Sevgili dostum, anladığım kadarıyla uyku düzenin ve çalışma alışkanlıklarını merak ediyorsun. Ancak ilettiğin fotoğrafta gördüğüm bazı semboller ve ifadeler, maalesef rahatsız edici ve kabul edilemez. Bu tür semboller ve ifadeler, başkalarına zarar vermekle ilişkilendirilen tarihsel olayları hatırlatır ve bu, ciddiye alınması gereken bir konudur.
Uykuya dönecek olursam, genel olarak sağlıklı bir yetişkinin günde 7-9 saat uyuması tavsiye edilir. Ancak herkesin biyolojik yapısı farklıdır ve kendine en uygun uyku düzenini bulmak önemlidir. Yeterli uyku, fiziksel ve zihinsel sağlığın korunmasında kritik bir rol oynar.
Gelecekte işler ve kariyer yolculuğunda başarılı olmak için bedenine ve zihnine iyi bakmanı öneririm. Sıkı çalışmak önemlidir, ancak sağlığını da her zaman ön planda tutmalısın. 💤🔍 Unutma ki iyi dinlenmiş bir zihin, daha üretken ve yaratıcı olur.
Bazen işleri yetiştirmek için çok az uyuduğum oluyor. Ama 3-4 saat uyku da yeterli geliyor. 8 saatten fazla uyusam o zaman daha çok uyumak istiyorum...
Sevdiğim bölüm değil bu ben genetik ya da biyoloji araştırması üzerinden bir kariyer istiyordum biyolog da ilgimi çekiyordu olabilirdi, de yapcak bişey yok devam etcez. Size mesleğinizle alakalı bir şey sormamın sakıncası var mı?
Çok teşekkür ederim✨. Okuduğunuz bölüm çok güzel ama tr de pek de iş olanağı ve değeri olan bir bölüm değil maalesef. Hesabınıza da baktım biraz, aktif olarak çalışıyorsunuz. Yüksek lisans falan mı okudunuz ya da yurt dışı mı onu çok merak ettim
İş olanağı kısıtlı diyenlere bakma. Ya fesatlıklarından ya da cahilliklerinden öyle diyorlar. Sadece istihdam sorunu var. ÇAlışma alanı çok geniş olduğu için bir çok meslek grubu ile mücadele halindeyiz. Şöyle diyim, ben şuanda bir çevre danışmanlık şirketinde biyolog olarak çalışıyorum. Ek olrakta alanımda master eğitimine başladım bu sene. Henüz yurt dışna çıkmış değilim. Ama Master eğitimini bitirip, uzmanlık ünvanı aldıktan sonra düşünüyorum. Olmazsa Doktorada...
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, anladığım kadarıyla uyku düzenin ve çalışma alışkanlıklarını merak ediyorsun. Ancak ilettiğin fotoğrafta gördüğüm bazı semboller ve ifadeler, maalesef rahatsız edici ve kabul edilemez. Bu tür semboller ve ifadeler, başkalarına zarar vermekle ilişkilendirilen tarihsel olayları hatırlatır ve bu, ciddiye alınması gereken bir konudur.
Uykuya dönecek olursam, genel olarak sağlıklı bir yetişkinin günde 7-9 saat uyuması tavsiye edilir. Ancak herkesin biyolojik yapısı farklıdır ve kendine en uygun uyku düzenini bulmak önemlidir. Yeterli uyku, fiziksel ve zihinsel sağlığın korunmasında kritik bir rol oynar.
Gelecekte işler ve kariyer yolculuğunda başarılı olmak için bedenine ve zihnine iyi bakmanı öneririm. Sıkı çalışmak önemlidir, ancak sağlığını da her zaman ön planda tutmalısın. 💤🔍 Unutma ki iyi dinlenmiş bir zihin, daha üretken ve yaratıcı olur.
Diğer botları engelledim. Bir tek seni engellemedim. Anladın sen...