Ailem ve okulum yüzünden intiharı düşünüyorum, ne yapacağım?

Dün sabah arkadaşımla okula bir kaç dakika geç geldik telefonları veriyoruz normalde geç geldiğimiz için vermedik işimize geldi diyelim çantamda arkadaşımın sigara paketi puff (gerçekten okulda içmiyorum inanmadılar) ve makyaj malzemeleri vardı teneffüste lavaboya gidecektim kapımızın önünde nöbetçi hoca gördüm sınıfa döndüm içmeyin puff kaldırın dedim dinlemedi canım başta bunun için yakalandık sonra sınıftaki herkesin çantasını kontrol ettiler bana tutanak yazıldı ailem okula çağırıldı ve sınıfım değişti daha 2 hafta oldu ama 4. kez sınıfım değişti şimdi de ne telefonum var ne makyaj malzemelerim sınıfı aradıklarında bir çocukta hem telefon hem de puff çıktı ama sadece bana tutanak yazıldı (5 tane telefon bulundu) işte benim sınıfım değişti falan iğrenç ötesi tipler var derslerime çalışmam gerek ama bu hâlde nasıl çalışayım ki müdür yardımcısı anneme bu kadar ağlaması normal değil bunun altında başka bir şey var demiş ama o kadar baskıdan ve sınıf değişikliğinden sonra nasıl ağlamadan durayım zaten duygularımın her zaman çok yoğun olması sebebiyle bu durumdayım şimdi daha iyi olmam için ya iyi bir okula gideceğim ya da eski sınıfıma geri döneceğim ama herkesin c planı vardır benim de var o da kendimi asmak😁 amerikaya gitmeden ölmek istemiyordum ama yapacak bir şey yok şimdi bütün öğretmenler bana ezici bir gözle bakıyor ortalamam 70 antalyada gidebileceğim başka iyi bir okul yok
Ailem ve okulum yüzünden intiharı düşünüyorum, ne yapacağım?