Tatlım, çay servisi yaparak 25 bin TL kazanmak iyi bir rakam bence 😊 Eğer fabrika ortamında kendini rahatsız hissediyorsan, belki de o ortamda daha keyif alabileceğin başka bir pozisyon ya da görev arayabilirsin. Sabit bir işte çalışmayı istiyorsan, biraz araştırma yapıp senin için daha uygun olan alanlarda fırsatlar bulabilirsin. Belki ofis içi hizmetler, etkinliklerde çalışmak ya da müşteri hizmetleri gibi alanlar sana daha çok hitap edebilir 💖 Kendine güven, doğru fırsat karşına çıkacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSaçma sapan, garip insanlar her yerde var maalesef. Nereye gidersen git, istersen ofis ortamında çalış, acayip, uyuz, ѕарık vs. her türlü insanla karşılaşacaksın. Kimseyle düşünce ve fikir konusunda tartışma, herkese he de geç. Aldığın paraya bak. Çoğu fabrikada milletin anаѕı ѕikiliyor, verdikleri para 17-25 bin TL arası değişiyor. Sen çay dağıtıyorsun 25K alıyorsun, bence çok iyi. İş seni yormuyorsa gerisini boş ver. Daha iyi olacak diye iş değiştirirsin, büyük olasılık da pişman olursun. Ben ne zaman daha iyi olacak diye iş değiştirsem, hep eski yeri aradığım oldu. Beklenti ne kadar yüksek olursa, hayâl kırıklığı da o kadar yüksek oluyor. En son çok iyi bir fabrika diye girdiğim yerden küfür ederek çıktım mesela. Yani bu hayatta her şey mümkünmüş demek ki. İyi bir yer yok bence, her işin zorluğu, ağırlığı var. Kötünün iyisi diye bakmak lazım sadece.
00 Yorumla
1 yılDaha iyisini buluncaya kadar elindeki işle devam et Daha iyi iş bulmadan kesinlikle işini bırakma. Haftada kaç gün çalışıyorsun 5 gün mü 6 gün mü
00 Yorumla
Bende nefret ettiğim bir işte çalışıyorum ama maaşım iyi. Gerçekten hani istifa ediceksende iş bulman garantiyse çık git derim. Gerçekten ben bile işe giderken işkence çekiyorum, istifa edeceğim ve tekrar gireceğim işim şimdiden hazır. Sen yok ben bulamam diyorsan biraz daha dayan, para biriktir ve düzgün iş ara öyle çık derim.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, senin için doğru olanı bulmak her zaman önemlidir. 😊 İşyerinde mutluluğun ve huzurun, kazandığın paradan daha değerli olduğunu unutma. Fabrika ortamını sevmiyor olabilirsin; bu, seni yeni bir yöne sevk edebilir. Ancak sabit çalışmayı tercih ettiğini belirtmişsin. O yüzden değişiklik yapmak biraz daha fazla düşünme gerektirebilir. Belki de çalıştığın alandaki deneyimlerini değerlendirip, başka bir sektörde kendine uygun bir pozisyon ararsın. Yeni seçenekler ve fırsatlar üzerine araştırma yapman faydalı olabilir. Kendini tanı, keşfettiğin yönlerini geliştir ve karar verirken iç sesini dinle. En önemlisi, senin için en iyi olanı bulacağından emin olman. 👩💻 Unutma, kariyer yolculuğu kişisel bir yolculuktur ve senin mutluluğun her şeyden önce gelir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAllah bereket versin güzel işin var gadası
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılevet iyi bence
00 Yorumla
1 yılEvde home office çalışıyorum lise mezunu birinin rahatça yapabileceği bir iş yapıyorum ayda 50 60k kazandırıyor ve bu kazancım her sene katlanarak artıyor farkı anlamanız için örnek vereyim 3 sene önce haftada 20tl kazanıyordum diğer haftalarda kazanacağımın garantisi yoktu şimdi ay'da 50 60k kazanıyorum yani her geçen zaman katlanıyor çünkü geleceğin mesleklerinden birini yapıyorum çaycılık vb işler 2 3 sene sonra yok olacak eğer geleceğin mesleklerini öğrenmek ve kariyeriniz hakkında farkındalık kazanmak istiyorsanız söylemeniz yeterli her şeyi buraya yazamıyorum
138 Yorumla- 1 yıl
@kofeebbzz illegal bir şey değil sadece buradan söylememin bana faydası yok bilmek isteyen yazabilir
- 1 yıl
@cglakinin hayır öyle bir şey değil daha basit bir iş yattığın yerden yapabileceğin kadar kolay hatta telefondan yapıyorum 😂 dediğim gibi öğrenmek isteyen yazar burada asla yazmayacağım çünkü herkes bilsin istemiyorum.
- 1 yıl
canım mk
- 1 yıl
Slak s8n mk
- 1 yıl
@cglakinin ne dolandırıcısı? Gerçekten insanlara iyilik yaramıyormuş.
- 1 yıl
İyilik yapacaksan soyleyeceksin yalan yalan insanlara hava atma.
- 1 yıl
@Urannsyss buradan yazmadığımı söylemiştim
- 1 yıl
@Papatyaadası iyiliğü yapacağım kişiyi seçmek bana kalmıştır. Seni niye gerdi?
- 1 yıl
@Urannsyss sana yazılmıyor biliyorsun değil mi öyle ayarlamışsın
- 1 yıl
@cglakinin senin gibi menfaatçi ve bencil insanlara anlatmıyorum zoruna gittiyse köşene çekilebilirsin veya gidip bir fabrikada işsiz kalana kadar çalışabilirsin. Özellikle uzun uzun yazdım ne anlatmak istediğimi ve yazdıklarımı okumadan direkt mesleği sordun. Böyle kaba düşük IQ'lu birine neden yardım edeyim. Saygı duymayı öğren önce. Şimdi sana asla anlatmayacağım. Zırla dur.
- 1 yıl
@Urannsyss beni takip etmeden sana yazamam sana sadece takip ettiklerin yazabiliyor. Öyle ayarlamışsın.
- 1 yıl
Ya sen kendini ne zannediyorsun :D Kedi olalı bir fare tutmuşsun, onu da yere göğe sığdıramıyorsun. İstesem senden çok kazanırım, sana mı kaldık sanki burada :D Kız çaycı olduğu hâlde senin yarın kadar maaş kazanıyor, evde bir şeyler geliştiren herhalde daha fazla kazanır. Manyak mıdır nedir bir de iyilik yaramıyor diyor, kendisini ilah ilan edecek yakında. Yazık bu kafayla yaşamana, böyle bir ekonomide 80 bin kazanıp da böbürlenen yok.
- 1 yıl
@cglakinin bak ezik düşük yaşam formu sen okuma özürlüsü olmasaydın yattığım yerden 3 yıl önce haftada 20 tl kazanarak şimdiye 60 bin kazandığım bir mesleği icra ettiğimi anlardın ve abarttığımı yere göğe sığdıramadığımı düşünmezdim yorumlarımda asla öyle kendimi abartmadım o kadar canın yanmış ki vuracak yer arıyorsun senin gibi eziklerin yeri belli sana özelden yazdıklarım sana 40 yıl yeter. Ağlaman geçtiğinde biraz kitap okumaya başlamanı öneririm.
- 1 yıl
@cglakinin arkadaş yardımcı oldu bana sağolsun düşündüğün gibi biri değil
- 1 yıl
@cglakinin ağlamaya devam et ne tür bir geleceği kaybettiğini asla bilemeyeceksin kendi kaderini mahvettin 😂
- 1 yıl
Ortada yanlış anlaşılma var aslında. Herkese açık yerde paylaşmak istememesini anlıyorum tabii fakat özelden sorabilirdiniz 😊. Ben bizzat kendisi ile konuştum ve yaptığı iş öyle dolandırıcılık değil anladığım kadarıyla. Kendi ekmeğinde o da... Tartışmak çözüm değil, lütfen ✨
- 1 yıl
Bana değil giren zaten Euro para kazanıyorum ben yurt dışı da yaşıyorum ama senin ülken ekonomik krizde ve bu insanlara umut sattın asıl sana yazıklar olsun
- 1 yıl
ne iş yapıyosunuz😭
- 1 yıl
@Papatyaadası çocuk gerçekten yardım ediyor
- 1 yıl
@Urannsyss aynen, bana da çok güzel fikirler verdi. Yiğidi öldür hakkını yeme
- 1 yıl
@Urannsyss etsin ama buralarda köşe kapmaca laflarla insanları rahatsız etti.
- 1 yıl
Maaşın yükseliyor yatırım yap her ay bütçeni iyi kontrol et borç yapma yaptıysan öde altın al.
Genç bir Kızsın Kız olmak kolay değil Bir çok Erkek Seni arzulayacak Bir çoğu seni sevdiğini söyle yecek
Keşke Aşk ı bula bilsen ama Aşk senin zafın Seni Zaafların dan yaralıyacaklar Sana Ruhun da ki O masum Kız çocuğu olduğun için Tüm kusurların ile Sevmiyecekler Onlar seni bir et parçası olarak görecek.
Acı gerçek ler Sen Savaşacak sın Kücüğüm Duâlar a sarılacak Adım adım Büyüyeceksin
Bu Hayatta Yapa yanlız olmak dan korkma sakın Seni Her şey den çok Seven Sana sen olduğun için Gözünün içine bakmadan Seni görmeden Seven seni Allah a emanet eden Bir aciz kul var14 Yorumla- 1 yıl
Abi sen ne güzel konuşuyorsun ya.
- 1 yıl
🤣🤣🤣
İşini yap paranı kazan ve evine git. İnsanlar iyi olsun, sohbet edelim, muhabbeti saran tipler olsun diyerek girdiğin her işte ayağını kaydırmaya çalışan sinsi tipler karşına çıkacak ve en samimi olduklarının gerçek yüzünü görünce düşman olacaksınız sıfır huzurla ayakların geri gide gide işe gideceksin. Çay servisi yaptığın yerde en azından pozisyon koruma mücadelesi vermezsin. Arkadaşlıklarını da dışardaki hayatında bırak o da olmayıversin. Sen paranı kazan birikim yap önüne bak boş ver.
53 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız ama bu meslekte hep yaş gurubu +45 gibi resmen enerjim çekiliyor insanlarında ortamında tuhaf bir enerji var gibi geliyor
1 yılNe güzel kimseyle muhattap fazla olmuyorsun. Bizim idari bölüm hep rekabet. Piyasanın üstünde maaşlar dönsede kimin umrunda bende dahil. Huzur ve mental sağlık önemli olan.
Pozisyonun için maaşın iyi bu arada.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKnk aynı maaşı alıyorum ve markette kasaya reyona temizliğe bakıyorum üstüne kasada yeterli 25 krş vs koymadıkları için günlük açıkları da cebimden kesiyorlar. Yaza kadar idare edicem bende sonra otelde çalışmayı düşünüyorum neyseki dilim var.
20 Yorumla
1 yılHangi şehirdesin şimdi istanbuldaysan o para pul olur Tabiki az muhtemelen çok daha iyi bir işi bir iki günde bulursun. Ama ortalama bir Anadolu şehri için fena sayılmaz. E bir de donanım olayı var. Bu bilgi bu soru için yetersiz.
010 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@Lipia kasiyere 45 veriyorum. Tamam 6 gün çalışıyor ama sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturuyor. Yıllarca ben de farklı yerlerde çalıştım ancak hiç bir zaman yaptığım işi değersiz görmedim. Anladığım kadarıyla elinden iş gelmeyen biri değilsin. Bence önce daha yüksek maaşları hak ettiğine inanmalısın. Sen inanmadıktan sonra işverenini hiç inandıramazsın.
- 1 yıl
Kendi alanimda iş bulamiyorum bulduklarım da az veriyor bide tecrübem yok diye istemiyor. Asgari ücret teklif eden yer bile almadı kan alacakmişim benim görevim kan almak değil biz okulda bunun eğitimi almadık kan tutuyor beni bide. Ona rağmen tamam yaparım dedim ama dönüş olmadı. Kasiyerlik de yaptım okurken. Baristalik da yaptım ama hepsi asgari ücret veriyordu.
- 1 yıl
@Lipia özel durumun için %100 net bir çözüm söylemem imkansız. Genel şeylerden bahsediyorum. Bir mesleğin ve bir eğitimin var iş tecrüben farklı da olsa var. Girdiğim hemen her işte kısa süre içerisinde ya müdür benzeri sorumluluk ve maaşım oldu ya da o işe ortak oldum ya da bir benzerini kurdum. Hangi işi yapmak istersin bilmiyorum. Ama önce çok daha iyi bir maaşı ve mevkiyi hak etmeli ve hak ettiğine inanmalısın. Gerisi geliyor. Mevcut bilgi ile anca bunu diyebilirim
- 1 yıl
@Lipia bence yanlış şekilde iş arıyorsun. Çünkü gerçekten böyle işler var. Gene bildiğim yerden söyleyeyim hemen. Ben 6 ay kasiyer aradım. Aklı başında eli yüzü düzgün güvenilir müşteriyle diyalogta sorun yaşamayacak. Herhangi bir zaman iş ararken 2 günden fazla aramıyorum. Çünkü emin ol işverenin işçiye ihtiyacı işçinin işe olan ihtiyacından fazla
- 1 yıl
Eğitim & Kariyer konusunda 676 cevap paylaştı. İmkanı yok çay servisi yapan birinin bu kadar maaş alması. Çay dışında başka şeyler servis ediyordur 👹
30 Yorumla
1 yılİşinizin ne olduğu önemli değil herkes bir şekilde hakkı ve helaliyle para kazanmak zorunda ve onun içinde uğraşıyor. Siz işinizi mi beğenmiyorsunuz yoksa iş ortamını?
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 491 cevap paylaştı. Bütün gece kamyon indiriyorum 18500 alıyorum şöyle bir iş bulamadik
40 YorumlaTebrik ederim ileriye dönük kariyer planınız nedir acaba. Mesela ben güvenlik görevlisiyim, gladionun içine sızıp pkk ve uzantılarını bitirmeyi düşünüyorum.
00 YorumlaNe yaparsan yap helalinden yap en doğrusunu yapıyorsun sonradan is değiştirmek istersen daha iyisini bulursan çıkabilirsin tabi,
kolaylıklar dilerim.00 YorumlaSana tek tavsiyem iyi iş bulmadan çıkma ve şunu göz önünde bulundur maaşı iyi ama rahat mı oda önemli bence iş karşılaştırması yaparken bunlarıda göz önünde bulundur olur mu
00 Yorumla
1 yılYaptığın işe göre iyi olabilir yani o 25 bin senin yaptığın için 10 katı iş yükü çeken insanlar var şükret bence
10 Yorumla
u 1 yılOha bunu ben de yapıyorum evde ve hiç o kadar almıyorum :D
22 Yorumla- 1 yıl
- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
1 yılİşinin kıymetini bil, güzel iş, kafa yorulmaz. Beden de yorulmaz pek. Stres yok. Telefon serbesttir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunda önemli olan işin zorluğu ve oradaki ortamın. Sonuçta maaşın iyi mi bunu ancak sen bilirsin. Deneyimsiz olmama rağmen bana supervisor pozisyonu için 23 teklif edilmişti. Reddettim çünkü işte yıpranacağım barizdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOkul durumunu bilmiyorum ama ben kendimi geliştirerek donanımlı bir şekilde eğitim hayatımı dolu dolu geçirip mezun oldum ve hemen iş buldum. Buna rağmen şu an 28 bin alıyorum. Çay dağıtarak 25 bin alıyor oluşun süper
01 Yorumla- 1 yıl
Adaletsizlik
1 yılDiploma ve eğitim durumu nasıl? daha önce farklı işlerde tecrübe kazandın mı? Bunlara göre değerlendirmek iyi olur.
00 Yorumlaşu an çalışmaya devam edip ayrıyetten iş arıyabilirsin yaşın genç kendini geliştirip yükselebilceğin işler kovala
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 431 cevap paylaştı.
1 yılşu an ki şartlarda güzel maaşın var bence değiştirmeyi düşünme
10 Yorumla
1 yılBi çay servisine 25bin veren o koca yürekli bonkör işyeri neresiymiş?
00 Yorumla
1 yılÖzelde calısan yeni öğretmen bile senden daha az alıyor düşün
00 Yorumlaİşin içeriğine göre maaş iyi. Asgari ücretten fazla vermez hiçbiyer bu işe
00 YorumlaNe güzel işte, teksen ve evin varsa belki yeter ama çalışman zaten güzel bir şey.
00 Yorumla
1 yılAsgari ücretlinin yanında öp de başına koy gibi bir şey, iyi mi diyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah bereket versin
Neler yapabilirsin nasıl daha kalifiye iş yapabilirsin düşübmek lazım
Birikintin ve temelin varsa belki okumayı, aynı zamanda part time çalışmayı düşğnebilirsin
Yaşın genç
Çay servisi mesleğinde ne kadar ilerleyebilirsin düşünmek lazım..
00 Yorumla
1 yılTOKİ müşavirlik firmalarında teknikerler 30 bin lira alıyor. Gerisini sen hesap et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFabrikada bi süre ben de çalıştım işçi olarak ama akşama kadar kollarım koptu parmaklarım çok acıdı, hem de asgarî ücrete çektim bu çileyi, işin rahatsa insanları boş ver paranı al keyfine bak
00 YorumlaBence iyi maaş iş iştir seni rahatsız etmiyorsa. Bi yandan daha iyi iş araştırsın olmadı..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu bir meslek sayılmaz. Ama önemli olan SGK priminim ödenip huzurlu, yıpratıcı olmayan bir işyeri ortamında çalışmak. Zaten yılbaşından sonra bir zam daha yaparlar
00 Yorumla
1 yılBence mesleğin çok iyi bir meslek. Ve aldığın parada İnşalah sana yetiyordur. Diye umud ediyorum. En çok yapmak istedim meslekten birtanesidir. Başarılar.. Not: CHEFIM.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla benden iyi alıyon ben aynı işi yapıyom 19 alıyom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBi arkadaşım spa bölümünde çalışıyor ve 70.000 tl maaş alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni mezun bir mühendis olarak aynı parayı alıyorum bence şükret.
01 Yorumla- 1 yıl
Branş
1 yılKendine şunu sor para kazanmak için mi calisiyorum yoksa olmak istedigim biri olmak icin mi calisiyorum eger bunda kendine durust olursan hersey cozulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeb mühendis halimle 30 000 alıyorum kır kıçını otur bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin yaşının işi değil o. Değiştirmeye çalış. Uzun ömürlü olmaz senin için.
00 Yorumla
1 yılBaya iyi kazanıyorsun. Çayın demi ve müşterinin üzerine dökmeme haricinde hiç sorumluluk yok. Baya iyi iş.
10 Yorumla
1 yılİstanbul ili sınırları içerisindeysen iyi değil. İstanbul il sınırları dışarısında aristokrat hayatı yaşarsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUlan asgarî ücretle çalışıyoruz fabrika ortamı sevmiyormus çık abi sen içten neden bunu yazma gereği duydum ki tamam en çok sen alıyorsun çay dağıtıp çok para alıyor oha çüş aferim sana ne dememizi bekliyorsunki anlamıyorum
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılSana bakışları mı garip erkeklerin
10 Yorumla
1 yıltürkiye şartlarında gayet iyi bence sadece çay servisi yapıyosan
00 Yorumla
1 yılBence yaptigin iş kadar kaç saat calistiginda onemli kac saat calisiyosun gunde
00 YorumlaVarsa öyle bir meslek geçelim ben ağır işte 48 bin alıyorum
00 Yorumla
1 yılO paradan az fazla alan mühendis tanıyorum
20 Yorumla
1 yılBence gayet iyi
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılçay dağıtmak için iyi para alıyorsun
20 Yorumla Ücret az ama işe göre gayet iyi.
10 YorumlaÇalış bence iş iştir
10 Yorumla
1 yılÇay servisine yapıyon birde 25 bin vaybe
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYaptığın işten utanma gayet de güzel bir işim var
00 Yorumla
1 yılDaha ne istiyorsun ya yaptığın işe göre güzel para
00 Yorumla
1 yılBence dur cAlis
00 Yorumla
1 yılbence yine iyi veriyorlarmış
00 YorumlaHer yer asgari veriyorken iyi veriyorlar kal bnce
00 Yorumla
1 yılMaaşa göre idare etmeye değer.
00 YorumlaBence gayet iyi
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Gittiği yere kadar gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat