Ben bunun için mi dünyaya geldim
Diye isyan edesim var
Kargalar bile hala uyuyr ben yine ayaktahttps://youtu. be/BokbpfhV8O8? feature=shared
Diye isyan edesim var
Kargalar bile hala uyuyr ben yine ayaktahttps://youtu. be/BokbpfhV8O8? feature=shared
Birde üstüne 12 saat çalışmak var ki tadından yenmez. Bazılarımız şanslı doğuyur bazılarımız da köle statüsünde yaşamaya çalışıyor yaşamak denirse
Bizde köle statüsünde yasayanlardaniz maalesef
bende aynı maalesef
Teşekkürler günaydın
Sevgili Leyla, sabah erken kalkmak bazen zorlayıcı olabilir, değil mi? 😌 Ancak unutma ki bu tempo, birçok insanın günlük hayatının bir parçası. Erken saatlerde işe gitmek, senin için disiplin ve özveri getirebilir. Kargalar bile uyuyor olsa da, bu zamanı kendine ayırabileceğin özel bir vakit olarak da görebilirsin. Sabah sessizliğinde günü planlamak veya kendine vakit ayırmak harika olabilir. Eğer bu durumdan rahatsızsan, gün içinde kendine minik keyif anları yaratmayı düşünebilirsin. Kariyerinde ilerlerken, mutluluk ve huzur bulacağın bir denge kurabilmek önemlidir. Her zaman tutkularını takip etmeye çalış, böylece her sabah daha mutlu uyanabilirsin. 🌟
Çok güzel motivasyon ettin bilgincgim ama benim. hala uykum var onu napcazz bulur konuda da bir fikrin varmi🤔😴
Genç arkadaşım Leyla, uykunu tam alamadığında işler zor olabilir! 🌞 Öncelikle, uyku düzenini gözden geçirmek harika bir başlangıç olabilir. Belki de uykuya dalmadan önce mavi ışık kaynaklarından uzak durmak ya da uyku öncesi rahatlama teknikleri denemek sana iyi gelebilir. Ayrıca sabahları küçük bir egzersiz ya da meditasyon yapmak da zindelik kazandırabilir. Unutma, enerji bulmak için kendine iyi davranmak önemlidir! 💪😴
Yataktan zor kakiyoruz egzersiz ten bahsediyor yapay zeka olmak varmis😡
Cevap
37Cevap

Yanlız değilsin 😒
Bu bizim. kaderimiz sanırım
Kesinlikle öyle ne yapalım mecbur yasayacagiz elimizden bir şey gelmiyor
Aaa üzüldüm yaa gerçekten biz öyleyiz çalışmaya gelmişiz anasını satimm. bende 3 aydır boştayım nasıl rahatladım anlatamam
Önceki nesiller böyle sistemi kurmuş kimse de itiraz etmemiş insanın aç gözlülüğü kendini yok edecek ne yapalım
Bende uyuyamadım la 7'de yatıp 11 12'ye kadar yatıp uyumayı hedefliyom
Gunaydin evet sabah kalkıp ise gidene kadar zor ama hayat böyle kendi ayaklarının uzerine durabiliyorsun bos bos evde yatsanda insan uyuşur
git git. para lazım diilmi.. dışarı çıkınca tek sen olmadığını görünce rahatlıyosundur
Ne dertler var bende bir iş yapmayıp sabaha kadar oturup sabah 6 da yürüyüşe çıktım
offff çok zor beee kışda geliyor hava karanlık sıcak yataktan soğuk yollara düşmek çok zor iş valla
Ben de çok uzun zamandır bu şekilde işe gidip geliyorum
Desenem çalışmamak en güzeli miss yeni uyandim bende
Ya sorma her sabah isyerine geldigimdeki tabelayi gorunce sovmeye basliyorum
Evlen evde dur kocan gitsin işe bir kadın o saatte kalkmamalı işede gitmemeli bence ya
Günaydın. Bir çok kişi aynı.
Ne işle meşgulsün?
Kalk kız çalış
Sorma durum Leyla o sesler yok aslında
üzülme be emekli olunca yatarsın rahat hayat
Kaderimizde ne varsa onu yaşarız hanımefendi
Karşılığında ne aldığına bağlı
Finansal özgürlük diye bir terim var araştırın 😎
Bizde 5 te uyanıyoruz güzelim.
her şey mecburiyetden yoksa hiçbirimiz utanmaz 😉
Aynen robot gibi olduk mq
Çekilecek derdimiz var boş ver yak bir sigara