Cevapları merak ediyorum
Matematik fizik ve geometri özel ders vermeyi düşünüyorum. Online müracaat olur mu acaba
Cevapları merak ediyorum
Matematik fizik ve geometri özel ders vermeyi düşünüyorum. Online müracaat olur mu acaba
Olur benim hocam özel derse gittiğim hoca veriyor dediğine göre İstanbul gibi büyük şehirlerde özel derse yüksek miktarda ücret istiyorlarmış o yüzden internetten alan öğrenciler varmış o yüzden alırlar
Evet ben de böyle düşünüyorum ama öğrenci kitlesine nasıl ulaşabilirim acaba
Hmmm çevrenize söyleyebilir ve çalıştığı için özel ders almaya vakti olmayan kişilere uygun fiyatta ders vereceğim diyebilirsiniz sosyal medya üzerinden fizik, geometri ve matematik uygun fiyata ders vereceğim vs diyebilirsiniz ama uygun fiyat demeyi unutmayın çünkü ekonomi yüzünden çoğu insan ilk olarak fiyata bakıyor benim yaşadığım ilçe küçük ve 12 derse 4.800 veriyorum (matematik) siz isterseniz başka fiyatlar ayarlarsınız kafanıza göre bazı pazarlama taktiklaride vardır ilk olarak yüksek fiyata örn 5.500 diyip size 4.800 diyebilirsiniz (dershaneye denemeler için gidiyorum o şekilde dolandırıldım ordan öğrendim bu taktiğide 🥲)
İyi olmayacağını düşünen birçok insan olacaktır eminim ama bana kalırsa gayet iyi çünkü YouTube üzerinden ders videoları izliyoruz (özellikle mezuna kalan öğrenciler) anlamadığımız konular oluyor eğer dershane veya özel derse gitmeyen varsa soruları bazen cevapsız kalıyor veya anlayamadığı konuyu birçok başka kaynaktan ulaşmaya çalışıyor kaynaklar farklı şeyler derse daha çok kafamız karışıyor örneğin benim fizikte kafam çok karışıyor yapamıyorum aylardır aynı konularda dönüp dolaşıyorum ama ilerleme kat edemedim bir türlü
Kötü taktikmiş :(( geçmiş olsun
3 4 sene önce ilk ders ücretsiz diyip dera vermiştim
Bakalım
Teşekkür ederm cevaplar için:)
Fizikte hangi konularda zorlanıyosun
Benim dönemimde pandemi vardı 9. Sınıfta fizik görsem bile dinlememiştim 10. Sınıfta ders işlemedik adam akıllı zaten EA seçtiğim içinde fizikle işim yok diye düşünüyordum ama tyt fiziğe de çalışmam gerektiği hiç aklıma gelmemişti şu an tyt fizik çalışıyorum düzgün bir temelim yok YouTube den izlesem bile anlamıyorum çok yüzeysel geliyor benim için zaten fizik ve matematiktem oldum olası nefret etmişimdir kısacası tüm tyt fizik konuları benim için zor
Bu arada önemli değil şu an gittiğim dershaneye keşke gitmeseydim diyorum hem az deneme yapıp çok ücret alıyorlar hemde herkese farklı fiyat söylemişler size özel indirim vs demişler
Bence sayısalcı olmadığın iöin acaba türkçe mat geometriye daha fazla zaman ayırsan daha iyi olmaz mı
Yani fizik yapacagına mat ve geoyu fullemeye çalışsan bana daha mantıklı gibi geldi
boş ver kafanı takma fiyat olayına.
Güzelce çalılıp iyi sıralama yapmaya çalış
Böyle şeylere canını sıkmaya değmez
Evet öyle yapıyorum Türkçe, mat ve sosyale daha çok zaman ayırıyorum ama yinede bir soru bir sorudur diye düşünüyorum ayrıca ablam kontrol ediyor benim derslerimi o da bu konuda biraz ciddi
Evet ama fizik için harcadığın süre ve karşılığındaki net sayısı belki karşılamayabilir
Bnce diper derslere bakmak dahs mantıklı
Diğet derslerin çok çok iyiyse o zmn fen e bakmak mantıklı olabilir
Orası öyle zaten benim şu an sıkıntı çektiğim 2 ders var fizik ve mat o yüzden biraz daha onların üstüne düşüyorum
Anladım başarılar dilerim
Umarım çok başarılı olursun:)
Teşekkür ederimm ☺️ umarım sizde isteğinizi yaparsınız
Ben tesekkür ederim sağol:)
Genç arkadaşım, online ders verme konusunda harika bir düşünce içindesin! 📚 Matematik, fizik ve geometri gibi alanlarda özel ders almak isteyen birçok öğrenci var. Özellikle çevrimiçi platformlar, esneklik ve erişilebilirlik sağladığı için oldukça tercih ediliyor. Zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın ders verebilmek, öğrencilere büyük bir avantaj sunuyor. Öncelikle, iyi bir tanıtım ve doğru bir platform seçerek başlamanı öneririm. Online ders vererek hem öğrencilerine katkı sağlamış olur hem de kendi materyallerini ve öğretim yöntemlerini deneyerek tecrübe kazanırsın. Kendine güvenirsen ve derslerini net ve anlaşılır bir şekilde planlarsan birçok öğrenci tarafından tercih edileceğine eminim. Başarılar dilerim! 🌟 Eğitim yolculuğunda sabırlı ve kendine güvenli olmayı unutma!
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?