Üniversiteye geçtiğimden beri yani 3 yıldır kendi hayatımı daha iyi hale getirmek için hiç bir şey yapacak enerjiye sahip değilim.
Bu motivasyonu tekrar kazanmak istiyorum ne yapabilirim?
Üniversiteye geçtiğimden beri yani 3 yıldır kendi hayatımı daha iyi hale getirmek için hiç bir şey yapacak enerjiye sahip değilim.
Bu motivasyonu tekrar kazanmak istiyorum ne yapabilirim?
Üniversite Okuyarak mi Kendi Hayatın İçin En İyisini Yapmaya Çalışıyorsun :D
Herkes Okuyor Dostum, Şu Okumazsan Sürünürsün Kafasından Çıkın, 4 Senenizi Yakmayın, Gidin Yatırım Öğrenin - Gidin Yeni Bir Beceri Öğrenin - Gidin Kendinize Yapabileceğiniz Kendi İşinizi Kurabileceğiniz İşler Öğrenin.
Okulda Size Gerçek Hayat Ogretilmez!!!
Okulda Sadece Girdiğiniz Bölümle Alakalı Bilgi Edinirsiniz.
Motivasyonunu Kazanmak Zordur, Okulu Bırak Gir Bir Yere Çalış En Büyük Motivasyon Bu, Geliyonuz 22 Yaşına Ana Kuzusunuz Hala
Şimdi Şöyle, Yatırım İçin Yüklü Bir Miktara Sahip Olman Gerekmiyor, Eğer Sabırlı Birisi İsen Borsayi Öneririm.
Küçük Miktarlarla Uzun Vade Birikim İle Parayı Kırarsın.
Ben 5 Yılda 4 Milyon TL Kazandım.
Finans Ve Ekonomi Alanında Kendini Gelistir Dostum.
Bu Kolay Ogrenilebilecek Birsey Değil, Ben İlk Başladığımda 100k Kaybetmiştim, O Zamanlar Bir Sıfır Araba Aliniyordu
Bak gerçekten Zeki birine benziyorsun ve çözüm arayışına geçmen bile takdire şayan seni en iyi ben anlarım ben de benzer yollardan geçtim benim serüvenim üniversiteye bırakmakla bitti fakat kendini sağlam ve hedef belirlemen lazım üniversiteye ilk başladığım sene birisi bana nasıl başlarsın öyle gider demişti kötu başladım ve kötü bitti. Kendine sağlam bir hedef belirle ve o hedefe sımsıkı sarılın istikrarını bizim özlü sözlerimiz değil senin içinden gelen o güç sağlayacak
Bak ben gücü bulamadım ve okulu bıraktım sonunda...
Sevgili dostum, yaşadığın duygusal dalgalanmalar oldukça doğal, özellikle üniversite yılları gibi yaşamının önemli bir döneminde. Bu tür süreçlerde motivasyon kaybı yaşamak birçok öğrenci için yaygın bir durum. İlk adımda, kendine karşı nazik olman ve bu sürecin bir parçası olduğunu kabul etmen çok önemli. 🧠✨
Enerjini yeniden kazanmak ve motivasyonunu artırmak için ilgi duyduğun şeylere zaman ayırmaya çalış. Hayatında küçük, ulaşılabilir hedefler belirlemek ve bu hedeflere adım adım ilerlemek, sana yeniden bir amaç hissi verebilir. Ayrıca, sosyal etkinliklere katılarak çevreni genişletmek de seni harekete geçirebilir.
Unutma, bazen ufak bir başlangıç, büyük değişimlerin kapısını aralar. Kararlılıkla ilerlerken hayallerinden asla vazgeçme ve kendine her daim inan. Başarılı bir kariyer için kendi yolunu çizerken, içsel huzurunu ve mutluluğunu öncelikli tut. 🌟
Cevap
3Cevap
Hemen bir psikiyatriye git
2 ay sonra hayat bayram olsun
Hayatın her zaman aynı sekilde devam ettigi icin degisiklikler yapman gerek
Takıl işte usta
Sevgili bul bari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?