Birazda faydalı şeyler paylaşalım mı bu burslara bir göz gezdirin öğrenci arkadaşlar?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Akbank gençlik akademisinde yer alan eğitimlere sık katılan birisi olarak.

Yine Onalrın eğitim ve burs destekli iştiraki
https://microfon.co/

dan bahsetmek istiyorum.

Burada bir çok kurumdan özellikle başta Akbanktan bir çok eğitime katılabilirsiniz

En son Akbank siber güvenlik uzmanlarından zoom üzerinden siber güvenlik giriş dersi giriş sertifikamı aldım.
Özellikle kadınlara yönelik geleceğe yönelik bir çok eğitim yer almakta doğal olarak erkekler giremiyor o eğitimlere :( herkese açık kurslar da zaman zaman yer alıyor.

Bunalrı geçersek burslara gelelim

Ekran son bitecek tarihlere göre şu anlık olanları ss aldım konuyu uzun uzadıya yazıya boğmak istemiyorum.

Güvenilir olduğu ve sabancı vakfına ait bir eğitim burs platformu olduğu için sizlerlede paylaşmak istedim.

İncelemek ve başvuru yapmak isteyenlere duyurulur...

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Birazda faydalı şeyler paylaşalım mı bu burslara bir göz gezdirin öğrenci arkadaşlar?