Sabahın köründe zor kalkıyorum ben zor yetişiyorum giyin et toplu taşıma bin nasıl bir enerji dir her gün o eyeliner ne bilim ruj tazeleme yapıyorlar bide güvenlik işi yapıyoruz hafif olabilir ama öyle bir abartılıyor ki nasıl bir enerji varsa benim yapasım gelmiyor dikkatimi çekiyor.. ben yorgunluktan zor kalkıyorum 🤷♀️🤷♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılYa işi birak hastaneye hasta olarak oyle geliyorlar. Hastasin ya sen ne makyaji? Ya da yks kpss gibi sinavlarda da ben stresten geberiyorum. Sacimi toplasam, rahat esofman tisort giysem yeter beni sıkmayacak seyler yeter.
Kizlar suslenip, kombin yapip geliyor sinava. Sinavda soru çözeceksin basini egip. Kimsenin gordugu de yok. Ben sinav sirasinda kpss de bir kiz gordum asik oldum peşinden kostum diyene de denk gelmedim varsa da ben duymadim ya da nadirdir belki.
Hadi is yeri ozen gerekir, parasini kazaniyordur yatirimi makyaja, cilt bakimina vs veriyordur. Hoslandigi is arkadasi vardir suslenir.
Ya da disardan birilerine hizmet veren bir iş ise biri gorur begenir vs diye yalar. Iste suslenmek hadi biraz mantikli. Amcam yengemle oyle tanisti. Yengem nufusta memur. Amcaminda nufusta isi varmis. Yengem ilgilenmis, isini halletmiş. Ordan yurumus isler.
Hani boyle is yerlerinde kadininda erkeginde özenmesinde cok sıkıntı yok bence. Ha biz bize olan is yerleri var. Hep ayni kisiler calisir, baska yuz, musteri vs olmaz. orada da gerek yok bence pek. Ama istenirse yapilir.
Ama ben onemli sinavlara girecek kizlarin makyaj, suslenme ve kombin isini gercekten cozemiyorum. Iyi hissetmek vs diyecegim. Belki stresini aliyordur ama bilemeyecegim yani.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim de özel güvenlik sertifikam var hatırlıyorum da derse gittiğimde bütün kızların full makyajlı olduğunu görürdüm sanki özel güvenlik olmaya değil de özel model olmaya geliyorlar, Umarım şansları yaver gider de bir olaya karışmazlar çünkü hiçbirinin kendini koruyacak ne kafa yapısı var ne eğitimi var ne de gücü var benim eğitim aldığım kurstaki insanlar öyleydi
04 Yorumla
Soran1 yılYa dışarı çıkarsın yaparsın o ayrı abartılı yapmak nedir
- 1 yıl
Sorma valla yürüyen dudak gibi dolanıyorlar abartı abartı o yüzden sinir oldum zaten, Onların iyiliğini düşünüyorum bende güvenlik kolay bir iş değil ciddiyet gerektirir benim gördüklerim hava atmak için eğitim alıyordu o yüzden kendimi tutamadım kesinlikle kadın özel güvenlik olmaz demiyorum yanlış anlama, Kolay gelsin bu arada 👍
Soran1 yılSizede kolay gelsin demek istediğimi aktarmışsınız teşekkür ederim haklısınız herkese kart verilmemeli hafif yapılır abartılı değil
Kültürü zekası veya doğal haliyle dikkat çekemeyen zavallılar böyle yapar. Onların tek derdi dikkat cekmek
212 Yorumla
Soran1 yılMaaalesef haklısınız
Soran1 yılŞükür olsun erkek farkediyor sana
Soran1 yılTip te olsa erkek olsam arkama bakmadan kaçarım
- 1 yıl
Asıl zavallı sensin arsız ve aklsz şey. Kültürü ve zekası zayıf olan kadınların hiçbiri bakımlı değil ve hepsi makyajsız. Ne kadar ayıp bu dediklerin canım. Böyle düşündüğün için asıl zavallı sensin. İyi eğitimli, kültürlü, iyi bir mesleği olan kadınlar görünümüne özen veriyor. Senin o beğendiğin kadınların hepsi erkek fatma. Süslenmeyen kadına kadın denmez. İnsanların görmelerinden hoşlandıkları için yapıyorlar ama senin gibi kanka anlamaz
- 1 yıl
Kankayı site yazmış b@rzo dedim
- 1 yıl
Düzeltmezsem sana kanka dediğimi zannedersin. Kültürsüz olduğumu nerden çıkardın terörist kılıklı? Tipinden belli tehlikeli ve dandik bir şey olduğun o yüzden normal böyle düşünmen. Senin ne kültürün var eşşoğleşşek? Umrunda değilse neden kavga ediyorsun? Hadi olmayan kültürünü yarıştır benimkiyle.
- 1 yıl
Senin kültürlü algın ne annen gibi erkek parasıyla geçinen ezik bir kadın olmak mı?
- 1 yıl
Kudurun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili dostum, iş hayatının temposu herkesi farklı şekilde etkileyebilir. Bazı insanlar için makyaj yapmak bir rutin, kendilerini iyi hissetmenin bir yolu olabilirken, bazıları içinse daha zorlayıcı bir etkinlik olabilir. Herkesin sabah enerjisi ve motivasyonu farklıdır; önemli olan kendini iyi hissetmektir. Bazen günün stresini hafifletmek için farklı yollar deneyebiliriz. Belki sen de sabahları kendine keyif alacağın ve enerjini artıracak ufak bir rutin ekleyebilirsin. Kendine küçük hedefler koyarak başlamak iyi bir fikir olabilir. Hem kendine olan güvenini artırabilir hem de gününe olumlu bir başlangıç yapmanı sağlayabilir. Unutma, kariyer yolculuğunda önemli olan iç huzurun ve işine olan odaklanmandır. 🌟 Enerjini yüksek tut, küçük adımlarla büyük değişiklikler mümkün!
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
29Cevap
1 yılBen evden çıkarken halim yoksa iş yerinde yapıyorum ya bazen😄 bazen de hiç yapmam. Ama işim bakımlı görünmeyi de gerektiriyor.2 3 bir şey sürerim mutlaka.
11 Yorumla
Soran1 yılNe iş yapıyorsun
1 yılRuj ve rimel yeterli oluyor genelde hafif bir makyaj. Çok vakit kaybettirmeyecek şekilde. Yoksa iki saat önceden kalkıp baştan aşağı süslenemem ben de, o kadar enerjik değilim 😂
11 Yorumla
Soran1 yılDemek istediğim konu bu 🫶🏻😇
- Eğitim & Kariyer konusunda 978 cevap paylaştı.
s 1 yılYanlış anlaşılmak istemem ama yorumlarını okudum, ufak bi kıskançlık sezdim. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Ben de zor yetişiyorum zaten makyaj da çok sevmem, yapmıyorum. Ama yapanlara da vay efendim çok abartılı oldu müdür uyardı oh iyi oldu da demiyorum. Kendimize odaklansak her şey daha tatlı olur
11 Yorumla
Soran1 yılYapılacak yer var yapılmıcak yer var
1 yılBence çok ön yargılı bakıyorsunuz bakımlı olmak ne zaman ayiplandi bende çalışan biriyim hafif makyaj yaparım saçlarımı yaparım özensiz gitmem asla burada erkekler için değil kendime olan sevgimden saygımdan dolayı yaparım hem onlar kim ki hiç birşeyi hak etmiyorlar
21 Yorumla
Soran1 yılTabiki öyle ama beni yanlış anlamayın bende saçımı tarıyorum hafif sürüyorum azda olsa bişeyler
- Eğitim & Kariyer konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılValla helal olsun sabah kalkip özenip hazırlanmak kolay degil yataktan zor kalkiom yeri geliyor
14 Yorumla
Soran1 yılYataktan zor kalkıyorum nemlendirici krem nemlendirici dudak sürmesi bitti
- 1 yıl
Kimi var 1 saat onceden kalkio buna benzer eski bi sevgilim öyle idi adliyede çalışıyordu sabah 1 saat erken kalkip hazirlanip sacini makyajini yapıodu üşenmeden bense 3. Ruyami görüyorum o sirada 😂🤣
Soran1 yılYa çalıştığın yaptığın işe göre değişiyor
- 1 yıl
Tabi orasida öyle işine göre değişir ama zor yani cidden kalk makyaj yap falan fistan kadınlar seviyor bazı kısmı
o kadar süsleneceğime 15 dk daha fazla uyuyorum :D
12 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle vallahi bende bunu diyorum
1 yılÇalışma saatim genele göre 1-2 saat geç başladığından eğer uykumu iyi almışsam rahat bir şekilde çok abartmamak kaydıyla makyaj yapacak enerjim oluyor çoğu zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMakyajı sevmeyen yapamaz heralde. Ben sevmiyorum ve kesinlikle uğraşmam. Makyajlı olduğum zaman rahat da edemiyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılBu ben
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanlar bir şekilde mutlu olmak istiyor. Demek ki aynaya baktığında kendini öyle görmek istiyor. O şekilde enerji bulup hayatına devam ediyor. Sorun onlarda değil onlar bir şekilde hayattan zevk alıyor. Sorun başkalarının lafını yapan sizde. Yataktan kalkacak enerjiniz yok çünkü mutlu değilsiniz ve mutlu olmak için değil başkalarını da mutsuz etmek için çabalıyorsunuz. Herkes kendi işine baktığında çok daha medeni ve yaşanılır bir toplum olucaz. Başkalarının arkasına gizlenmek yerine doğru soruyu sorarak başlayabilirsiniz siz de bir yerden. Mesela neden başkalarının yaptıkları beni bu kadar ilgilendiriyor neden kendimle değil onlarla ilgileniyorum gibi bir soruyla...
112 Yorumla
Soran1 yılİlgilendiriyor başka soru
- 1 yıl
Mükemmel cevap. Kimseyi ilgilendirmez makyaj süs püs kadına ait en güzel uğraş ki biz yaparken zevk alıyoruz
Soran1 yılBeni ilgilendiriyor dedim ya föfşfş
Soran1 yılDalga geciyoz bizde süs şeyi diye neyse hadi devam et yoldan ikile
- 1 yıl
Sadece onaylanmak için mi soru sordun makyajı bir kadın neden kötüler kadınlar birbirine makyaj tavsiyesi verir sen nasıl bir varlıksın ya
Cevap sahibi1 yıl@Benguismimarkolar canım belli ki herkes ona baksın istiyor. kendisine rakip gördüklerini böyle ortaya atıyor ki erkeklere bakın ben asıl güzel olanım onlar yapay bana bakın ben daha iyiyim mesajı veriyor.
Soran1 yılHe herkes bana baksın düşünceye bakar Mısın şaka gibi
Soran1 yılOyalanmak için mi ne alaka soru sorarken oyalanarak mı soru soruyorsun sen
- 1 yıl
Aynennn öylee tam olarakk
- 1 yıl
Onaylanmak dedim mal
Soran1 yılDoğru konuş
Soran1 yılBen makyajı kötülemedim olayı çok başka anladıysan ben karışmıyorum
1 yılAlışmış kişiler için sorun olmuyor bence ama yorucu hersabah makyaj mı yapılır
Eğer çalıştığı işyeri makyaj masrafını karşılayacaksa
O zaman yapılır10 YorumlaBen de senin gibiyim hiç uğraşamam bir yerden sonra iş yerindekilerle aile gibi oluyorsun zaten kendimi beğendirecek kimse yok doğal halimi de ben beğeniyorum zaten ki oraya çalışmaya gidiyorsun her gün ayrı bir uğraşa gerek ypk bence
11 Yorumla
Soran1 yılAynen kanka ben de öyleyim
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim yüzümü yıkamaya enerjim olmaz ama bazı iş yerleri zorunluluk dayatıyor. Yapmazdım genelde, uyarılırsam da bu yapmış halim yüzümde bb var siz bana çirkinsin mi demek istiyorsunuz derdim 😆 tribi yer susarlardı
20 YorumlaBen uğraşırım kendimi daha iyi hissetmem için, tabi abartı makyaj değil de dozunda olandan olur
20 YorumlaEnerjiyle alakası yok insanın kendine saygısıdır bu. Yataktan kalktığı gibi işe okula ya da herhangi bir yere gidenlerin kendine saygısı yoktur benim nazarımda
11 Yorumla
Soran1 yılSaygıyla alakalı değil yapmak istemeyen yapmaz
1 yılMakyaj en fazla on dk lik mevzu on dk önce kalkiyolardir senden askhkk asiri makyaj sevmiyorum ama makyaj yaparım sabahın köründe de olsa kendimi daha iyi hissediyorum tabii makyajsız günlerim de olurdu:)
11 Yorumla- 1 yıl
Sabah buz gibi suyla yüzünü yıkayıp çıkacaksın bu kdr 😃
1 yılBen de merak ettim. Çalışanlarından bayan olanlar her sabah makyajlı , sabahın köründe ne iştah dedim. Siz anlamazsınız şimdi nasıl anlatayım dedi
10 Yorumla
1 yılBen de uyanir dus alirim giyinir makyaj yaparim öyle giderim de bazen acelem oldugunda is yerinde yapiyorum hizlica djdhd (sahneye cikar gibi yapmiyorum)
04 Yorumla- 1 yıl
Kışın soğukta sabah nasıl duş alıyosun 😃
Soran1 yılHer gün duş alamam
- 1 yıl
Güzel kurulaniyorum
- 1 yıl
Farketmez ki, duşa girince gözenekler açılır o soğukta bide sabah duş alıp o kuru soğuğu yemek insanı sürekli hasta yapar. Bizim bi arkadaşta sabah duş alırdı ama ne zaman baksam hastaydı
1 yılbende anlamıyorum cidden ben sırf makyaj silmeye üşendiğim için makyaj yapmıyorum 😂
10 YorumlaNe yapsın mesela yataktan çıktığı gibi mi gelsinn. Öyle geliyorsun özen göstermiyo diyolar, bakım makyaj yapiyo bu sefer bu enerji nerden geliyo diyolar. Sizi memnun etmek çok zor vallahi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMakyajsiz kötüdür ondandir bence bsşdldş bizim sınıftakiler var makyaj yapan bayaği makyajsiz görünce taniyamiyom kizlari o derece
10 Yorumla
1 yılBunu ben de anlamıyorum. 2 metre saçları olan bi kadın vardı, artık ne kadar zaman ayırıyo bilmiyorum, aynı canlılıktaydı saç her gün
00 Yorumla
1 yılUzun sürmüyor ki. Ben ruju merdivenden inerken eyeliner ı otobüse binerken çekerim
02 Yorumla- 1 yıl
Bende durağa giderken yarı rüya görerek giderim 🤣
Soran1 yılYa ne güldüm şfşfşdş
1 yılSabah 5te kalkar kahvaltımı yapar makyajımı yapar giyinir süslenir işe giderdim😂 o zaman gençtim enerjim vardı sonra sonra iş hayatı yordu
00 Yorumla
1 yılEnerjiye gerek yok ki makyaj yapmak zor bir şey değil
01 Yorumla
Soran1 yılBence var enerjisi olmayan biri yapamaz
- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılBir noktadan sonra alışkanlık oluyor insana koymuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBankada beraber calistigimiz bir arkadas var bir gun fönsüz makyajsiz geldi baska biri geldi sandik
01 Yorumla
Soran1 yıl😀😀😀
1 yılÇok çirkin ya da güvensiz oluşundan diyebiliriz.
02 Yorumla- 1 yıl
Ben aksine kendimi güzel görmeyi seviyorum ksjcksjcjsj
- 1 yıl
@EzgiAybirdi Öyle mi. O da var tabii xdxdxd
Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynanın karşında makyaj yapmak eğlenceli oluyor. Bide enerjik bi müzik açıyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılDışarı çıkınca güzel o
1 yılO kişi benim. En güzel halimle olmayı severim ve hayattaki tek amacım da güzellik bu kimseyi de ilgilendirmez biz vaktimizi ona göre ayarlıyoruz bunda garipsenecek hiçbir şey yok
09 Yorumla
Soran1 yılAbartmıcan erkeklerin ilgisini çekmek için öddşşdşd
- 1 yıl
Ben evden çıkmadığım tek başıma olduğum zaman da yapıyorum üşengeçliğinizden yapamıyorsunuz yattığınız yerden kıskanmaya devam erkek fatmalar
Soran1 yılMakyaj la güzelleşmeye devam erkekler ne diyo yıkamadan almayın şfşfşd
Soran1 yılYapmadığımızı kim dedi
- 1 yıl
Çirkin olanları makyaj kurtarmıyor ki senin gibi yani. Makyaj güzel olanların güzelliğine güzellik katıyor. Bak kadınları kıskanmayı bırak da biraz hemcinslerinin arkasında durmayı kadın dayanışması yapmayı düşün tamam mı kıskanç pislik
Soran1 yılHaahhah ben doğal güzel olmayı severim özgüvenli kadınların güzel kadınların çok makyaja ihtiyacı yok adam gibi konuşuyorum haddini bil
- 1 yıl
Bak makyaja ihtiyacımız var diye yapmıyoruz önce şunu anla
İkincisi her ne kadar mükemmel güzel de olsa bir insan daha da güzel daha da bakımlı olayım diye kendine yaptığı bakım makyaj sizi neden rahatsız ediyor gelip size mi yapıyor ya da eşiniz ona mı bakıyor bakıyorsa eşinle uğraş kardeşim yani sonuçta makyajsız mükemmel güzele de bakabilir anladın mı
Soran1 yıl1. ben evli değilim bekarım herkes bana güzelsin der ben kendimi beğenmem beğenmişlik asla yapmam benim demek istediğim konu enerji ile alakalı 2. işyerinde abartılı makyaj saçma kırmızı ruj olmuyor bizim meslekte ağırlığın gidiyor saçma
3. Bana kim nasıl geliyorsa öyle cevap veririm kimseyi kıskandığım yok kimse kimseye bakmaz namuslu biriyse ondan başkasını gözü görmüyorsa
4. Ben seninle yaşıt değilim 26 yaşındayım kimseyi kıskanmıyorum bi konu açtım hemen kıskanıyorum veya çekemiyorum bende inadına böyle cevaplar veriyorum güzele güzel diyorum ben her gün binlerce kadın görüyorum güzel kadın diyorum mesela yanlış anlaşılır diye korkuyorum da- 1 yıl
Bak konu şu makyaj bir çukurdur evet şöyle bir çukur bir insan düzenli bir makyaj yapmaya başladığında bir daha makyajsız halini beğenmiyor mesela benim sevgilim beni makyajsız da gördü makyajsız çok daha güzelsin yalvarırım yapma cart curt diyor en yakın arkadaşlarim da sürekli neden kendini yoruyorsun makyajlı makyajsız zaten yüz hatların çok güzel cildin iyi diyor ama ben makyaja öyle bir alıştım ki malyajsız kendi kendini görmek istemiyorum sevgilim de arada görüyor arkadaşlarım da ama ben her fırsatta makyajımı yeniledim saçlarım bakır ve kendimi soluk hissediyorum makyajsız bu yüzden kişinin psikolojisiyle bir bağlantısı var makyajın biz zaten kendimiz de sürekli makyaj yapmasak diyoruz ama başkalarının eleştirmesi çok ayıp tamam mı kişinin kendisi ile alâkalı her şeye burnunu sokmasın millet kişi nasıl iyi hissediyorsa onu yapar
Gizli Üye(25-29)1 yılBu disiple alakalıdır sen tembelsen biz ne yapalım?
01 Yorumla
Soran1 yılAhhahah makyaj ile disipsizligi bir tutan ahval
1 yılDepresyon geçirdiğim günün sabahında bile makyaj yaptım asla yapmamazlık yapmadım çünkü her zaman güçlü ve güzel gözükmek zorundayız herkese karşı dik durmak zorundayız
11 Yorumla- 1 yıl
@pembekivii doğru bu yaptığın
Gizli Üye(25-29)1 yılBende sabah 6.30 da kalkarım kot çizme giyip malın başına giderim 😅
17 Yorumla- 1 yıl
Malın başına derken? 😂
Cevap sahibi1 yılKüçükbaş hayvanlarımiz var mal o mal 🤣
- 1 yıl
Hee nerde yaşıyosun ki 😃
Cevap sahibi1 yılBursa sen😅
- 1 yıl
İstanbul ben ee bursa da nerdesin ki köy gibi bi yerde mi? Hayvan olayları orada oluyor çünkü 😃
Cevap sahibi1 yılKöyde yaşıyorum tabikide, şehirde hayvancılık yapacak halim yok😂
- 1 yıl
Bursada köy varmıydı onu bilmiyorum işte 😃 ee hayvancılık nasıl iyi kazandırıyor mu peki?
Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aslında bu şekilde düşünmek yanlış knk onunla daha samimi olup nasıl yaptığını sorabilirsin bazı insanlar öyle mutlu oluyorlar
00 Yorumla
1 yılbence güzel birsey. erkenden kalktigina, kendine dikkat ettigini, ve disiplinli oldugunu gösterir
01 Yorumla
Soran1 yılBence değil
1 yılBende öyleyim sabahın beşinde bile olsa bile o süs pus yapılacak. Bu bana zor gelmiyor aksine işe bakımsız gidince moralim bozuluyor her zaman bakımlı şık görünmeliyim
00 Yorumla8de gitmesi gereken işe ya da binmesi gereken servise en az bir saat önce uyanıp hazırlığını yapar ütüsünü makyajını kahvaltısını.
00 YorumlaBence makyaj öz güvensizliktir
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 445 cevap paylaştı.
u 1 yılSabah ezaniyla uyaniyolar
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılgerçekten bana da ilginç geliyor
10 Yorumla Oda büyük iş bence hiç üşenmeden
10 YorumlaHiç bir fikrim yok ben keyfime göre yaparım…
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılSen isini yapiyorsun o fisini ariyor.
10 Yorumla Ben de işe giderken her gün yapıyordum ne var bunda makyaj zor bir şey değil ki
00 Yorumla
1 yılMutsuzsam makyaj mutluluk veriyor mutluysamda zaten yapması hiç üşendirmiyor hayatımı yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMakyaj yapmadan ya da süslenmeden gitmek de boş bi hayat gibi geliyo biraz kadınsı olmak lazım belki kısmetin iş yerinde karsına çıkcak
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ablam saçma bir düşünce bence koca bulmaya mı dikkat çekmeye işte dediğim gibi aynı konuya geldi
Cevap sahibi1 yılYa o zaman niye işe gidiyorsun
Cevap sahibi1 yılSadece para icin mi
Soran1 yılBen para için gidiyorum seni bilemem
İnsan içine çıkıyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya
işte onlar gerçek bakımlı kadın
014 Yorumla
Soran1 yılNerden anladın?
Soran1 yılMakyaj yapınca bakımlı olunmuyor yalnız?
Soran1 yılOlayı çok yanlış anlamışsın
Soran1 yılKonu ne şu an burada?
Soran1 yılSen bilmiyorsun bence makyaj ile bakımlı olmak çok ayrı şeyler
Soran1 yılBak beyefendi bakımlılar çünkü yazmışsın konunun başlığı nı okur musun
Soran1 yılİşte onlar gerçek bakımlı insanlar bi git ya şdididdş
Soran1 yılSen boş olduğun yapmışımdır ;)
Soran1 yılSenin gitmen lazım lafını alıp git
sanirim biraz kiskaniliyor :)
013 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılNe kıskanıcam herkes bana güzel kızsın diyor ben beğenmişlik yapmıyorum mütevazi olgun ağır biriyim dikkat çekmek istemiyorum
Soran1 yılYok ne kırması estafurullah
Soran1 yılBirisi gidip Facebook itiraf sayfasında yazdığımı paylaşmış
Soran1 yılEvet
Soran1 yılhiçbir şey onunla mı uğraşayım
1 yıl30 dakika erken uyansan zaman bulursun.
01 Yorumla
Soran1 yılGece 11 de eve girip işten gelip sabah tekrar işe giderken mi?
Önceliklerini göz önünde bulunduruyor
02 Yorumla
Soran1 yılNeymiş öncelikler
1 yılOlabilir ki abes bir şey değil
03 Yorumla
Soran1 yılOlamaz demiyorum konu farklı yere gidiyo abartılı yapmak saçma
- 1 yıl
Ama bu bize göre abartı mesela. O insana göre doğaldır kendini öyle mutlu hissediyordur. Ben de uyanır uyanmaz enerjim bol olur mesela
Soran1 yılİşyeri ortamında olmaz müdür de uyarısını yaptı iyi yaptı
- Eğitim & Kariyer konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılKendini iyi hissetmek için
04 Yorumla
Soran1 yılDikkat çekmek için ;)
- 1 yıl
Bak sennn😃
Soran1 yılKadınların bazıları öyle bazıları
- 1 yıl
Sen 😜
1 yılErken uyanıp başlıyorlar
07 Yorumla
Soran1 yılKafayı yemişler uykudan olamam
- 1 yıl
Onlar için önemli demekki
Soran1 yılİşe değil düğüne geliyorlar
- 1 yıl
Bence koca bulmaya geliyorlar 😀
Soran1 yılÖyle de kimse bakmıyor kaç aydır dlfşşd
- 1 yıl
Jccjcvkv
- 1 yıl
Bulana kadar devamm
- Eğitim & Kariyer konusunda 380 cevap paylaştı.
1 yılAhshsfa demekki seni çok yoruyorlar
04 Yorumla
Soran1 yılÇok bide tiplerini görsen dlfşfşf
- 1 yıl
Gösterde görek 😅
Soran1 yılHeee
- 1 yıl
Nee hee gelde laflayak canın sıkılır şimdi senin 😅
Gizli Üye(36-45)1 yılValla bende esime soruyirum bu soruyu hergun hergun 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVar öylesi manyaklar ya
10 Yorumla
1 yılAlışınca 10 dakika bile sürmüyor yapması
00 Yorumla
1 yılMakyaj yapmayı seviyordur
00 YorumlaKendini iyi hissediyordur makyaj lı olunca
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 323 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin enerjisi bir olmuyor demekki
00 Yorumla - Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İşe her gün makyajla gelen insan bu enerjiyi nereden buluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler