Sevgilinin iyiliği için ayrılmak..

sevgilim çok çalışkandı.. endüstri mühendisliği okuyordu.. hayallerinin arasında daha iyi bir okula geçiş yapmak ve erasmus ile yurt dışına çıkmak vardı.. ben işletme okuyorum.. çalışkan biri değilim.. kendi vizyonum geniştir ama istediğim şey küçük bir yerde sevdiklerimle mutlu bir hayat yaşamak ve kendi kurduğum işletmemde hayatımı geçindirmektir.. sevgilim gibi, kariyer ve hırs peşinde koşan biri değilim.. birbirimizi çok seviyorduk aşıktık.. keza hala öyleyim.. ama bir süre önce ayrıldım.. kendimden nefret ettirerek ayrıldım.. doğru yaptığımı düşünüyorum.. çünkü benimle birlikte olsaydı geçiş yapmasına izin vermezdim.. erasmusa gitmesine izin vermezdim.. kariyer yapmasına izin vermezdim.. doğup büyüdüğüm yerde sımsıcak bir yuva verebilirdim sadece.. evet, dünyanın en güzel yerinde sıcacık bir yuva.. benim onun hayatını çalmaya ne hakkim var? onun hayallerinin önüne geçmeye ne hakkim var?

benim verebileceğim tek şey, oturmuş kişiliğim ve sağlayacağım güvendi.. sadece sormak istiyorum sokaktan geçen herkese.. doğru mu yaptım yanlış mi?
Sevgilinin iyiliği için ayrılmak..