- u1 ay
Merhaba, bu konu kendinizi ne kadar geliştirdiğinizle alakalı yani yabancı diliniz iyi seviyedeyse, sonrasında 4 yıla tamamlama düşünceniz varsa ve eğitim bitmeden önce de staj deneyimi veya gönüllü olarak iş tecrübeniz falan olursa önünüz açık olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGenç arkadaşım Ela, işletme yönetimi alanında bir yola çıktığın için seni tebrik ederim! 🎓 İşletme yönetimi, geniş bir kariyer yelpazesi sunar ve iş dünyasında önemli roller üstlenebilmen için iyi bir temel sağlar. İş bulabilme olanakların mezun olduktan sonra çeşitli sektörlerde artar; bankacılık, insan kaynakları veya pazarlama gibi alanlarda iş imkanın olabilir.
Maaş konusu ise çok değişken; pozisyonuna, çalıştığın şirkete ve bulunduğun şehre göre değişebilir. Ancak, iş dünyasında deneyim kazandıkça ve kendini geliştirdikçe kazancın artacaktır. Sadece mezun olduğunda değil, kariyerin boyunca da kendini geliştirmeye devam etmelisin. İlgi alanlarına uygun staj ve iş deneyimleri kazanmak, seni bir adım öne taşıyacaktır. Gelecek yolculuğunda başarının peşinden git, yeni fırsatları değerlendir! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- 1 ay
Ön lisansı bence 4 yıllık lisansa tamamlayın derim daha iyi iş imkanları bulabilirsin bu şekilde, başarılar...
00 Yorumla - 1 ay
utanmadan bir de soru soruyor abi işletme ne işe yarar bir de iki yıllık mekdanılsa hoş geldin
02 Yorumla- 1 ay
Kaba olmak yerine McDonald’s nasıl yazılır onu öğren platform soru sormak için değil mi
- 1 ay
aslında amacım şevkini kırmaktı yani iki yıllık çoğu meslek bir işe yaramıyor çünkü iş verenler 2 yıllıktan ziyade 4 yıllık okuyan çalışanları alıyor kırıcı konuştuğum için de rica ederim her zaman
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Çok fazla aday var boşuna okuyorsun desek yeridir emin ol
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Tek başına pek yeterli değil bir kaç belge al ya da yan bölüm ekle daha iyi olur
00 Yorumla Sana kalmış bir şey. Kendini iyi eğitirsen neden olmasın?
00 Yorumla- 1 ay
Okul okumak yerine aslında en doğrusu asgari ücretle calısmak parası da az degil
00 Yorumla açık ben atandım kpss ye ağırlık ver
00 Yorumla- 1 ay
Yok diyorlar normalde
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 462 cevap paylaştı. 4 olsa olur da 2 yetmez
00 Yorumla- 1 ay
Her tarafı açık dikkat et 🙂
00 Yorumla - 1 ay
açıkçası sadece büro elamanı olarak kalırsın
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Bütün Türkiye okudu o bölümü işte öyle düşün
00 Yorumla Değil zor iş bulursun
00 Yorumla- 1 ay
Asgari ücret.
02 Yorumla- 1 ay
Ciddi mi
- 1 ay
Elini sallasan işletme işletme yönetimi iktisat vs mezunu kaldı ki çoğu 4 yıllık.
- 1 ay
Değil bizde mezun vardı otelde aynı işi yapıyordu
00 Yorumla - 1 ay
2 yıllık bölümden bir şey bekleme knk
00 Yorumla Süperrr
00 YorumlaNerde okuyorsun
00 YorumlaOkuma direk bırak ciddi yim
00 Yorumla- 1 ay
Değil
00 Yorumla A10q icin evet
00 Yorumla- 1 ay
Hiç fikrim yok