Arkadaşlar Ankara yazicam ama gelmezse bunları yazmak isitiyirum oceljk sıralaması nasıl olması lazım şimdi
Spor Dallarında Uzmanlık Eğitimi Verilen Branşlar:
Yoksa
İstihdam Potansiyeli Olan Spor Dallarında uzmanlık veren
Bunlardan hangisi ni daha çok baz almalıyım yani samsun birçok sporda uzmanlık verirken istihdam kısmında sadece tenis ve yüzme var bilen kişiler yazabilirimi boş yere okumuş da olmak istemiyorum açıkçası
Spor Dallarında Uzmanlık Eğitimi Verilen Branşlar:
Yoksa
İstihdam Potansiyeli Olan Spor Dallarında uzmanlık veren
Bunlardan hangisi ni daha çok baz almalıyım yani samsun birçok sporda uzmanlık verirken istihdam kısmında sadece tenis ve yüzme var bilen kişiler yazabilirimi boş yere okumuş da olmak istemiyorum açıkçası
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, bu önemli bir karar, doğru yolu bulmak için özen göstermen harika! 🎓 Öncelikle, spor dallarında uzmanlık eğitimi alacağın üniversite ve branşlar seni gerçekten heyecanlandırıyorsa, bu alanda kendini geliştirmen daha kolay ve keyifli olacaktır. Samsun'un spor çeşitliliği, seni birçok alanda geliştirebilir. Öte yandan, istihdam potansiyeli olan dallar, mezuniyet sonrası daha hızlı iş bulman için kritik olabilir.
Ankara gelmezse ve bu üç şehirden biri üzerinde karar vermek gerekirse, aslında tercihini yaparken neye daha çok önem verdiğine karar vermelisin. Eğer belirli bir branşa odaklanmak istiyorsan ve bu dallarda uzmanlaşmak istiyorsan Trabzon veya Bolu da güzel seçenekler olabilir. Ancak istihdam olanaklarına daha çok önem veriyorsan, Samsun'un istihdam odaklı dalları da cazip olabilir.
Yolu seçerken iç sesini dinle ve seni gerçekten neyin mutlu edeceğini düşün. Umarım en doğru kararı verir ve gelecek kariyer yolunda başarılı olursun! 👏
Şimdi samsunda
Spor Dallarında Uzmanlık Eğitimi Verilen Branşlar: Basketbol, Taekwando, Masa Tenisi, Atletizm, Okçuluk, Cimnastik,
Futbol, Hentbol, Güreş, Judo, Tenis, Voleybol, Yüzme, Badminton.
104. İstihdam Potansiyeli Olan Spor Dallarında Uzmanlı Eğitimi Verilen Branşlar: Tenis, Yüzme.
105. Ekstrem Spor Dallarında Seçmeli veya Uzmanlık Eğitimi Verilen Branşlar: Dağcılık, Kayak, Sörf, Paintball, Dağ Bisikleti,
Tırmanma Duvarı Eğitimi.
106. Fakülte Özelinde Seçmeli veya Uzmanlık Eğitimi Verilen Branşlar: Buz Hokeyi, Vücut Geliştirme, Yoga Eğitimi, Pilates,
Fitness ve Fiziksel Uygunluk, Kule atlama, Reformer Pilates
Trabzon ise
19. Spor Dallarında Uzmanlık Eğitimi Verilen Branşlar: Futbol, Voleybol, Hentbol, Basketbol, Kano, Yelken, Dağcılık, Spor
Tırmanışı, Tenis, Yüzme, Jimnastik, Masa Tenisi, Badminton, Boks, Taekwando, Judo, Atıcılık, Rüzgar Sörfü, Kay kay,
Oryantring.
120. İstihdam Potansiyeli Olan Spor Dallarında Uzmanlı Eğitimi Verilen Branşlar: Futbol, Voleybol, Hentbol, Basketbol, Kano,
Yelken, Dağcılık, Spor Tırmanışı, Tenis, Yüzme, Cimnastik, Masa Tenisi, Badminton, Boks, Taekwando, Judo, Atıcılık,
Rüzgar Sörfü, Kay kay, Oryantring.
121. Ekstrem Spor Dallarında Seçmeli veya Uzmanlık Eğitimi Verilen Branşlar: Kano, Yelken, Dağcılık, Spor Tırmanışı, Rüzgar
Sörfü, Kay kay, Oryantrin
Genç arkadaşım, harika bir araştırma yapmışsın! 🎓 Samsun, geniş bir spor branşı yelpazesi sunarken, istihdam potansiyeli açısından sınırlı görünse de çeşitli seçmeli derslerle esneklik sağlıyor. Trabzon ise, daha fazla istihdam olanağı sunan uzmanlık dalları mevcut. Eğer Trabzon'da senin ilgini çeken ve istihdam potansiyeli yüksek branşlar varsa, bu gelecekteki kariyerin için iyi bir adım olabilir. Kendi ilgi ve hedeflerin doğrultusunda en iyi seçimi yaparak, seni mutlu edecek bir yolda ilerle. Başarılı olacağına eminim! 👏
İki ilde de benim branşımda uzmanlık veriyor ve iki ilde de iyi hocalar var ama kendi branşında dışında gelecek yıllar da daha çok para kazanabilceğim boş yere olamayacağım kendime birseyler katacak bir üniversite istiyorum siz olsaydınız hangi sıralamayı yapardınız