İşi nasıl patrondan küfür yemeden bırakırım?

Merhaba arkadaşlar İktisat mezunuyum bundan 5 ay önce muhasebe öğrenirim tecrübe kazanırım belki dee bi iş bulurum umuduyla muhasebeci adı altında bir ise başladım. Ancak muhasebe adı altında başladığım iş şu şekilde devam ediyor. Sabah gelir gelmez patrona kahve diger benden 6 7 yas küçük cocuklara çay. iğrenç bıraktıkları tuvaleti temizleme. Bu arkadaşların eli yokmus gibi icip icip bıraktıkları bardaklari yıkama patronun sinirini atabileceği azar torbası olmak. Ha bir de disardan yemek pahalı diye yemek yapmak. Ve artık hic iş yapasim da gelmiyor. Son 1 haftadır resmen çalışmamak icin çalışıyorum. Beynim elime aldığım hic bir işi tamamlamak istemiyor. Azarlanacagimi bilr bile saldım. Patronum sürekli kameralardan evinde bizi izleyen surekli benim yanimda ana baci ve daha kötü küfürler eden bi adam. Bendn önceki muhsebeciye hâla sövüyor. 5 ay oldu. Ve ben daha burada anlatamadığım mental saglik bozucu olaylardan sonra mental olarak çok yoruldm. Ne yapmam gerekecek nasil davranmaliyim bilmiyorm. var mı akıl verecek arkadaşlar

İşi nasıl patrondan küfür yemeden bırakırım?