Ben ne biliyim küçükken falan hep oyuncu olmak istiyordum ailem izin vermiyordu ajanslara bavuruyrodum ailem engelliyordu hep.
Ben set ortamını küçüken 9 10 yaşında tattım. Bı öğrenci ödevinde oynamıştım. O zamandan beri ilgim var neyse sonra olmayınca 12 yaşımda falan Youtuber olmak istedim bayağı o yaşta montaj programı falan video editlemeyi öğrenmiştim. Derslerimde iyidi matematiğim falan. Ailem Youtuber olmayacada engel oldu her şey orada başladı derslerim bozulur diye falan kanalımi sildiler yetmedi ev internetini kapattılar. Haliyle liseye hazırlık sınavına çalışmadım adam akıllı internet falan yok. O nokta derslerim bka sardı. Zaten babam annem sağolamasin bir tane görüştüğümüz akrabamız yoktu. Yalnızdım hep. Öyle öyle. İşte 20 yaşıma geldim hala tıp kazanmak için sınava yeniden hazırlanıyorum. Bilmiyorum. Bı yandanda bu ünlülerin set ortamını falanda görmek hoşuma gidiyor. Cem yılmaz falan kamera arkaları. Tam benim ortamım gibi geliyor. Sizce ne yapmalı neye karar vermeli. Bi yandan oyuncu olursam iş bulamam bı gün şöhret olurum bı gün işsiz alkol depresyon falan başlar diye korkuyorum. Ne yapmalı hiç bı fikrim yok
Ben set ortamını küçüken 9 10 yaşında tattım. Bı öğrenci ödevinde oynamıştım. O zamandan beri ilgim var neyse sonra olmayınca 12 yaşımda falan Youtuber olmak istedim bayağı o yaşta montaj programı falan video editlemeyi öğrenmiştim. Derslerimde iyidi matematiğim falan. Ailem Youtuber olmayacada engel oldu her şey orada başladı derslerim bozulur diye falan kanalımi sildiler yetmedi ev internetini kapattılar. Haliyle liseye hazırlık sınavına çalışmadım adam akıllı internet falan yok. O nokta derslerim bka sardı. Zaten babam annem sağolamasin bir tane görüştüğümüz akrabamız yoktu. Yalnızdım hep. Öyle öyle. İşte 20 yaşıma geldim hala tıp kazanmak için sınava yeniden hazırlanıyorum. Bilmiyorum. Bı yandanda bu ünlülerin set ortamını falanda görmek hoşuma gidiyor. Cem yılmaz falan kamera arkaları. Tam benim ortamım gibi geliyor. Sizce ne yapmalı neye karar vermeli. Bi yandan oyuncu olursam iş bulamam bı gün şöhret olurum bı gün işsiz alkol depresyon falan başlar diye korkuyorum. Ne yapmalı hiç bı fikrim yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de senin gibiyim kanka. Ailem derslerim bozulur diye sürekli beni bilgisayar ve telefondan uzak tuttular. Fen lisesi mezunu olmama rağmen 2 yıldır ünversiteye gidemedim. Bu 3. yılım ve hala ders çalışma isteğim yok.
Bende fen lisesine başladım yatılı ve şehir dışında diye yapamadim
Ben de yatılı okudum kanka. Hangi şehirdeydin
Evlenmeyi düşünüyor musun
Ne alaka
Merak ettim
Yok