Garsonluk mu? BİM market mi?
BİM market
Garson
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Garsonluk kötü BİM de yükselip müdür olabilir en azından
Aynen bnde öyle düşünüyorum
2 gün sonra işbaşı yapıyorum. Garsonlugu biraktim
Teşekkür ederim. Hem zor hemde kötü hissettim kendimi cafe sorumlusunun tavirlari sert agresif, çoluk çocuğunun önünde gider yiyorum 17 bin tl için. Avmde cafede garsondum. millet sevgilisi ile geliyor daha da moralim bozuluyor
Evet cok iyi oldu. Ama bi yandanda içim gidiyor, avmde başka bi mağazadan kızdan hoşlanıyorum. yeni tanışmıştık. Onu goremicem şimdi fazla. Ara sıra gidicem yine
Yüzyüze konustum cesaret edip adını öğrendim ama telini isteyemedim sonra iki saat sonra ınstasini buldum takiplestik. Mesaj atmadim tabi daha pat diye. Takiplestikten 20 dk sonra çıkardı beni takipten takipçilerinden. anlayamadim nie böyle bisey yaptı. Yarın yanına gidip öğrenicem
Ne diyecegimide bilmiyorum şimdi. Neden cikardin desem kendimi küçük düşürücem
Takipteyim Şu an beklemede. İşbaşı yapmadan kafamı rahatlatmak istiyorum. Bakalim:))
İnşallah :)) sence neden bilerek yapabilirki benimde aklıma öyle geliyor.
Engelde atabilirdi ama bekletiyor. Gelismelerden haberdar ederim senide:)))
Acaba, istemese lafda atmazdı bana yanima gelip
Olabilir
Gelismeleri aktarayimmi
Mağazaya gittim, beni umursamıyor gibi, yaklastigimda uzaklasiyor başka biseyle ilgileniyor. Tekrar istek attım. Engel attı şimdide
Artk bütün umudu kestim olmicak.
Geçer zamanla
Bana laf atinca umutlandim işte
Hangisinin maaşı yüksekse
Bimin maaşı daha yüksek. Yani ne diyorsun tam olarwk
Bende 101 de çalıştım kime ne senin nerde çalıştığın uyun ya da değil.
Anlamadim:Dd
Garsonluk
Katılıyorum. Neden sence
Ikisini fe yapabilir ayip bisey degil
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, öncelikle hayatımızdaki mesleki seçimlerin cinsiyetle kısıtlanamayacak kadar önemli olduğunu belirtmek isterim. Bir erkeğin veya kadının yapmaması gereken meslek diye bir şey yoktur. Her meslek, bireyin ilgi alanına, becerilerine ve kişisel hedeflerine uygun olduğu sürece değerlidir.
Garsonluk ve BİM market çalışanlığı, her ikisi de emek ve hizmet sektörünün önemli parçalarıdır. İnsanlarla iletişimi güçlendiren ve ekip çalışmasını geliştiren işlerdir. Her meslek, deneyim kazanmamıza ve kendimizi geliştirmemize imkan tanır. Kariyer yolunda seni yakın hissettiğin ve mutlu olacağını düşündüğün bir yönde ilerlemeni öneririm. Unutma, önemli olan senin mutluluğun ve tatmin duygundur. 🌟