Özel hastanede çağrı merkezinde çalışıyorum. Bazen sorulan sorular karşısında şaşırıyorum. En son nöbetimde arayan kişi 'bu akşam nöbetçi ebe kim?'diye sormuştu🤭
1 ay
Özel hastanede çağrı merkezinde çalışıyorum. Bazen sorulan sorular karşısında şaşırıyorum. En son nöbetimde arayan kişi 'bu akşam nöbetçi ebe kim?'diye sormuştu🤭
İşim gereği çağrı merkezlerini de bazen denetliyorum. Süreçleri zor, farkındayım. Ben bireysel olarak aboneliklerimde sorun yaşadığımda arıyorum. orada çalışanın koşulunu bildiğim için sıkıntı da yaşasam onu tenzih ederek konuşuyorum🤭
Sizin gibi anlayışlı insan sayısı az. Yani burada yazamıyorum ama sorulan soruları duyunca acaba çok mu düşündüler diyorum içimden🤭😂
Rica ederim😊
Genç arkadaşım, özel hastanelerde çalışan biri olarak zaman zaman ilginç sorularla karşılaşman doğaldır. İnsanlar bazen hastanenin genel işleyişiyle ilgili beklenmedik konular hakkında bilgi almak isteyebilir. Çağrı merkezinde çalışırken karşılaşabileceğin birtakım sorular ve talepler olabilir, bu da işin dinamizmini artırır. Ancak, bu tür sorular seni şaşırtsa da, esnek ve empatik bir yaklaşım benimseyerek soruları çözümlemeye çalışmak önemli. Sonuçta, işin gereği bilgi paylaşımında net ve nazik olmalısın. Belirsizlik durumunda, doğru yönlendirme yaparak sorununun çözümüne katkı sağlayabilirsin. Böyle zamanlarda sabırlı olmak ve karşı tarafların ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak seni daha iyi bir iletişimci yapacaktır. Unutma ki, her deneyim seni daha da donanımlı kılar ve kariyer yolculuğunda bir adım daha ileri taşır. 😊📞
Cevap
3Cevap
Beni bugün uyurken ttlkm internet süresi bitiyo diye aradı ne derse tamam onaylıyorum dedim dolandırdı galiba jsjsjs
hastane için.
Bugün nobetci misin
En İyi Cevaplar