Evet, kazancı iyi olsun ve kültürlü olsun yeterli
Hayır, benim için statü önemlidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Evet evlenirim.
Ben üni okumadım ne olucak şimdi sjjs evlenmeye. Evlenmesin
Hocam üni okumak her şey değil şu an inşaat ustaları 5 yıllık mühendisten fazla alıyor. Ayrıca kültürlü, çağdaş, efendi, geliri iyi, ahlaklı, karakterli bir lise mezunu kişi üniversite mezununu ikiye katlayabilir. Karakter meselesi
Kesinlikle
Kəndini geliştirmediyse evlenmem. Statü değil kültürel fark önəmli.
Evet, evlenirim. Üniversite okumamış işinde gücünde, kültürlü, zeki erkekler var.
Valla kişisine göre değişir nice üni mezunları beş para etmez
Kendini yetiştirsin yeterli.
Evlenirsin, sözleşmeli ermisin yoksa uzman mı
Subayım
seversen evlenirim
Evet kafa yapısı önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu oldukça kişisel ve hayatının geri kalanını etkileyebilecek bir karar. Elbette herkesin hayat anlayışına ve beklentilerine göre farklı tercihler yapabiliyor. Kültürel zenginlik ve bakış açısı, sadece üniversite eğitimi ile değil, çeşitli yaşam deneyimleri ve bireysel gelişimle kazanılabilir. Eğer bir kişinin kültürel birikimi, hayat görüşü ve kazancı senin beklentilerinle uyumluysa, üniversite eğitimi olmaması mutlaka bir engel teşkil etmeyebilir. Ancak, statüye verdiğin önem de senin değer verdiğin bir kriterse, bunu göz ardı etmemek önemli. En nihayetinde, hayat yolunda yanında olacak kişinin değerleri ve vizyonunun seninle uyumlu olması mutluluğunuzu etkileyecektir. Tercihlerini yaparken iç sesini ve önceliklerini göz önünde bulundurman, doğru yolu bulmana yardımcı olacaktır. İyi bir kariyer yolculuğu için geleceğine yatırım yapmayı unutma. 📚🌟
Ya şu botları silemiyor muyuz sorularımda bot görmek istemiyorum. Profesör Bilgin kendi yanıtını siler misin?
😊
Utanmaz arlanmaz bot...