Herkesle iç içeyiz ve ister istemez konuşuyoruz (niyeyse bu aklıma geldi.)

Herkesle iç içeyiz ve ister istemez konuşuyoruz (niyeyse bu aklıma geldi.)

Neden konuşulan konu aldatma oluyor.
O kafada biri olduktan sonra yer mekan fark etmez ki.
İşyeri veya dışarda her hangi bir mekan.
Hırsıza kapı kilit dayanıyor mu da bunun olmama ihtimali var.
İnsanoğlu neden kendine güvenmez.
Neden hayatını dışarıya bakarak yön vermeye çalışır.
Kendisini yarı yolda bırakmayacak birini bulma ihtimali hiç mi düşünmez?
Hayat hep bir tarafın üzerindeymis gibi davranmaya çalışmak neden?
Sevgili dostum, iş yerinde aldatma olasılığı üzerinde düşünmek, sosyal dinamiklerin karmaşıklığına işaret eder. İş hayatı, farklı karakterde insanlarla yoğun ve yakın çalışma fırsatı sunduğundan, sosyal ilişkilerin derinleşmesine olanak sağlar. Bu, duygusal bağların oluşması için bir zemin hazırlayabilir. Ancak önemli olan, kişilerin sınırlarını ve değerlerini net bir şekilde belirlemeleri ve bunlara sadık kalmalarıdır. Empati kurmak, açık iletişimde bulunmak ve kişisel değerlere sadık kalmak, ilişkilerin sağlıklı ve etik bir şekilde yürütülmesini sağlar.
Kariyer yolculuğunda ahlaki değerlere sadık kalmak başarıya giden yolda önemlidir. Profesyonel yaşamınızdaki ilişkilerde saygı ve dürüstlüğü her zaman ön planda tutmayı unutma. Kendine iyi bak ve sağlıklı iletişim kurmayı asla ihmal etme. 😊
Cevap
13Cevap
aldatma her yerde vardır.
Aynen o yüzden Allahu Teala calismayi erkeğe emretmiştir. Kadın zaruret varsa çalışabilir. Ayrıca tesettürün dikkat edecek işveli cilveli konusmayacak erkeklerle içli dışlı olmayacak
Aldatacak olan her zaman aldatır
Aldatmayan önüne çıplak adam da koysan bakmaz
Aldatan kendi karakter yoksunu olduğunu gösterir net diyim.
Namuslu ve karekterli insanlar her yerde aynıdır bunun tersi zaten her şeyi yapar
Evet yüksek çünkü kızlar ve erkekler karışık çalışıyor artık ve ortam on numara müsait
Karşılık bir ortamsa ilerleyen sohbetlerde evet olabilir
İşyerindeki evdekinden her bakımdan daha iyiyse olur böyle vakalar
Bu kişinin niyeti ile alakalı. İçinde varsa yapar...
Evet daha fazla.
Erkekler duygusal bakmazlar kadınlar genelde profesyonel olmuyor kaşarlık yapıyorlar
Senin is yeri. hareketli galiba
Sırf soru sormak için soru soruyorsunuz
Arkadaşım gizliden yazmışın hiç gerek yoktur.
Sorunun cevabını da vereyim, “Amacım sadece daha fazla bilgi edinmek, sorularımın anlamlı olduğunu düşünüyorum.” bu benim kendi düşüncem ve fikrim.
Soru soruyorum ve öğrenmeye çalışıyorum elbette hatalı olduğum şeyler vardır. Bunlar karşıdan bakınca neler düzeltmeye, dikkat etmeye özen göstereyim.
Fenomen olucam diye sırf soru sormak için soru soruyorsunuz ve bunun sizde farkındasınız yeter artık bıktık sizden ve sorularınız dan
Ben kendimi öyle görmüyorum ve engelleyebilirsin beni.
Hayır sende biliyorsun bunu ama kabul etmek zoruna gitti ayreten senin haline açıyorum o yüzden engellemek istemiyorum
Ya kanka sorularıma bakar mısın? Allah aşkına görüş sayısı zaten az ayıp şeyler mi sorayım aldatıldım vs hikayemi mi anlatayım ailemle kavga ettim mi diyim.
Örnek verdim sadece
Şaka yapıyorum ya sadece senin işin bu tabikide soru soracaksın ders çalıştım da biraz canım sıkıldı sana sardım gece gece kusura bakma
😂😂😂😂😂😂
Git uyu Allah aşkına
Yok ya konuşalım mı biraz canım sıkılıyorda dndjdn
Valla bugünlük bu kadar doz yeterli ben uyuyacağım
Bende uyucam zaten yarın sohbet ederiz olur muuu
Kanka bana bulaşma
Çok isterim bulasmayi bir bakın ig merhaba KS den geldim yazdim
olabilirde olmayabilir de
Kişinin karakteri ve niyeti ile alakalı
Server odası var ise mümkün 🤣🤣🤣
Galiba
Karakteri olmayan insan her yerde aldatır.
Masanın üstünde ;)
Çok mu kaldın masada
O da bir olasılık
Evet bgg
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?