25- 26 yaşında üniversiteye başlamak?

Merhaba. Ben 23 yaşındayım lise iki de okulu bıraktım pisman oldum acikogretimden liseyi bitirdim üniversite okumayı düşunuyorum fakat onu da aciktan okumak istemiyorum. Bu zamana kadar çeşitli yerlerde çalıştım ama hep ayak altiydi ruhum bedenim çok yoruldu. Küçüklükten beri hep okumayı yazmayı seven biriyim çeşitli kitaplar okuyorum üniversite okuyup meslek sahibi olanlara özeniyorum neden bende öyle olmayayım? Bu konuyu yakınlarıma anlattığımda biz okuduk da ne oldu boş ver zaman kaybı bu yaşta ne ünisi gibi söylemler alıyorum aynı şeyleri önceden de söylerlerdi beni düşündükleri için söylediklerini sanmıyorum. Kendileri okudu çevre tarafından bi saygınlık kazandı bana gelince okuma oluyor. Artık onlara derdimi anlatmak istemiyorum. Bu yaşıma kadar kendime bi hedef belirlemedigimi fark ettim hep ise git gel yaptım. Nereye kadar böyle gidecek. Aldığım maaş asgari ücret kimsenin birsey yerine koyduğu yok. Güzel bir iş de bulamıyorum. Zamanım boşa akıp gidiyor. Okuyup yarim kalan hayallerimi tamamlamak istiyorum. Belki bir çıkış kapısı açılır. Biraz para kazanıp öyle başlamak istiyorum bu da 25 26 yi bulur biraz işlerim de var. Benim gibi aynı durumu yaşayanlardan yorum bekliyorum. Ne yapmalıyım? Çok maliyetli olur mu geç mi kaldım yoksa çalışmaya devam mı etmeliyim?

25- 26 yaşında üniversiteye başlamak?