- +1 yıl
Eskişehir mi? Erzurum mu? " diye sorsaydın ya bacım..
Atatürk ile kıyaslama gibi olmuş, lafım sana olmaya bilir ama AKP'cilerin " Atatürk ne ya, tabiki Eskişehir " yazmasına ayar olurum çünkü..01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=gbnhydOczwI
Başlığı Görünce..00 Yorumla
- +1 yıl
Eskisehir tabiki puanin yeterse Erzurumda ne isin var...
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen. Atatürke gittiğime pişman oldum. Bütün özet materyaller anadolu ya göre. Ünite özet atatürlte 15 anadolu da 3-4 sayfa. Anadolu da büt yok yaz okulu var. Sınav yerleri de iki vesait değil metrolar tramvaylar bir sürü macera yaşıyorsun. Sınav sistemleri ne kadar oturmadıysa vize de sanat tarihine az çalıştım girdim 70 aldım. Finalde çok çalıştığım halde otuz aldım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
Ben Anadolu mezunuyum hiç sıkıntı yaşamadım hatta dereceye girdiğim için mezuniyet törenine çağrıldım.
00 Yorumla - +1 yıl
Eskişehir seç eğer başarılı olursan örgün eğitime geçme şansın var belki sende türkiyenin en güzel üniversite şehrinde okuma şansı elde edersin :D
00 Yorumla Eskişehir
Atatürk'ün Büyük İhtimal Adından Başka İyi Bir Tarafı Yoktur
AO Stadyumu Gibi02 Yorumla- +1 yıl
nerden biliyorsun :D
Eskisekirde okuyorum Çan eğrisi var rahat geciyorsun 205 lira harc oduyorsun donemlik
00 Yorumla- +1 yıl
hiç bir farkı yok ki :D
00 Yorumla Aöf ne ya açık öğretim mi erzurum da var mı
00 YorumlaEskilehir daha tecrübeli
00 Yorumlaeskişehir iyi ama benm gönlümden atatürk geçiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç tavsiye etmem. Atatürke gittiğime pişman oldum. Bütün özet materyaller anadolu ya göre. Ünite özet atatürlte 15 anadolu da 3-4 sayfa. Sınav yerleri aşırı uzak metrolar tramvaylar bir sürü macera yaşıyorsun. Sınav sistemleri ne kadar oturmadıysa vize de sanat tarihine az çalıştım girdim 70 aldım. Finalde çok çalıştığım halde otuz aldım.
Sırf adından dolayı
ATATÜRK00 Yorumla- +1 yıl
eskişehir.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
ataturk ne ya es-es tabi ki
00 Yorumla - +1 yıl
Anadolu tabi ki de.
00 Yorumla Eskişehir
00 Yorumlatabiki eskişehir
00 YorumlaFark etmiyor...
00 YorumlaEskişehir tabiki.
00 Yorumla- +1 yıl