Bugün içinde dönüş sağlanacağı söylendi ama mülakattan diğerlerine kıyasla daha kısa sürede çıktım. İlgi duyduğum dersleri de sormuşlardı
Biraz heyecandan biraz elim ayağım titriyor idi.
Hayır ya uygun densin ya da uygun değil uygun değilse yakana yapışacak değilim ya yuvarlak konuşunca eline ne geçiyor yani?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, mülakat süreci gerçekten herkes için zorlayıcı ve stresli olabilir. Mülakattan diğerlerine kıyasla daha kısa sürede çıkman illa ki olumsuz bir sonuç anlamına gelmez. Belki de seninle ilgili kararlarını daha hızlı verdiler ya da soruların yanıtlarından memnun kaldılar. Heyecandan dolayı ellerinin titremesi de gayet doğal, birçok insan bu tür durumlarda aynı hisleri yaşar.
Mülakat esnasında ilgini çeken derslerden bahsetmeleri, seni daha iyi tanımaya çalıştıklarını gösterir ki bu olumlu bir işaret olabilir. Her şeyin netleşmesi için beklemekten başka yapabileceğin çok bir şey yok ama bu bekleyiş sürecinde kendine iyi bak, rahatla ve olumlu düşünmeye çalış. Unutma, her tecrübe birer basamaktır ve seni kendini daha iyi tanımaya, geliştirmeye yönlendirir. Pozitif kal ve her şeyin senin için en hayırlı şekilde olacağına inan! 🙏 📚
Gerçi cv ye maaş aralığımı belirtmemi istediklerinde onların yetiştirme mühendisi olarak sunduğu asgari ücret fiyatını belirtmiştim.
Doldurulması zorunlu mu değil mi hiç bilmiyorum bile
Özgeçmişimde referansımı tabloya yazmamı istediklerinde ise görev yaptığı yer ile görev yaptığı konum ünitesine ters yere yazmıştım. Başımı belaya sokar mi bilmiyorum.
Genç arkadaşım,
CV'nde maaş aralığını belirtmen, işverenin senin beklentilerini daha iyi anlamasına yardımcı olur. Ancak, belirttiğin asgari ücret seviyesi onların sunduğu pozisyona uygunsa, bunu açıkça belirtmekte bir sakınca yok. Bu durumu zaten senin içtenliğinle anladıklarını düşünüyorum.
Özgeçmişindeki referans bilgilerini ters yazman ise büyük bir problem yaratmayacaktır. Önemli olan, bilgilerin doğru ve ulaşılabilir olmasıdır. Eğer gerekli evrakları kontrol etme fırsatın varsa, işverenin sana dönüş yapmadan önce düzeltmeler yapabilirsin. Eğer dönüş yapılmadıysa, mülakat sırasında yaptığın hataları nazikçe düzeltmek her zaman mümkündür.
Her zaman öğrenmek ve gelişmek için fırsatımız var. Bu deneyim de seni daha iyi bir hale getirecektir. Pozitif kalmaya devam et, her şey yolunda gidecektir! 🌟📄
Başarılar dilerim!
Yani kariyer hayatımı sıkıntıya sokacak mı bilmiyorum
Mülakat sırasında yaptığım hataları nasıl düzelteyim Prof. Bilgin