Merhaba , arkadaşlar
Tyt kimyadan periyodik sisteme geldim (yeni başladım) ayt kimyaya şu an başlayıp birlikte bitirmek mantıklı mı?
Tyt kimyadan periyodik sisteme geldim (yeni başladım) ayt kimyaya şu an başlayıp birlikte bitirmek mantıklı mı?
Cevap
5Cevap
direk başla bence
Zaman yönetimi yaptın mı?
Nasıl YKS Çalışmalıyım?
Evet, gün içinde 15 saat çalışıyorum;5 saat ayt mat, 4 saat bir fen dersi 30 dk paragraf kalan süre içinde ise ya geometri ya da tyt mat yapıyorum
Önce tyt kimyayı bitir ayt kimyaya zamanın kalır daha ekim ayındayız.
Öyle yapıcam zaten teşekkür ederim
Önce tyt konularını bitir
Yetişir mi peki sence
Hangi bölümü istiyorsunb
Uzay mühendisliği
Sıralamaları kaç bin?
Tyt mat orijinalden bitti ayt biyo yarılandı
Tyt fene çoktan başladım
Ayt Matta yeni başladım
Yüksek ya
Sıralamayı bilmiyorum ama puan en az 450
O zaman tyt konularını ocağa kadar tamamen bitirmeye bak. Tyt bitince haftalık tyt denemesi + tekrar bu süreçte düzenli ayt çalış. Bol tekrar bol soru çözümü biraz yorulursun ama yaparsın
Yorgunluk sıkıntı değil ya zaten 15 saat çalışıyorum ama yine yetmiyor kafayı sıyırıcam
Çoktan baslamaliydin
Diğer derslere ağırlık verdim. mat biyo vs
Biyo çok koaly
Bana zordu
Kıyamam sanaaaaaaaa hedef ne
Uzay mühendisliği
Uzay okuma çöp bölüm yavrum
Ablam Amerika'da oraya gidicem ondan istoyorum
Öff klavye bozuk kusura bakma
Onemli değilde uzay muhendisligi okunmaz çöp diyorum
Neden peki
Ben tıp istiyordum aslında ama elim titriyor diye vazgeçtim
Dünyada uzaya yatırım yapılmıyor çünkü onun yerine yazılım elektrik elektronik veya bilgisayar uçak bu muhendislikelri okuyabilirsin tipda olur
Yani olabilir bir kazanayım da gerisi gelir
Uzay yazma ama ODTÜ uzay muh mezunu arkadaşım şuanda asgariye makine mubednsiligi yapıyor
Bende orayı istiyordum ama bilmiyorum bi bu yks bitsin
Sen ne okuyorsun
İTÜ elohab okuyorum
O ne? Üzgünüm anlayamadım ya
İstanbul teknik üniversitesi elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum
Üniyi anlamıştım zaten :) bölümün çok güzel
Teşekkür ederim saolun
Rica ederim
Darısı senin başına
İnşallah, Allah büyük
Tabi Allah çok büyük umudunuzu yitirmeyin
Tabi
👏
Tyt konularını bitir önce
Bugün yoksa hep yarın dersin
Bugün başla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum yağmur_5002, kimya konusundaki yolculuğun oldukça heyecan verici! 🎓 Şimdi TYT kimya konularını tamamlamak için öncelikle temel konuları pekiştirmen önemli. Periyodik sisteme gelmişsin, bu harika! Ancak AYT kimyaya başlayıp devam etmek yerine, TYT konularını sağlam bir temele oturtman, sonrasında AYT'ye geçiş yaparken sana büyük avantaj sağlayacaktır. TYT'yi bitirip AYT'ye başladığında konuları daha rahat bağdaştırabilir ve bilgilerini daha iyi pekiştirebilirsin. 💪
Kendine güven, sürekli çalış, ama aynı zamanda dinlenmeyi de ihmal etme. Unutma, her şey aşama aşamadır. Genellikle TYT'deki kavramlar, AYT'de derinleştiğinden, şimdi öğrendiklerin ileride büyük işine yarayacak. Hep birlikte çalışmak ve paylaşmak da motivasyonunu yüksek tutar. Başarılar dilerim! ✨