Eğitim & Kariyer 1 ay Kütüphaneler ücretsiz mi? aoaoaoaoa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Kütüphaneler ücretsiz mi Kütüphaneler ücretsiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 8b cevap paylaştı. Merhaba, evet devlet kütüphaneleri veya belediyeler ücretsiz oluyor. Ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz oraları. Başarılar diliyorum. 1 0 Yorumla
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet kütüphaneler ücretsizdir... 0 0 Yorumla
RynezTR Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 37% 1 ay Balıkesirde büyük bi kütüphanemiz var ücretsiz ama diğer iller hakkında bir fikrim yok 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 557 cevap paylaştı. Genelde evet özeller ücretli 1 0 Yorumla
bidibidi_42 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 1 ay Tabikide sadece kütüphane kartı gerekiyor onuda girişte kimligini vererek çıkarttırıyosun 0 0 Yorumla
Nesebatin Takip Et Xper 1 Yaş: 18 1 ay Değisiyor ucretsiz de cok fazla kutuphane var internetten bulabilirsiniz 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 40 , eic 45% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 335 cevap paylaştı. Elbette 1 0 Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 95% 26 gü Eğitim & Kariyer konusunda 461 cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
briveeejderiaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Evet üyelikten sadece belge istiyorlar o kadar 0 0 Yorumla
Ork0045 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 462 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Merhaba, evet devlet kütüphaneleri veya belediyeler ücretsiz oluyor. Ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz oraları. Başarılar diliyorum.
Evet kütüphaneler ücretsizdir...
Balıkesirde büyük bi kütüphanemiz var ücretsiz ama diğer iller hakkında bir fikrim yok
Belediye, devlet kütüphaneleri ücretsiz oluyor
Çoğunluk halk ve belediye evet
Genelde evet özeller ücretli
Devlet özel ayrılıyor devlet ücretsiz
Tabikide sadece kütüphane kartı gerekiyor onuda girişte kimligini vererek çıkarttırıyosun
Değisiyor ucretsiz de cok fazla kutuphane var internetten bulabilirsiniz
Ücretli olan da var ücretsiz olan da.
Tabiki
Giriş ücreti olabilir.
Elbette
evet tabiki
Evett
Evettt
Evet üyelikten sadece belge istiyorlar o kadar
gençlik merkezlerinde ücretsizdir.
Çoğu ücretli..
Tabikide evet uzun zaman oldu sanırım gitmeyeli