Okulda mutlu değilim yardımcı olun lütfen?

Arkadaşlar yeni bir okula nakil verdim ilk hafta beni çok sevdiler yapım gereği aşırı konuşkan samimi bir insanım onlardan da karşılık aldım hepsi bana daha ilk günden çok samimisin gel sana okulu gezdirelim dediler kendi kendime şarkı mırıldandım baktılar sesim güzel bana ilk dersten şarkı söyletmeye çalıştılar her şey çok güzeldi eski okulumda arkadaş edinemiyordum yanlızlığımdan utanıyordum beni yanlız görmesinler istiyodum birgün öğle arası tekrar yanlız görmesinler diye öğle arası boyunca yangın merdiveni ne saklanıp ağlamıştım berbat zamanlardı eski okulumda ilk zamanlar popülerdim sonraki süreçlerde yanlızlaştım neyse bu okulumda da aşırı ilgi görünce sevindim falan tahmin etmiştim fazlaca ilgi göreceğimi sonraki gün yine öyleydi bâzen duygularımı kontrol edemeyip o samimi ortamdan ötürü büyük kahkahalarda patlatıyordum ilk günden beni beğenenler oldu konuşmak isteyenler oldu beni beğenenler hâla var ama eski arkadaşlıklarım yok daha geleli 1 buçuk ay bile olmadı sonra tüm ilgi âlaka üzerimden el çekti eski okulumdaki travmalarımdan ötürü de samimileşmeye korkuyorum biraz bile yanlız hissedince yanlızlığıma gömülüp kalıyorum şu an bâriz bir şekilde dışlandığımı hissediyorum sınıf grubuna bi soru sordum kimse cevaplamadı ardından bi kız yazdı ben de cevaplayacak sandım dedi ki yârın mont giyicem siz de giyin kendimi yanlız hissediyorum hahahsgsh falan diye o kadar kırıldım ki onun o mesajının ardından da herkes ona yanıt verdi falan çok zoruma gitti
Okulda mutlu değilim yardımcı olun lütfen?