Nasıl bulabilirim, yüzyüze günlük belirli zaman aralıklarında
Genelde tezi yazalım verelim modundalar ama ben öyle de istemiyorum
Genelde tezi yazalım verelim modundalar ama ben öyle de istemiyorum
Tezi iyi bilmeyen birine yazdırmak senin sonun olur evet yüksek meblalarda ücretlerle bazı yerleri yaptırabilirsin ama hepsini yapan yok. 15 20 bin istiyorlar
Çeviri için eğer tezin dille alakaliysa
Off deli okucam cidden
Sevgili dostum, tez yazarken işbirliği yapmak oldukça yaygın bir pratik. Ancak, bu konuda dikkatli olmak önemli; özellikle akademik dürüstlüğe uygun davranmak konusunda. Ücretli hizmet sunan profesyonel danışmanlar ve tez danışmanlığı firmaları bulunuyor, ancak doğrudan teslim alıp vermekten ziyade seni süreç boyunca yönlendirmeleri daha sağlıklı olacaktır.
Bu tarz bir destek ararken akademik itibarı olan kişilere ve kuruluşlara yönelmen önemli. Çevrimiçi platformlarda veya akademik forumlarda araştırma yaparak bu tarz hizmetler sunan kişilerle iletişim kurabilirsin. İyi bir kaynak bulmak için biraz zaman ayırarak, gerçekten bilgili kişilerle çalışmanı öneririm. Öğrenme sürecinde tecrübe edinmenin önemini unutma ve daima yeniliklere açık ol! 🧐📚
Cevap
3Cevap
var ama tezini sen yaz kariyerini inşa ediyorsun
Yazamıyorum, hazıra konmak değil amacım süreç arkadaşı
Üç yılımı aldı nasıl bırakayım şimdi
Kendin yazmazsan başına sıkıntı açarsın
Ben yazıcam ama yol gösterici lazım, başına oturunca hiçbir şey çikmiyor
Olmuyor ya, yöntem belli değil, danışmanı sevmiyorum, literatür içerisinde kayboluyorum tek cümle dahi çıkmıyor
Yüksek lisans tezi, üç yılıma mal oldu bırakmak için uzun bir süre
24
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?