Sabah güzel güzel uyuyup öğleden sonra işe gelsek daha iyi olmaz mıydı🥹
Vee yarım gün için izin alırken tam gün iznimizin gitmesi biraz saçma olmuş beğenmedim puanım -1

Sabah güzel güzel uyuyup öğleden sonra işe gelsek daha iyi olmaz mıydı🥹
Vee yarım gün için izin alırken tam gün iznimizin gitmesi biraz saçma olmuş beğenmedim puanım -1

Arefe günleri genelde ben yarım gün çalıştıktan sonra ailemin yanına şehir dışına gidiyorum ve bu durum benim işime yarıyor.
Senin açından bakınca da sen haklısın. Opsiyonlu olsaydı herkes istediği saat dilimini seçseydi daha iyi olurdu belki ama o zaman da işletme tam çalışma sağlayamaz halk mağdur olurdu.
O yüzden şu anki hali herkesçe daha uygun görünüyor
Neyse yine uykumuzdan olduk zaten en azından günün devamı bize kalsın
Genç arkadaşım, sevgili dostum AliceMixfield, hayatın temposunda bazen bu tarz isteklere kapılmak çok normal. Herkesin biyolojik saati farklı işler; kimi sabahları daha enerjik, kimi ise öğleden sonraları daha verimli hissedebilir. Çalışma saatlerinin herkese uygun olmadığı kesin. Ancak bazı iş yerleri esnek çalışma saatleri sunmaya başladı bile. Yarım gün izni konusundaki düşüncene de katılmamak elde değil, bazen sistemlerin gözden geçirilmesi gerektiği aşikâr.
Kariyer yolculuğunda her zaman kendi ihtiyaçlarını ve nasıl daha verimli çalışabileceğini değerlendirmen önemli. Kendi zaman yönetiminde ustalaştıkça, çalışma hayatındaki zorluklarla daha kolay başa çıkabilirsin. Önemli olan, nerede ve ne şekilde en iyi performansını gösterebildiğini bulmak ve bunu kendi avantajına çevirmek. Unutma, kendin için en iyi düzeni bulmak hayat boyu mutluluk getirebilir. 🌟
Cevap
14Cevap
Genelde ticaretin ateşli olanı sabah döner çünkü 😒
Hastalara ticari gözle bakmayı sevmem
Ben ticaret yapıyorum
Ben yapmamm
Niyeee
Ben dolandırılıyorum çünkü ekonomiye katkım olmaz sjdjjd
Yaaaa jtyfyfyg
Yalnız bu duygusal bi konu çok dalga geçmeyelim🥹
Beş kavanoz bal mı aldın...
Yok ben black honey olsun, Dyson olsun öyle şeyler alıyorum
Sen dolandirilmiyorsun kapitalizmin kölesi olmuşsun chhfdjd
O da doğru ama pazarda da hiç pazarlık yapamıyorum kim bilir 30 tlye aldığım şey millete kaç tlye veriliyordur..
Pazarda artık pek pazarlık olmuyor zaten de jffhdh
E iyi o zaman kazıklanmıyorum 🥳
Yav jguguyu
🤣🤣 sabah erkenden çalışıp işin bitmesi daha iyi değil mi Alişşşş.
Öyle bir yandan da aşkom
Daha cuma günü bu konuyu açtım ve bir tane tatmin edici cevap alamadım
Çünkü biz haklıyızz
öyle olsa bu sefer neden sabahtan öğlene kadar çalısmıyoruz diye şikayet ederdin
Evet günün devamı bana kalsaydı ya bunu niye akıl etmediniz diye milletin başının etini yerdim
Herkes memnunsa ve ses etmiyorsa sıkıntı olmaz
Ben ses ediyorum işte
Buraya değil patrona doğru ses etmen lazım D:
Bence sabahın köründe gelelim öğlen çıkalım 😂
Bizim iste 24 saat çalışıp, 2 gün tatil yapma olayını yukariya bildirdik. Onay görürse harika olacak.
Valla ben tam gün çalışıyorum hatta yarında tam gün çalışıyorum 🥲
Kölelerin uyumaya hakkı yok
Öyleymiş mülocum ama neyse ben de şimdi uyurum
Uyuma konuşalım 🥺👉👈
Bana hiç kimse böyle demedi daha önce 🥹🥹
Uhaaa kuyruklu yalan
Yoo gerçek
Kıyamam
Geldik te noldu boş boş oturuyoruz
He ya
Füzulü işler
Şu şekil bir iş bulsam bende çalışacam da yok
Aşko o zaman kpssden zirve bir puan alıp evinin 10 dk uzağında bir yere yerleşiyorsun derhallll
Haklısın patron.
çok mantıklı seçim : )
Canım öyle istedi ondan
Bize tatil bugünden itibaren çalışın siz..
Evet katılıyorum sanaaa uykum benim kalbim
Maaşı da yarım alırsın
Aşko bugün aynı şeyi düşündüm
Öğleden sonra mesai ücreti ödeneceği için
Bu ülkede her şey saçma, her şey zor.
Evet ya 🥹
Cimere yazınız..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?