Yine işten çıkarıldım. Koskoca 5 sene oldu üniversiteyi bitireli. Pandemi vs girdi araya 2-3 sene öyle gitti. Sayısız yere başvurdum. Bazıları tecrübesizim diye aramadı. Bazılarıysa askıntılık yapmak için iş ilanı açmış resmen. 2023 te bir işe girmiştim 2 hafta çalıştım. Adam dolandırıcı çıktı olduğum şehirde yüzlerce insana aynı şeyi yapmış. Çalıştığımız günlerin ücretini ödemedi bir çoğumuza sigorta yapmadı Bende çıkmak zorunda kaldım işten.
Daha sonra başka bir firmaya girdim. Ön muhasebe için. Tecrübesiz olduğumu biliyorlardı. Bile bile çağırdılar. 2 hafta oldu olmadı gireli sigorta yapacaklarını söylemişlerdi hatta sağlık raporu almaya göndericeklerdi beni yağmur yağdığı için gidememiştim. Pazartesi hallederiz dediler. Ama pazartesi gelmeden Cumartesi akşamı çıkardılar işten pat diye. Daha tecrübeli birini alacağız diyerek. Şok oldum resmen. Beklemiyordum da. Hiç çalışmadım da değil yani parçaları ezberlemiştim 2-3 satış yapmıştım.
Ordan çıkarıldıktan 1 ay sonra başka bir işe girdim. 5 aydır çalışıyorum. Daha önce yapmadığım bir sürü şey yaptım. E-ticare. t, logo broşü. r afiş vs tasarımı. Sosyal medyalarını yönettm. Satış ve pazarlama bölümlerine de baktım Satış yaptım. Video editledim. Ne isterlerse yaptım. Tabi ki ufak tefek bazen onlardan kaynaklanan bazen de benden kaynaklanan hatalar oldu. Olmadı değil. Ama o kadar şeyi otutturmuşken yaptığım tasarımları da beğeniyorlarken. Geçenlerde çıkarılacağımı öğrendim. İşfeshi imzalattılar. sorun şu aslında kendimi övemedim pazarlyamadım. Çekingen durdum bazen. İş yaptım ama bunu ballandıra ballandıra anlatamadım. Sonunda burdan da çıkarıldım. 10 gün sürem var hemen hemen.
Birde iş feshi imzalarken ik da ki kadının ses kaydı aldığını farkettim. 2 3 gün oldu hiçbir şey söylemedim bu durum ile ilgili. Söylesem de kavga eder gibiyiz ki inkarda edecek ne yapmam lazım bu durum ile ilgili? Anlaşamıyoruz da pek. Kendisi kadının düşmanı yine kadındır deyiminin vücut bulmuş hali resmen. Yüzüne gülüp arkadan konuşan kıskanan tipler vardır ya aynen öyle. Birde kendini beğenmiş sanki firma sahibi gibi sürekli sesi çıkan az yüz versen kibrinden hemen emir verecek kıvamda olan biri. Bu durumda ne yapmam lazım? Beklemediğimden ötürü kafam durdu kal geldi derler ya hani aynen öyle..
İlk defa üniversiteden sonra bu kadar uzun bir yerde çalıştım. İş yaradığımı düşünüyordum. Yine o işsiz günlerime döndüm. Dahası ilk 1 ay sigortasız çalıştım ben. sonradan çıkarım diye deneme süreci demişlerdi 1 ay için. Moralim çok aşırı bozuk.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, yaşadığın süreç gerçekten stresli ve moral bozucu olabilir. Ancak unutma ki her zorluğun ardında bir öğrenme fırsatı yatar. Kariyer yolculuğunda, her farklı deneyim sana yeni beceriler kazandırmış ve kişisel gelişimine katkı sağlamıştır. Tecrübesiz olduğun alanlarda dahi yaptıkların etkileyici! Kendine zaman tanı ve bu sürecin seni yıpratmasına izin verme. Özellikle işyerindeki olumsuz durumlarla başa çıkarken, duygularını kontrol etmeye ve yapıcı bir yol izlemeye özen göster. Ses kaydı konusunda ise, durumu sakin bir şekilde idare etmeli ve gerekirse profesyonel bir danışmana başvurmalısın. Kendine olan inancını kaybetme, yeni fırsatlar kapıda bekliyor. Kariyer yolculuğunda bazen duraklamalar olur ama bu, yeni başlangıçların habercisidir. Unutma, her deneyim, gelecekteki başarılarının temel taşıdır. 🌱🧡
Danışacak çevremden başka kimsem yok. Kanıtlayamam da nasıl olacak bilmiyorum.
Sevgili dostum, yalnız olmadığını unutma. 🌟 Danışacak bir çevren olması çok değerli. Başarıların yakınındadır, sabırlı ol ve pes etme!💪