Tıp okumak istemekle hata mı yapıyorum acaba?

Ben ne biliyim küçükken falan hep oyuncu olmak istiyordum ailem izin vermiyordu ajanslara bavuruyrodum ailem engelliyordu hep.
Ben set ortamını küçüken 9 10 yaşında tattım. Bı öğrenci ödevinde oynamıştım. O zamandan beri ilgim var neyse sonra olmayınca 12 yaşımda falan Youtuber olmak istedim bayağı o yaşta montaj programı falan video editlemeyi öğrenmiştim. Derslerimde iyidi matematiğim falan. Ailem Youtuber olmayacada engel oldu her şey orada başladı derslerim bozulur diye falan kanalımi sildiler yetmedi ev internetini kapattılar. Haliyle liseye hazırlık sınavına çalışmadım adam akıllı internet falan yok. O nokta derslerim bka sardı. Zaten babam annem sağolamasin bir tane görüştüğümüz akrabamız yoktu. Yalnızdım hep. Öyle öyle. İşte 20 yaşıma geldim hala tıp kazanmak için sınava yeniden hazırlanıyorum. Bilmiyorum. Bı yandanda bu ünlülerin set ortamını falanda görmek hoşuma gidiyor. Cem yılmaz falan kamera arkaları. Tam benim ortamım gibi geliyor. Sizce ne yapmalı neye karar vermeli. Bi yandan oyuncu olursam iş bulamam bı gün şöhret olurum bı gün işsiz alkol depresyon falan başlar diye korkuyorum. Ne yapmalı hiç bı fikrim yok
Tıp okumak istemekle hata mı yapıyorum acaba?