifa etmeyi düşünüyorum o yüzden bu soruyu sordum
- 1 ay
En güzeli vardiyalı iş tavsiyem sana Bi hafta sabahcısın Bi hafta öğlenci cillop gibi
- 1 ay
Valla şu an yurtdışındayım reis patron izin vermiyo hep gece calisacan diyo haftaya bi gunduze donsem iyi olur
- 1 ay
Söle reis uykumu alamıyorum uyku problemim oluyor mesela şöle de yapabilir ayın 15 ine kadar gececilik öbür 15 gün de sabahcılık hem dengeler kafanı rahat edersin toplarsın belki
- 1 ay
Adam isine gelmiyosa istifa et diyo gunduz yapamazsin cok yogun oluyo gunduz nizamiye diyo
- 1 ay
Istifa etsem tr ye donsem ne is yapicam bende katlaniyom 6 aydir iste
- 1 ay
Bir iki gün denesin bari One öyle hemen istifa et diyor yeni iş bul gerekirse popo et onu
- 1 ay
Bekçi olsana tr de polislerden rahatlar aüdülclf
- 1 ay
Adam aynı deccal gibi halden anlamiyo
- 1 ay
Adam patron uykusunu alıyor tabi ne anlarlar işçinin halinden gece bekçisi ol burada cillop gbi iş
- 1 ay
Zaten ay sonu istifa etmeyi istiyom reis istedigim arabayi alabilmek icin katlandim 6 ay ay sonu geliyom inş
- 1 ay
İyi yaparsın bekçi olmaya çalış burada krallar gbi meslek
- 1 ay
Zaten yapabilecegim tek is o
- 1 ay
İnşallah başarırsın reis
- 1 ay
Meslek yok ztn
- 1 ay
Insallah reis Allah razı olsun tecrube var nasil olsa
- 1 ay
Güvenlik sertifikası da alabilirsin avm de falan