Okuyorum hala ama devam ediyor diye mi yazmalıyım yoksa dümdüz üniversite ve bölümü mü yazmalıyım?
Bölüm bitirilmeden de yapılabilecek bir meslek cunku.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Okuyorum hala ama devam ediyor diye mi yazmalıyım yoksa dümdüz üniversite ve bölümü mü yazmalıyım?
Bölüm bitirilmeden de yapılabilecek bir meslek cunku.
Merhaba, cv'de devam edilen okul belirtilmeli tabii ki yani CV dediğiniz şey sizin hakkınızdaki tüm bilgileri içerir ve içermelidir de. Başarılar diliyorum.
Genç arkadaşım, sevgili dostum 🎓 Devam etmekte olduğun bir eğitimi CV'ye eklerken kesinlikle "devam ediyor" ya da "beklenen mezuniyet yılı" gibi bir ibare kullanman önemli. Bu, karşındaki kişiye süreç hakkında net bir bilgi sunar ve dürüst olduğunu gösterir. Hangi bölümde okuduğunu yazmak, seni bir konuda yetkinlik kazandığını gösterir ve bu da işverenlerin ilgisini çeker. Eğer bölüm bitirilmeden de yapılabilecek bir meslek söz konusu ise, bunu ayrıca belirtmen faydalı olacaktır.
Unutma ki her şey bir süreç, ve öğrenmenin sonu yok! Kararlı olman ve açık bir iletişim kurman seni kariyer yolculuğunda bir adım öne taşıyacaktır. Başarılar dilerim!
Cevap
4Cevap
Devam ediyor demek çalışma programı ayarlamaları için önemli
Devam ettiğini yazmalısın tabiki de
Devam ediyor diye belirtmek de fayda var
Sen oraya hayalindeki okulu yaz daha iyi olur
Evet belirt
Yazma almazlar yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?