Eğitim & Kariyer Sabahın bu saatinde işe mi gidilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Günaydın bu arada Güncellemeler+1 yıl Bu soru niye süper soru seçildi Sabahın bu saatinde işe mi gidilir? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 702 cevap paylaştı. Stajer zamanimda 1.5 saat yol cekerek 7 de mesaiye yetisirdim.Sen bayag bayag oglencisin 😜Hadi hadi usenmek yok.Sukret ne guzel isin var. Sagliklisin ve gidebiliyorsun. Gunun guzel gecsin emekci kadin 💙😇🙏 1 2 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Allah razı olsun abla güzel Yorumla angelofthecity +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf 💙💙👍😇 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. Ben Sabah daha cok aktifim onun icin iyi buluyorum 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sabah erken kalkıp hazırlanıp evden çıkmak zorunda olan insanlara üzülüyorum. 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Seni bu saatte uyandıran hayat bize neler yapmaz 🚬 0 1 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Sigara yak yak Yorumla
NeOlacakBuHayatBöyle Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sorunu okurken osurdum ve kokusu burnuma ulaştı ben işe gitmiyom 0 5 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Alaka seviyesi kskdkfk Yorumla NeOlacakBuHayatBöyle +1 yıl o nabtını söylüyo bende söledim Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Evet buda senin işin Yorumla NeOlacakBuHayatBöyle +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf ayn Yorumla NeOlacakBuHayatBöyle +1 yıl popom kasınıyo şimdi kaşıcam sağ lobu Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Doğru diyosun daha erken gitmen lazım. Kalk geç kaldın 0 1 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Ne geç kalması baya erken gidiyor Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben erken uyanmaya karşıyım 1 1 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Aynen öyle geç uyanıp ise gitmek gerekiyor Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gidiyoruz napalım mecbur ,🥺 4 1 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Gitme boş ver Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gidiliyor bak örneğin sen:) 0 7 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Aynen bence sende ise gidebilirsin Yorumla Sıradan33 +1 yıl Bende gideceğim tabii sen gidiyormusun Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Yok sen benim yerime de gidersin iş adamı Yorumla Sıradan33 +1 yıl Sen niye triplisin onu anlasam Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Yok tripli değilim jvvguuh trolluyorum aslında tripli yansıyor heralde özür dilerim Yorumla Sıradan33 +1 yıl Başarılısın dewamke Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ simardim Yorumla
Bilmiremjsjdeijdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 100 , eic 100% +1 yıl Günaydın gidiliyor maalesef 😭 0 9 Yorumla Kenank07 +1 yıl Ayyy kiyamam sana ben 😅Sen bide benim gibi hiç işten cikmayanlari düşün daha iki saat var nöbetin bitimine 😬 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl @Kenank07 ben ise gitmiyorum ki evdeyim kskdkd Yorumla Kenank07 +1 yıl Dışardan bakınca sanki ise gidiyor gibisin ama 😅😅😅 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl @Kenank07 demi öyle Vibe veriyorum iş kadını gibi Yorumla Kenank07 +1 yıl Değil misin 🤔 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl @Kenank07 değilim bir ara çalıştım da artık çalışmıyorum illallah geldi ya çok zordu bu seferki iş Yorumla Kenank07 +1 yıl Meslek ne tam olarak ki 🤔Yazsana bana tekip edersen konuşalım Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl @Kenank07 mesleğim yok vvvjvuvyvtyb üniversite ye bile gitmemiş insanım Yorumla Kenank07 +1 yıl Olsun genede takip edebilirsin 😅 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 369 cevap paylaştı. Mecbur gidiyoruz hatta şu an trafikteyim🤦🏽♂️ 0 1 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Olsun be iş adamı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sorma bende bu saattte dönüyorum 0 2 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Allah yardımcın olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf sağol teşekkür ederim Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İstifa et. 0 3 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Çok güzel öneri ya az teselli vereydin ycvuvuvu Yorumla 34Constantine +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf teselli edince işe gitmemiş mi sayılacaksın. İstifa et istifa Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl KVLVKJVLCULPUFUFPUFP Yorumla
Yusuf_Nur25 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Gidilir niye gidilmesin 0 1 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Gidilmiyormus demekki Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İşin nedir 0 1 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl İşi iş Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. İşim olmaz 🤪 0 9 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Ne güzel işsiz kskdkd Yorumla u tenedos +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf yok işliyim Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Hangi işlisin Yorumla u tenedos +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf uzaylı imalat sanayi Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Vay bende uzayliyim anlarım o işten Yorumla u tenedos +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf SSK var mı o önemli bah Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Var az bir şey erken giriş yaptım 16 yaşımda Yorumla u tenedos +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf iyi yapmışsın seneye emeklisin Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl İxficfcficfigccgcog Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Günaydın 0 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İyi geceler 0 7 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Geceler mi Yorumla İndifference321 +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf geceler haram oldu bak bu aralar Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Daha da kanmam basit o numaralar Yorumla İndifference321 +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf seni unuttum kapandı yaralar Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl İstersen arama kapalı kapilarrrrr Yorumla İndifference321 +1 yıl @Bilmiremjsjdeijdjf aferin lan Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşim olsa da gitsem 1 2 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağ ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Stajer zamanimda 1.5 saat yol cekerek 7 de mesaiye yetisirdim.
Sen bayag bayag oglencisin 😜
Hadi hadi usenmek yok.
Sukret ne guzel isin var. Sagliklisin ve gidebiliyorsun.
Gunun guzel gecsin emekci kadin 💙😇🙏
Allah razı olsun abla güzel
@Bilmiremjsjdeijdjf 💙💙👍😇
Ben Sabah daha cok aktifim onun icin iyi buluyorum
Sabah erken kalkıp hazırlanıp evden çıkmak zorunda olan insanlara üzülüyorum.
Seni bu saatte uyandıran hayat bize neler yapmaz 🚬
Sigara yak yak
sorunu okurken osurdum ve kokusu burnuma ulaştı ben işe gitmiyom
Alaka seviyesi kskdkfk
o nabtını söylüyo bende söledim
Evet buda senin işin
@Bilmiremjsjdeijdjf ayn
popom kasınıyo şimdi kaşıcam sağ lobu
Doğru diyosun daha erken gitmen lazım. Kalk geç kaldın
Ne geç kalması baya erken gidiyor
Ben erken uyanmaya karşıyım
Aynen öyle geç uyanıp ise gitmek gerekiyor
Gidiyoruz napalım mecbur ,🥺
Gitme boş ver
Gidiliyor bak örneğin sen:)
Aynen bence sende ise gidebilirsin
Bende gideceğim tabii sen gidiyormusun
Yok sen benim yerime de gidersin iş adamı
Sen niye triplisin onu anlasam
Yok tripli değilim jvvguuh trolluyorum aslında tripli yansıyor heralde özür dilerim
Başarılısın dewamke
Teşekkür ederim ☺️ simardim
Günaydın gidiliyor maalesef 😭
Ayyy kiyamam sana ben 😅
Sen bide benim gibi hiç işten cikmayanlari düşün daha iki saat var nöbetin bitimine 😬
@Kenank07 ben ise gitmiyorum ki evdeyim kskdkd
Dışardan bakınca sanki ise gidiyor gibisin ama 😅😅😅
@Kenank07 demi öyle Vibe veriyorum iş kadını gibi
Değil misin 🤔
@Kenank07 değilim bir ara çalıştım da artık çalışmıyorum illallah geldi ya çok zordu bu seferki iş
Meslek ne tam olarak ki 🤔
Yazsana bana tekip edersen konuşalım
@Kenank07 mesleğim yok vvvjvuvyvtyb üniversite ye bile gitmemiş insanım
Olsun genede takip edebilirsin 😅
Mecbur gidiyoruz hatta şu an trafikteyim🤦🏽♂️
Olsun be iş adamı
Sorma bende bu saattte dönüyorum
Allah yardımcın olsun
@Bilmiremjsjdeijdjf sağol teşekkür ederim
Pazar işe mi gidion
Aynı dert bendede var
İstifa et.
Çok güzel öneri ya az teselli vereydin ycvuvuvu
@Bilmiremjsjdeijdjf teselli edince işe gitmemiş mi sayılacaksın. İstifa et istifa
KVLVKJVLCULPUFUFPUFP
Gidilir niye gidilmesin
Gidilmiyormus demekki
İşin nedir
İşi iş
İşim olmaz 🤪
Ne güzel işsiz kskdkd
@Bilmiremjsjdeijdjf yok işliyim
Hangi işlisin
@Bilmiremjsjdeijdjf uzaylı imalat sanayi
Vay bende uzayliyim anlarım o işten
@Bilmiremjsjdeijdjf SSK var mı o önemli bah