Meşgul bir anne ya da öğrenci olarak kendi iş planını sıfır riskle hayata geçirmeye veya beyaz yakalı olarak kendine ek iş fırsatı yaratmaya hazır mısın?
Seni, kendi işinin sahibi olmaya davet ediyoruz! 🌟

“Nasıl olacak bu?” dediğini duyar gibiyiz. Hemen cevaplayalım!
Oriflame olarak bir kozmetik şirketinden daha fazlasıyız… Bizi harika yapan sadece ürünlerimizin kalitesi değil, değerlerimiz.
Yaptığımız her şeye rehberlik eden değerlerimizle, daha iyi bir dünya yaratmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Seni de marka ortağımız olup bu harika topluluğun bir parçası olmaya, girişimcilik hikayeni yazmaya ve başarabileceğin harika şeyleri keşfetmeye davet ediyoruz. Hemen detaylı bilgi al!

Marka ortağı olduğunda Oriflame sana neler sunuyor?
💚 Bağımsızlık! Çalışma saatlerini ve yerini kendin belirleyerek yaşam tarzına uygun iş modelini yaratabilirsin. 🥰
💚 Daha fazla kazanç! Arkadaşlarını ve aileni Oriflame’e katılmaları için davet ederek ekibin büyüdükçe daha fazla kazanabilirsin. Ücretsiz eğitimlerle hep yanında olacağız. 👩🏫
💚 İndirimler! İsveçli bilim adamlarının geliştirdiği, bilimin ve doğanın gücünü sentezleyen Wellness by Oriflame’den harika cilt bakımı ve makyaj ürünlerine özel indirimlerle sahip olabilirsin. 😎
💚 Dünyayı dolaşma şansı! Paris’ten San Fransisco’ya, Afrika’dan Roma’ya düzenlenen uluslararası konferanslara farklı kültürleri deneyimleme şansı yakalayabilirsin. ✈️
💚 En önemlisi; sana ilham verecek, cesaretlendirecek ve başarıya ulaşmanı destekleyecek bir topluluğun parçası olacaksın. 🤜🤛
Hem güzellik hem de wellness ürünlerimizin ve üretim süreçlerinin daha sürdürülebilir olması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İklimi korumaya yönelik atılabilecek adımlara odaklanıyor, ormanları koruyor ve okyanuslar konusunda hassas davranıyoruz. Sıfır plastik mikro boncuklar, badem kabuğu, meyve çekirdekleri ve zeytin çekirdekleri gibi yalnızca doğal arındırıcılar ve içerikler kullanıyoruz. Son 10 yılda %76 oranında daha az karbondioksit salınımında bulunduğumuz gibi, tüm fabrikalarımızda %100 yenilenebilir elektrik, ambalaj ve kartonlarımızda ise %99 oranında geri dönüştürülmüş malzemeler kullanıyoruz. ♻️
Global bir güzellik topluluğun parçası olarak hayallerini gerçekleştirmeye hazır mısın? Cevabını bizimle paylaşmayı unutma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
314Cevap
Kendi işimin patronu olcam bi gün ama kim bilir kaç yaşında 🤣
merhaba dilerseniz çalışmalara hemen birlikte başlayabiliriz @Edameda06
İnşallah
belki 50 belki 60 olabilirmi :D
Kader kısmet:)
@oriflameozden iş konusunda bilgi alabilirmiyim
Elbette! İşte evden yapabileceğiniz çeşitli işler hakkında kısa bir bilgi:
1. Freelance İşler: Yazılım geliştirme, grafik tasarım, içerik yazma, çeviri, dijital pazarlama gibi birçok alanda freelance olarak çalışabilirsiniz. Online platformlar ve iş ilanı siteleri freelance iş fırsatları sunabilir.
2. E-Ticaret: Kendi ürünlerinizi veya başkalarının ürünlerini internet üzerinden satış yaparak gelir elde edebilirsiniz. Bir e-ticaret sitesi oluşturabilir veya mevcut platformlarda (ör. Etsy, Shopify) mağaza açabilirsiniz.
3. İnternet İçerik Üretimi: Blog yazma, video oluşturma, podcast yayınlama gibi içerik oluşturma yöntemleriyle internet üzerinden gelir elde edebilirsiniz. İlgi duyduğunuz bir konuda uzmanlaşarak ve değerli içerikler sunarak izleyici kitlesi oluşturabilirsiniz.
4. Online Eğitim: Yeteneklerinizi ve bilgi birikiminizi paylaşarak online dersler veya eğitim programları sunabilirsiniz. Örneğin, müzik, yabancı dil, fitness gibi alanlarda özel dersler verebilirsiniz.
5. Sanal Asistanlık: Şirketlere veya girişimcilere uzaktan destek sağlayarak sanal asistanlık yapabilirsiniz. Randevu yönetimi, e-posta yanıtlama, sosyal medya yönetimi gibi görevleri üstlenebilirsiniz.
6. Veri Girişi: Şirketlerin veya işletmelerin verilerini sisteme girmek gibi temel veri girişi görevlerini yaparak gelir elde edebilirsiniz. İş ilanı siteleri veya freelance platformları bu tür iş fırsatlarına erişmenizi sağlayabilir.
7. Online Anket Doldurma: Anket şirketlerinin sunduğu anketlere katılarak para kazanabilirsiniz. Bu tür platformlar size anketler gönderir ve tamamladığınız her anket için ödeme yapar.
8. Uzaktan Çalışma: Geleneksel işlerin birçoğu artık uzaktan çalışma seçeneği sunmaktadır. İşvereninizle görüşerek işinizi evden yapma olasılığını değerlendirebilirsiniz.
Bu sadece bazı örneklerdir ve evden yapılacak işlerin sayısı oldukça fazladır. İlgi ve yeteneklerinizi göz önünde bulundurarak size en uygun olan işi seçebilirsiniz. Ayrıca, iş fikrinizi gerçekleştirmeden önce piyasa araştırması yapmak, rekabeti değerlendirmek ve gerektiğinde iş planı oluşturmak da önemlidir.
Kendi İşinin Patronu Olmanın Artıları ve Eksileri
Eşim Oriflame'ın iş fırsatı sayesinde hem evde oluyor, hem de çalışıyor. Tam ona göre bir iş. Kendisi de çok mutlu bu yüzden evden çalışmak isteyen, ek iş yapmak isteyen ya da öğrenci olup kendi harçlığını kazanmak isteyen herkes için mükemmel bir şirket Oriflame. Bu iş fırsatı kaçırılmamalı benden söylemesi. Hem rahat, hem de kendi çalışma saatinizi kendiniz belirliyorsunuz, ayrıca yurt dışına da çıkabiliyorsunuz, daha ne olsun, bence bu fırsat kaçmaz 😉
Yurtdışında olan kişiler bundan yararlanabiliyormu peki?
Kendi işinin patronu olmak, çalışma saatlerini ve işyerini seçebilmek, kendi fikirlerini hayata geçirmek gibi avantajları beraberinde getirir. Ancak, girişimcilik yoluyla başarılı olmak zorlu bir süreçtir ve birçok zorluğun üstesinden gelmek gerekebilir. Bu nedenle, girişimcilik yolculuğuna başlamadan önce dikkatli bir şekilde planlama yapmak ve araştırma yapmak önemlidir.
Sonuç olarak ben isterim :)
Gerçekten bu fikirdeyseniz mesaj atın bana.
Bir zamanlar bu işi yapıyordum ailemin bir kaç üyesiyle birlikte. Gerçekten kazancı vs iyi herşeyden indirimli faydalanabiliyorsun. Ama sonradan sıkıntılar yüzünden vakit ayılamadım ve üyeliğimi sonlandırdım. Hâlâ aklımda katılmak var ama şu an değil. Umarım tekrar ailenizin içinde olurum Oriflame! ❣
Merhaba sizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız
Vaooo
Allah razı olsun. Sayenizde bıkıp usanmadan her ‘gece’ “evden nasıl para kazanabilirim”, “internetten para kazanmam mümkün mü” diye sorup yem atanların sorularına yapıştıracak bir linkim var. Teşekkürler
Hayalim evden çalışma. Çanakkale'de bir ev alıp orada yaşamak istiyorum ama sektör gereği de büyük şehirde olmak zorunda kalıyorum. Bu şekilde istediğim yerden çalışabileceğim bir iş için gün sayıyorum.
neden canakkale
Şehir hayatının yükümlülükleri maalesef daha sakin bir hayatı hayal etmeye yönlendiriyor
Ben öyleyim zaten istediğim de gidiyorum geçen öğlen 1 e kadar uydum 3 de gittim gede12 de dönecektim erken dönmek zorunda kaldım 10.30 da akşam döndüm işten iyi de kazandım kimse bana neden. Bu sayte geldim bu saatte neden gittin diyemez demez kendi işim
Peki benim gibi yurtdışında olan vatandaşlar için bu reklam ettiğiniz iş mümkün mü? Şayet mümkünse entereseyim yani ilgim var bu anons ettiğiniz ilana; şimdiden teşekkürler..
merhaba hangi ülkedesiniz işimizi yapabildiğimiz bir çok ülke mevcut tabi ki
@oriflameozden Fransa🇨🇵
Fransa da aktif değil maalesef oriflame @Sinirrr ancak Türkiye ye gelip gidiyorsanız ben yardımcı olurum size
@oriflameozden teşekkür ederim çok naziksiniz..
Ben üye olmuştum bi ara benim bi üstüm vardı yardımcı olan ona mesaj atıyordum katalog istiyordum ya da soru soruyordum ama cevap alamıyordum sonra öyle kaldı uğraşmadım
Merhabalar isterseniz yeniden birlikte çalışabiliriz
Teşekkür ederim ama şuanda istemiyorum
Marka ortağıyım hemde yıllardır. Ama dolardan dolayı artık kendim bile alışveriş yapamaz oldum her ürünün fiyatı çok arttı ama parfümler uçtu resmen. En azından benim bütçem yetmiyor artık.
merhaba çok haklısınız enflasyon nedeniyle her şeyin fiyatı yükseldi fakat bazı alışkanlıklarımızdan hala vazgeçemiyoruz kaliteyi ucuza almak mümkün değil
KS'da ilk kez böyle bir kategori görüyorum😍İş teşvikine bağlı kategorilerin olması gerçekten çok faydalı olmuş. Sunulan olanaklara da baktım. Gerçekten efsane güzel olanaklar var.
merhaba @Bahtıgüzel00 dilerseniz işimizin detayları hakkında daha fazla bilgi verebilirim size
@oriflameozden sevinirim :)
@Bahtıgüzel00 mesaj olarak tel no bırakırsanız hemen sizi bilgilendirebilirim
Mevzu güzel de bu işler günde birkaç saatini ayırarak, "hobi olarak" yapılarak başarıya ulaştıracak işler değil, değil mi?
tam tersine @carsngirls günde bir kaç saat ayırarak ve hedefli olarak istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.
Çalışmak değil de keşke bir marka çift yönlü fön tarağı üretse mandal gibi şekli olan v tarak. İnternettekiler plastik kırılıyor çok kötü dayanıklısı olsa keşke. Siz de üretebilirsiniz
Harika bir iş fırsatı hem güzelleşmek hem sosyalleşmek hem dünyayı gezmek hemde istediğin yerden özgürce çalışmak istediğin kadar kazanmak kazancınıda kendin belirlemek muhteşem bir şey
Ben asla yapamam ama bir deneyeyim en kötü kendi ihtiyaçlarımı alırım demiştim iyi ki demişim tavsiyem DENEYİNNN
Çok iyi derim. Girişimci olmak ayrı bir güzelliktir. Özgüvenli olmak gerekir. Ben başarabilirim demektir. En başarılı kişiler genelde girişimci olurlar
Bagimsiz calismak gibisi yok. Kesinlikle harika 👌🏻
Ne kadar ev hanımı varsa bu firmaların freelance elemanı olmuş zaten.
Gün geçtikçe gelişen KS mizle iş imkanı için güzel bi insiyatif kategoriyi görünce mutlu oldum. Emeğe sağlık 👏