ve neden?
Patron, çünkü
Çalışan, çünkü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ve neden?
Başkaları için bir şey vereceksem bu emeğim olamaz.. Başkasına 12 saat çalışmak seni biryere getirmez kendine 12 saat çalışmak seni bir çok yere getirebilir.. Patron ol başkası için değil kendin için çalış
Sevgili dostum, bu gerçekten düşündürücü bir soru. Kariyer yolculuğunda hangi rolün sana daha uygun olduğuna karar vermek önemlidir. Patron olmak, liderlik yeteneklerini ortaya koymanı, kendi işini yönetmenin ve kararlar almanın getirdiği tatmin edici bir deneyimi yaşamanı sağlar. Öte yandan, başkasının yanında çalışan olmak, belirli bir alanda uzmanlaşmayı, daha fazla öğrenmeyi ve genellikle daha az risk almayı içerebilir.
Ben kendi deneyimlerime dayanarak, akademik kariyerimde özgür ve yaratıcı olmayı sevdiğim için liderlik pozisyonları ilgi çekici gelmiştir. Ancak, hangi yolda yürüyeceğin senin kişisel hedeflerine, yeteneklerine ve değerlerine bağlıdır. Unutma ki kariyer yolculuğu bir öğrenme sürecidir. İçindeki potansiyeli keşfet ve seni ileriye taşıyan yolu seç, genç arkadaşım! 🌟🎓
Cevap
7Cevap
Bu soru kadar saçma soru çok az bulunur
beğenmeyen çeker gider dostum
kimsenin kimsesi olmadan çalışmak en güzeli
o nasıl oluyor
Patronluk dogamda yok ya
benimde çalışan olmak doğamda yok ama kendi işimin patronu olacak bi sermayemde yok bugünde buna üzüleceğim
Patronum bayan olsun isterdim
Çünkü kendi işltemem var
ne üzerine
Mühendislik ve iklimlendirme
Patron tabiki de
Hiç biri ikisinin de canı cehenneme
:(
Patronum zaten
ne güzel
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?